TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399864 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 07:44:59 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitanje u vezi Whey Protein+ Pilece belo nakon treninga  (Pročitano 2775 puta)
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #3 poslato: April 03, 2016, 08:04:13 posle podne »

Ja treniram vec 4 meseca, video sam prilicno dobre rezultate, i to pre svega zbog ishrane logicno. Unosim oko 190g proteina dnevno. Imam naviku da jedem 300g pileceg belog mesa i 300g pirinca bukvalno odmah posle treninga cim dodjem kuci, znaci u roku od 15 minuta. Nisam koristio whey protein do sad niti bilo sta od suplemenata. Zanima me, ako bi krenuo whey protein, koji bi pio na treningu, da li bi mogao odmah da jedem cim dodjem kuci ili ne? Ja vise ovo pitam sa psiholoske strane posto sam navikao na ovu rutinu, i nekako bi se osecao lose kad bi je prekinuo. Ako razumete sta hocu da kazem. Ovo pitam posto sam cuo da whey protein odmah dolazi do misica, a belom mesu treba par sati, pa ne vidim problema u tome da jedem odmah. Hvala unapred.

Pozdrav i dobrodošao na Forum...

Kao što je Dušan napomenuo prvo ide pwm, tj. obrok neposredno nakon treninga - proteinski supelement + prosti hidrati izvori dekstroze( 15-30 dekstroza praha ili maltodekstrina ili 1 banana srednje veličine ili 30-50 gr suvog grožĂ°a)...

Oko sat vremena posle PWM, ide konkretan čvrst obrok( piletina + pirinač)...

Dakle, ponesi sa sobom u adekvatnoj ambalaži mericu proteina i neposredno posle treninga razmuti sa 250 ml vode, i uz to npr. pojedi bananu...kad doĂ°eš kući možeš uzeti čvrst obrok...( nemoj razmutiti protein u vodi i ostaviti ga da stoji duže od 5 min, dakle, neposredno posle pripreme "šejk" konzumirati)

Koji si whey planirao da uzmeš?

Korisno štivo za čitanje... http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/kako-napraviti-plan-ishrane.html
« Poslednja izmena: April 03, 2016, 08:06:11 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: April 03, 2016, 04:58:26 posle podne »

Whey pijes odmah nakon treninga a cvrst obrok ide malo kasnije.
Sačuvana
Shepard94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 03, 2016, 03:19:35 posle podne »

Ja treniram vec 4 meseca, video sam prilicno dobre rezultate, i to pre svega zbog ishrane logicno. Unosim oko 190g proteina dnevno. Imam naviku da jedem 300g pileceg belog mesa i 300g pirinca bukvalno odmah posle treninga cim dodjem kuci, znaci u roku od 15 minuta. Nisam koristio whey protein do sad niti bilo sta od suplemenata. Zanima me, ako bi krenuo whey protein, koji bi pio na treningu, da li bi mogao odmah da jedem cim dodjem kuci ili ne? Ja vise ovo pitam sa psiholoske strane posto sam navikao na ovu rutinu, i nekako bi se osecao lose kad bi je prekinuo. Ako razumete sta hocu da kazem. Ovo pitam posto sam cuo da whey protein odmah dolazi do misica, a belom mesu treba par sati, pa ne vidim problema u tome da jedem odmah. Hvala unapred.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.288 sekundi sa 17 upita.