TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399864 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 07:30:28 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Matori pocetnik  (Pročitano 5939 puta)
jimmy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: April 23, 2016, 02:26:41 posle podne »

Druze sto me vise pitate sve vise me je sramota,nisam u opste upucen u sve ovo,i sve vise kontam da sam bacio pare na te preparatei da sam napravio glupost.Zbog porodice i posla stvarno imam manjka vremena.Inace nisam svoje zdravlje davno kontrolisao,ishrana mi je zbog vrste posla nekvalitetna i neredovna,uvek sam umoran i cesto nervozan,nisam pusac/nekad se ogrebem.ps.Hvala na interesovanju!
Sačuvana
jimmy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: April 23, 2016, 02:18:08 posle podne »

Juce sam poceo da pijem suplemente i to Tribulus jednom dnevno po jednu tabletu ujutro,Super amino 6000 tri puta na dan po tri tablete i kreatin monohidrat jednom dnevno 5g ujutro.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #11 poslato: April 23, 2016, 12:47:27 posle podne »

@Jimmy

Snaga i kondicija se sticu redovnim treningom...tj. dobro fomulisanim planom treninga...

Volja dolazi iznutra...nema suplementa za to... ;) Samo covek duboko nezadovoljan sobom zeli da se menja na bolje...

A kakve je ishrana? Koliko obroka imate? Kako izgledaju vasi obroci...odabir namirnica, kolicina( gramaza istih)...

Da li ste dovoljno upoznati sa osnovnim pojmovima? Pravilnim odabirom namirnica? Njihovom nutritivnom vrednoscu? Pravilima za sastavljanje obroka?

Obavezno procitajte...

http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/plan-ishrane-za-poetnike.html

http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/kako-napraviti-plan-ishrane.html

Kako ste zdravstveno? Pijete neke lekove? Pusac ste?

Da li ste u skorije vreme odradili lab. pregled krvi i urina( glikemija, trigliceridi, ukupni holesterol, HDL, LDL, transaminaze - AST, ALT ; urea, kreatinin, kompletna krvna slika, Fe, rutinski pregled urina...), vrednost krvnog pritiska, ekg u miru, spirometrija?
OdraĂ°en i eho srca( ultrazvučni pregled srca), test opterećenja?
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: April 23, 2016, 12:02:45 posle podne »

Zaboravio sam da te pitam na  koji način kombinuješ ove suplemente u toku dana i kako ih koristiš ?
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: April 23, 2016, 10:40:29 pre podne »

Slazem se...teretana + kardio + kvalitetna ishrana....od suplemenata po meni nista sem whey omege 3 i multivitamina ni ne treba....

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: April 23, 2016, 09:45:59 pre podne »

Takodje i moj glas ide za teretanu, nist ne skida visak toliko dobro kao misici, kako god ovo zvucalo :)

Kako kaze Arnold, nemate vremena za trening, NAPRAVITE GA... !!!

Sačuvana
jimmy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: April 22, 2016, 11:36:55 posle podne »

Ni sam ne znam sta cu,nemam bas vremena za teretanu,ovo mi oduzima sat vremena dnevno sto mi super odgovara,ali jos cu videti,mozda prelomim.Uglavnom puno hvala za savet i potroseno vreme,verovatno cu u buducnosti jos smarati za savete,i za to unapred hvala!
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: April 22, 2016, 11:01:11 posle podne »

U početku je ok ali veoma brzo češ prevazići taj nivo treninga zato je definitivno mnogo bolji trening u teretani. Ako se budeš odlučio da preĂ°eš u teretanu mi smo tu da ti pomognemo oko organizacije treninga. Što se tiče suplementacije ja se možda ne bi odlučio baš za ovu kombinaciju ali ok je i ona.
Sačuvana
jimmy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: April 22, 2016, 10:47:56 posle podne »

To bi bila katastrofa.Znaci teretana definitivno.Meni se i ovo cinilo ok,dosta znoja a ima i sklekova,zgibova vezbi sa pumpanjem ali sa sopstvenom tezinom,znaci to nije dosta?
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: April 22, 2016, 10:40:35 posle podne »

Da bi se izdefinisao treba da imaš šta da izdefinišeš, znači da moraš da izradiš mišićnu masu u tome će ti pomoći trening sa tegovima u teretani.
Druga stvar kod skidanja kilograma je da sačuvamo što više mišićne mase u tome takoĂ°e bitnu ulogu igra trening sa tegovima. Sigurno ne želiš da smršaš na primer na 60kg a da i dalje imaš opuštene ruke i stomak.
Sačuvana
jimmy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: April 22, 2016, 10:34:42 posle podne »

Hvala na odgovoru Dusane.U sustini i ocekivao sam slican odgovor.Nisam se dovoljno uputio u celu pricu i pozurio sam sa suplementima al sta da radim,lepo mi je krenulo skidanje spojlera pa sam hteo da ubrzam stvar.Da li to znaci da je ta kombinacija te vrste sporta i tih preparata potpuni promasaj ili.....Da pojasnim,imam 85kg trenutno na visinu od 180cm,noge i ruke su mi skroz ok,mozda malo mrsavije ali problemi su oko stomaka.U sustini ne zelim misicnu masu,mozda malo,nego da sto pre skinem visak oko struka i malo izdefinisem.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: April 22, 2016, 10:08:33 posle podne »

Pozdrav i dobrodošao na forum :)
Mislim da si malo požurio sa suplementima, trebao si prvo da se malo bolje informišeš o treningu i ishrani pa tek onda da preĂ°eš na suplemente :)

Što se tiče tvojih ciljeva oni se ne podudaraju sa onim što ti radiš, konkretno mislim na trening. Ja bih ti predložio klasičan trening sa opterećenjem u teretani + kardio trening.
Sačuvana
jimmy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 22, 2016, 10:04:59 posle podne »

Pozdravljam ekipu,nov sam ovde a i jako neiskusan u sportu inace a pogotovo u uzimanju dodataka ishrani.Ako ima a verujem da ima raspolozenih drugara da mi odgovore na par mojih pitanja bicu veoma zahvalan.Uglavnom pre dva meseca sam krenuo na neki,kako bih ja to rekao,sportic.U pitanju je kombinacija insenity,krosfit i pojma nemam cega jos.Jednom nedeljno je samo dzak a ostala cetiri dana skakutanje vamo tamo i znojenje do iznemoglosti.Uglavnom posto imam 33 godine i nikad nisam bio neki veliki sportista sve to mi dosta tesko pada.Uporan sam u treninzima i posle dva meseca vidim rezultate u smanjenju stomaka i pistolja ali.....Zeleo bih vise snage,izdrzljivosti,volje.Zbog toga sam se obratio,ajde nazovimo profesionalcu,posto ne poznajem coveka.On je radnik u prodavnici sa preparatima.Objasnio sam mu moju situaciju i po njegovom predlogu kupio preparate.Radi se o SUPER AMINO 6000,KREATIN MONOHIDRAT i neki ekstra skupi 100% TRIBULUS MAXIMUS sve u svemu potrosio sam 7500 dinara.Pa eto reko da vidim sa vama iskusnim sportistima da li sam ja dobro savetovan sto se tice tih preparata,da li je to ok kombinacija za tu vrstu sporta.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.103 sekundi sa 17 upita.