TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399865 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 03:06:19 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Udubljene grudi  (Pročitano 4406 puta)
Kolev Nenad
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jul 22, 2016, 08:33:08 pre podne »

Malo ce nezgodno biti da treniras 5 puta nedeljno obzirom da si pocetnik i da ne umes plan da sastavis. Preveliki stres za telo, a nisi iskusan itd, itd....milion faktora.

4 treninga za pocetnika su maks. Mislim rade ljudi i 6, rade ljudi svasta, ali to su druge teme.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jul 21, 2016, 09:11:31 posle podne »

Za početak kreni u teretanu, vidi sa trenerom u teretani da ti pokaže kako se izvode koje vežbe i u početku radi kružni trening celog tela a kasnije ćemo zajedno sastaviti plan po kome ćeš trenirati.
Sačuvana
srba123
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jul 21, 2016, 01:28:17 posle podne »

Tipa ako idem 5 dana u nedelji koje vezbe da praktikujem kako da naapravim taj plan vezbanja sta da radim koji dan
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jul 21, 2016, 12:10:46 posle podne »

Ja iskreno mislim da je malo kasno da se radi sa tim korektivnim vežbama i da time nećeš ništa postići, kao što sam ti rekao ako ne postoji nikakva smetnja po pitanju zdravlja, ja bih ti predložio da počneš sa klasičnim treningom u teretani i kada budeš nabacio malo mišićne mase na grudima taj deo će izgledati mnogo bolje i neće se toliko primećivati.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #6 poslato: Jul 21, 2016, 12:42:52 pre podne »

Ako nema nekih funkcionalnih smetnji, kao i udruženih deformiteta ne vidi neki poseban problem za početak treninga sa opterećenjem...smatram da je najkompetentniji za procenu stanja, kao i formulisanje inicijalnog plana treninga, dr Tuturov, u delu foruma o sportskim povredama...tako da predlažem da otvoriš temu...

http://www.pansport.rs/forum/index.php?action=post;board=761.0

Da ne lutaš mnogo po netu...evo korisnih članaka koje bi trebalo detaljno da iščitaš, u tvom je interesu...  ;)

O odabiru namirnica... http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/plan-ishrane-za-poetnike.html

O planiranju obroka... http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/kako-napraviti-plan-ishrane.html

O radu "na masi"... http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/najee-greke-u-radu-na-poveanju-miine-mase.html

O zdravim mastima... http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/masti-u-ishrani-istine-i-zablude.html

O doručku najvažnijem obroku u toku dana... http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/doruak-najvaniji-obrok-u-toku-dana.html

Sačuvana
srba123
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jul 21, 2016, 12:25:55 pre podne »

Trenutno ne treniram razmisljma da pocnem zbog ovoga nikad ranije nisam isao u teretanu.
Nista od plivanje ne zna sta se podrauvam pod vezbama disanja kako ?
Sistematski su u rdu ne predstavlja problem ovo udubljenje ogranima.
Sad jedem nesto ofrlje kako kad brza hrana i tako to nista specijalno
Obroci nekad je bas obilan a nekad nseto malo ne pridrzavam se nemam plan
Nista od sumpelemnta

Mislio sam ovakvi obroci na 190 i 70kg
1 obrok 5kajgana ili cela + 100gr ovsenih pahuljica

2obrok 150gr piletine i 100gr rize+salata

3obrok 150gr piletine + 100gr rize+salata

4obrok 150 gr mesa +50gr rize+ 30grama orasa ili badema ili ljesnaka

5obrok 200gr sira svjezeg.

6.riza i kuvana jaja

Ovo sto sam pokupio sa neta pa nesto gledao da li moze da prodje ove?
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #4 poslato: Jul 21, 2016, 12:09:32 pre podne »

Pre će biti da tvoj problem sa grudima zavisi od loše formulisanog plana treninga i ishrane...

Kako ti izgleda trening za grudi? Nedeljni plan treninga uopšte - raspored mišićnih partija po danima, odabir vežbi po mišićnim partijama, broj serija po vežbi, broj ponavljanja...da li si dobro dozirao opterećenje...pauze izmeĂ°u serija...

Koliko treninga imaš nedeljno?

Plivanje? Vežbe disanja?

Redovni sistematski pregledi? RaĂ°en RTG grudnog koša? Eho srca? RaĂ°ena spiromterija? Skolioza?

Kakva ti je ishrana? Da li si dovoljno upoznat sa pravilnim odabirom namirnica? Njihovom nutritivnom vrednošću? Principima za sastavljanje obroka?

Koliko obroka imaš dnevno? Kako ti obroci izgledaju?( odabir namirnica, način pripreme hrane, sastav obroka, količina-gramaža namirnica po obroku)

Koristiš nešto od suplemenata?
Sačuvana
srba123
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 20, 2016, 11:44:41 posle podne »

2.5 . 3cm je to udubljenje merio sam. A sad koje vezbe da uvedem sta kako ja nsita oko ovoga ne znam tipa da krenem u teretanu ili od kuce? koliko dana da radim sta da radim po danima nesto okvirno da mi kazte pa cu ja spojit
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jul 20, 2016, 10:00:54 posle podne »

Da li možeš da postaviš neku sliku. Vežbanjem ne možeš značajno da ispraviš deformitet ali možeš znatno da popraviš izgled i da  to bude manje vidljivo.
Sačuvana
srba123
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 20, 2016, 09:40:54 posle podne »

Pozdrav drugari
Imam problem sa udubljenim grudima 17 god 72kg. Jako slabo znam ali jedem nenormalno puno ali ne mogu da se ugojim. Znam da preko vezbanja ne mogu skroz to da smanjim ali da li postoji mogucnost bar malo da izbacim ovo udubljenje preko nekih vezbi ako neko ima iskustva sa OVOM temom ili zna vezbe koje su pomogle nekome nek pomogne i meni zelim da se posevetim tom problemu sad maksimalno
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.116 sekundi sa 17 upita.