TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399333 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 11:38:41 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: maratonci 2008  (Pročitano 4678 puta)
kum
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Maj 20, 2008, 07:25:35 pre podne »

jbg, sramota, ali sta da se radi, ja presao samo 33  :-[
isao sam sa zenom i nije bilo sanse da ide na neku duzu stazu...
nisam cak ni upalu dobio  ???
ali kako god, dogodine idem na veliki ili ultra, ako bog da...

ps: juce proleti kraj mene i nista, a umalo me nisi srusila, jedno 10 minuta sam stajao nadajuci se da ces se vratiti istim putem i ako sam znao da nema sanse...
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #21 poslato: Maj 19, 2008, 01:16:53 posle podne »

Nema sta.
Svaka cast.
Sačuvana

P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #20 poslato: Maj 19, 2008, 12:17:49 posle podne »

hvala :D
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #19 poslato: Maj 19, 2008, 11:57:15 pre podne »

Svaka cast svima vama koji ste krenuli i izdrzali.Pa ako i niste do kraja svima skidam kapu jer je to veoma ozbiljan podvig kao i napor.
Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #18 poslato: Maj 19, 2008, 09:28:56 pre podne »

Evo od kad sam stavljao ladne obloge bolje je dosta. Primeti se da je malo oteklo ali ne boli vishe toliko.
Hvala na savetima :)
A inache imao sam stare dosta loshe patike :(
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #17 poslato: Maj 19, 2008, 12:42:02 pre podne »

Ne vidim baš od onih dlaka gde je bolno mesto...  ;D :D  Verovatno si izvrnuo zglob pri trčanju i mislio da ti nije ništa... sve dok se ligamenti nisu ohladili... naravno, velika je verovatnoća da su ti i patike loše ili da si preopteretio ligamente, pa su "odreagovali"...  ;)

Probaj da masiraš ledom 1-2x dnevno bar po 10-15 min, pustiš da se krv slije, pa namažeš hepatrombin/ hepalpan... naravno, ako neko zna za bolju kremu, neka kaže, mada meni i ovo pomaže. U slučaju da posle 2-3 dana ne osetiš poboljšanje, pravac doktor! U meĂ°uvremenu, gledaj da odmoriš što više, moj predlog ti je bar 10-tak dana, jbg moraš shvatiti da to što si istrčao nije nimalo naivno!
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Lokk1
Gost
« Odgovor #16 poslato: Maj 18, 2008, 01:46:13 posle podne »

hahah :D kralj :D
Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #15 poslato: Maj 18, 2008, 12:52:37 posle podne »

ehh sad vidim da mi je otekla noga ... prokletstvo  ...
ovaj deo mi oteko http://img236.imageshack.us/img236/7439/nisumojenogeql9.jpg 
verovatno je i pre oteko samo nisam gledao... Jel mozhe tu biti nesto ozbiljnije ?
ja sad samo drzhim ladne obloge pa ako ne pomogne idem kod lekara...
Sačuvana
Ivo Andrić

P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #14 poslato: Maj 17, 2008, 09:41:09 pre podne »

Pa teren je inace zajeban... U nekim delovima bude onako kamenit i jos nizbrdo pa sam jos i mnogo vishe trchao u odnosu na proslu godinu.
Desno stopalo kad dignem prste boli tamo iznad prstiju kod onih koshcica... A levo me boli bash skroz dole i levo ;D
jebem ga ne znam kako da opishem.. uglavnom kad stojim puno onda jos vishe boli...

A najbolji mi je bio deo kad sam se penjao na crveni chot (jedan od najgorih uspona), tu sam i lezhao kraj puta i jednom prilikom zaspao ali me poruka srecom probudila :)

hvala na savetima :)
Sačuvana
Ivo Andrić

DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Maj 16, 2008, 11:10:26 posle podne »

Za 3 sata bolji!? Kapa dole...

Kako si uspeo da iznabijaš stopala!? Katastrofa teren ili nešto treće!? U svakom slučaju, ako možeš, uzmi jedno 7-10 dana pasivne pauze, bar što se stopala tiče + led + glukozamin/MSM i trebalo bi da se vrate u neku normalu...

Sačuvana

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #12 poslato: Maj 16, 2008, 07:43:15 posle podne »

Napokon internet proradio :)

Zavrshio sam maraton sa povredom oba stopala :(
malo sam ih iznabijao ali ce valjda uskoro proci

Inace bolji sam za 3 sata nego prosle godine :)

Bilo je jako dobro :)
poz
Sačuvana
Ivo Andrić

P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #11 poslato: Maj 02, 2008, 06:08:06 posle podne »

Hvala na pomoci mada ovde nece biti toliko trcanja :)

mislim oce ali sigurno necu moci 103 km tako :))

a ovo za aspirin valja probati :)
Sačuvana
Ivo Andrić

DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: April 27, 2008, 04:21:02 posle podne »

Neke osnovne stvari...

Suplementacija i tabletice : ako ne piješ, počni sa nekim za očuvanje hrskavice, aspirin popiješ noć pre trke i 60 min pre trke neki "energie booster" (obavezno NEGAZIRAN). Nekoliko dana pre trke hrani se "lakom" hranom... Brufen ti ne treba, ponesi dovoljno vode!

Reče da si imao patike... s`obzirom na bolove u zglobovima, verujem da nisu one za trčanje, tako da pravac sportska radnja i kupuj patike za trčanje ( ako imaš keša - Asics). Zglobove možeš i ne moraš osigurati, sve zavisi od jačine steznika, stanja zglobova, osećaja,...

Što se spuštanja tiče, najbolje bi bilo da šetaš, ALI ako juriš rezultat onda trčanje "na leru", koji stepen nagnut ka napred i obavezno fiksiraj trup da ne započneš kolutanje!  ;D

Nadam se da sam koliko-toliko pomogao...
Sačuvana

P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #9 poslato: April 25, 2008, 10:35:48 posle podne »

Nego eto...
maraton jos malo pa je tu pa sta mislite sta bi bilo najbolje poneti od opreme ...
krecem od hrane ... sta bi olaksalu shetnju na ultramaratonu i omogucilo nam da ga pre zavrshimo?

Suplementacija? Prosle godine sam uzeo tabletice guarane a jos poneo brufena i aspirina :D
nisam znao da ima zmajeva na fruskoj gori :P
Hteo sam uzeti liquid speed ali nije bilo mada kontam da je guarana bila bolja jer kontam da nije pametno da se otezhava uopste...

sta nositi od obuce? posto sam prvi put uopste na maraton isao prosle godine nosio sam patike... nije bilo problem izdrzati od svih tih zhuljeva mada su zglobovi bolela... Kontam da je bolje ici u cipelama?
jel bi trebalo osigurati globove elasticnim zavojem iako nemam problema sa njima?!

A imam jos jedno pitanje za vas :)
Ni malo strmije stazice da li je bolje trckarati na dole ili shetati ?
Ja mislim da je bolje trckarati kao da se manje energije trosi, dok na hodanje kao da se vishe energije trosi na to da se ne padne i stabilizuje :)

eto pa bih voleo da chujem vasa misljenja :)
Sačuvana
Ivo Andrić

P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #8 poslato: April 02, 2008, 04:47:31 posle podne »

Isli smo i mi u katakombe :)

Poneli sprej i oznacavali kuda smo prolazili mada svugde imaju ispisana imena "ulica"

U jednom trenutku smo dosli do dela koji je identican kao deo kroz koji smo vec prosli ... pa smo mislili da se vrtimo u krug ali srecom tu smo stavili oznaku i uvideli da se ne vrtimo u krug :)
Sačuvana
Ivo Andrić

Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.291 sekundi sa 17 upita.