TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399973 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 09:14:31 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: top shop spravice  (Pročitano 18170 puta)
Sporty Girl
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: April 20, 2008, 02:05:57 posle podne »

Hm, ako mogu da se setim cini mi se da reklamiraju i neke spravice za noge, stepere, bicikle... jel i to spada u kich and shund?  ;D
Sačuvana
Κάπου ανάμεσα στ 'αστέρια : )
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Mart 16, 2008, 07:36:16 posle podne »

Jutros sam baš gleadla te reklame...
sad su umesto minĂ°uša aktuelni ulošci za cipele... akupunkturne tačke i tako to..
negro ne kažu koliko km treba da se preĂ°e sa tim ulošcima.. jer ako je npr 30tak dnevno onda zaista ima šanse da se smrša ;)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #10 poslato: Mart 16, 2008, 02:04:31 posle podne »

Upravu si, ja cesto odgledam celu reklamu da bih se divila izgledu devojaka koje reklamiraju doticne spravice :)
naravno sve sa laznim osmehom...
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #9 poslato: Mart 15, 2008, 06:59:05 posle podne »

I da sve to bude jos ubedljivije sve te "cudotvorne" spravice stave da reklamiraju neki extra napucani tipovi i jos napucanije cure koji su celog zivota pod dijetom i u teretani,a da ne spominjem ko zna cime su oni napucani :o...ali narod veruje da je za takav izgled zasluzna bas ta glupost koja se reklamira.I to me izludjuje!!!
E sad ih ti pored toga nateraj da koriguju ishranu i dobro se oznoje kada je sa svim tim stvarcicama sve to tako jednostavno i lako...
Sačuvana
Be Happy!!!
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #8 poslato: Mart 14, 2008, 10:04:06 posle podne »

pa naravno-lakse je verovati da ce sve samo od sebe da se sredi-nego maltretirati se..to je tako u svim sferama zivota ne samo u sportu...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Mart 14, 2008, 01:14:57 posle podne »

ljudi jednostavno zele da cuju takve stvari iako ne veruju 100% u njih... ja kad im kazem da mora biti i pored sagorevaca dobra ishrana i dobar trening... ne svidja im se... naravno cast izuzecima!  :)
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Mart 14, 2008, 09:23:59 pre podne »

Najbolje je bilo kada su pre par godina reklamirali mindjuse za mrsavljenje, ako se dobro secam bese kao princip akiupunkture, stavis minjse i one kao uticu na centre za glad u mozgu pa nisi vise gladan. Eto kako lako mrsaviti, navalis na cvarke, stavis mindjuse i miran si :)
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #5 poslato: Mart 13, 2008, 11:42:39 posle podne »

najgore od svega je sto ljudi zaista i poveruju u to, i razmisljaju o tome da je to stvarno moguce, e to je tragedija.
da je sve kao sto kazu te reklame mi bismo svi odavno bili vrhunski gradjeni...

ne to je odlichno ... tako i treba .. kada su glupi ni ne zasluzuju da imaju pare .. treba im sve uzeti
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #4 poslato: Mart 13, 2008, 11:05:17 posle podne »

A sta je sa mojom omiljenom - TOTAL SAUNA!?!?  Rasklopis "radni prostor", sipas vodu, sednes i uzivas... uz muziku, surfovanje po netu, zdravnju omiljenih krofni, telefoniranju, citanju knjige ( iako ti para non-stop ide u oci, a o natopljenim stranama i da ne pricam),... Mislim, zaista fenomenalan proizvod - udjes debeo i posle 15 minuta izadjes kao da nikad u zivotu debeo bio nisi + sto dobijes plocice na stomaku kao da si trenirao godinama, a ustvari si sedeo i zdrao krofne u TOTAL SAUNI!
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #3 poslato: Mart 13, 2008, 10:35:01 posle podne »

najgore od svega je sto ljudi zaista i poveruju u to, i razmisljaju o tome da je to stvarno moguce, e to je tragedija.
da je sve kao sto kazu te reklame mi bismo svi odavno bili vrhunski gradjeni...
Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #2 poslato: Mart 13, 2008, 06:55:26 posle podne »

Joj, ne mogu da gledam takve reklame.
Sve je to nesto "za minut", "za 5 min", "lako", "brzo", "nema bola u ledjima", "rezultati neverovatni".... Strasno!
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 13, 2008, 06:37:59 posle podne »

Svakodnevno smo izlozeni bombasticnim reklama sa tv prodaje a meni su posebno interesantne fitness spravice. Pa da krenemo redom...

Sve veci broj devojaka se odlucuje na sledeci korak, po mom misljenju katastrofalan, na kupovinu doticnih sprava.

Ab-tronic- sprava koja vibracijama stimulisemisic i dovodi do savrsenog stomaka.
Postoji ova sprava u "originalnoj" verziji koja je mnogo skuplja i kvalitetnija i koristi se kod nekih bolesnika sto se opet koristi u marketinske svrhe...

Zatim spravica sa naslonom koja lici na stolicu sa naslonom za ledja i vrat. To je ok, ali ipak nesanjajte o plocicama na stomaku ZA SAMO 5 MINUTA DNEVNO!!!

Sauna pojas - jednostavno stavite oko stomaka i salo se topi... kako da ne, iz vaseg organizma samo se izbacuje voda...

Leg medzik - sprava kojom navodno fantasticno oblikujete noge...  po mom misljenju katastrofalna za ligamente kolena!

Pilulice od kojih jedete koliko hocete i mrsavite! toliko ih je bilo da prosto ne mogu da ih nabrojim...

Ulosci za stopala od kojih setate i mrsavite... !!!

I jos mnogo primera... Meni se cini da ljudi vole da cuju takve stvari, ali koliko je to realno procenite sami.
Nemojte se zavaravati, jedino pravilna ishrana u kombinaciji sa treningom moze dovesti do pravih rezultata. Ako vec kupujete spravu, gledajte da to bude bicikl, eliptik ili traka.

p.s. cesto ljudi mesaju doticne pilulice sa sagorevacima koji su u nasoj ponudi. Moram da naglasim da su to dve potpuno razlicite stvari.
Nasi sagorevaci ne daju "rezultate za 5 min" vec zaista pomazu procesu mrsavljenja koji jepre svega regulisan ishranom,treningom, a zatim suplementacijom i to predstavlja jednu i JEDINU opciju dolaska do zeljene figure.

Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.149 sekundi sa 18 upita.