TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 04:20:50 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: POMOC  (Pročitano 11757 puta)
Lokk1
Gost
« Odgovor #47 poslato: April 02, 2008, 05:36:58 pre podne »

doktori su ljudi .. greshe ... a i sujetni su priliichno i nece sebi da ostave taj prostor da su mozda pogreshili .. zato uvek par mishljenja drugih lekara ...
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #46 poslato: Mart 28, 2008, 11:59:22 posle podne »

I šta sve stavljaju u taj protein, a u kobasice ide samo najbolje meso i ljuta papričica!  ;D ;D ;D
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #45 poslato: Mart 28, 2008, 10:03:23 posle podne »

jao ziva istina... propagiranje zdravog zivota, a oni sami posezu svaki cas za cigaretom...

i kao sto ti kazes, cudno je kad pijes protein, a normalno je jesti kobasice... ??? strasno!!  od proteina ces se otrovati, a od ovoga ti nece biti nista, jer boze moj to je normalno...

daleko smo mi od sveta..
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Mart 28, 2008, 10:37:42 pre podne »

Ma da, rece nesto tipa: Ako zelis da zivis navali na zdravu hranu(kobaja, slanina, beli hleb itd) koju ja(doktor)jedem i cigarete(koje zapalim na puzi za kafu) i ima da zivis dugo i zdravo, samo batali te zle suplemente!
Naravno sto se tice lekara, cast izuzecima, koji zaista vode racuna o svom zdravlju!!!
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #43 poslato: Mart 28, 2008, 09:59:07 pre podne »

Bas me zanima sta ce sa mnom biti.

Reci ce mi: "decko, tebi su odbrojani dani ako ne prestanes sa tim kreatinom i treninzima". :D :D
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Mart 28, 2008, 09:47:22 pre podne »

Mene te "nedace" sa lekarima opste praxe tek ocekuju. :)
Trebam ovih dana vaditi lekarsko uverenje i verovatno cu morati da dajem krv i mokracu. A kad vide povisen nivo kreatinina i tako to... :D :D 

Nisam se do sada susretao sa takvim situacijama jer sam tek nedavno poceo koristiti suplementaciju. A vidim po vasim pricama da je odlazak kod lekara opste praxe postala prava drama. Zato me zivo zanima kako cu se ja "provesti".
Pricacu vam... :)

Nije to bas toliko strasno, isao sam kod cika doktora kada sam uzimao kreatin i jos ponesto(napominjem ovo je bilo davno, davno) i nisu nista uocili u mokraci(ni u krvotoku), posto ne traze takve stvari. Iskreno sam se iznenadio posto sam ocekivao povisene nivoe kreatinina(ako nista drugo).
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #41 poslato: Mart 27, 2008, 05:56:06 posle podne »

E, ali zamisli kako ti doktori mogu upropastiti neciji zivot. Jednostavno, dignu prasinu bez veze, kazu nekom da se ostavi treninga i suplementacije inace ce unistiti zdravlje i gotovo. Taj posle ne sme ni da proviri u teretanu.
E, to mi je zao.
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Mart 27, 2008, 05:48:36 posle podne »

Ma to su ludaci... Meni su u 9-oj godini na sistematskom rekli da imam šum na srcu i da se ostavim sportskih aktivnosti! Kasnije sam pročitao da se taj "šum" na srcu dešava skoro svima nama u tim godinama!

Drugi put kada su videli da mi je ukupni bilirubin 36 (mislim da je 20 ili 23 gornja granica) slali me na neke silne analize... Rekord mi je 45, ali u poslednje vreme ne prelazi 26, i niti imam žuticu, niti sam šugav, ništa me ne boli,... živim sasvim normalno! Ono što je najgore, prijatelj se raspitivao kod raznoraznih lekara i kada je pedijatru (!?!) rekao da imam 25 i da mi je bilirubin povišen, ovaj doda - i trenirao je i naglo prestao!?   :o :o :o   
Sačuvana

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #39 poslato: Mart 27, 2008, 04:25:18 posle podne »

Mene te "nedace" sa lekarima opste praxe tek ocekuju. :)
Trebam ovih dana vaditi lekarsko uverenje i verovatno cu morati da dajem krv i mokracu. A kad vide povisen nivo kreatinina i tako to... :D :D 

Nisam se do sada susretao sa takvim situacijama jer sam tek nedavno poceo koristiti suplementaciju. A vidim po vasim pricama da je odlazak kod lekara opste praxe postala prava drama. Zato me zivo zanima kako cu se ja "provesti".
Pricacu vam... :)
Sačuvana
Klesk
Član
**
Van mreže Van mreže

Only The Strongest Will Survive!!!

« Odgovor #38 poslato: Mart 27, 2008, 12:38:39 pre podne »

videcu onda da se obratim owde nekom sportskom... ako ima takwih.... hwala brate
Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #37 poslato: Mart 26, 2008, 10:00:23 posle podne »

Poznata mi je ta prica,ja sam skoro onako proveravao rezultate i rekli su mi da podhitno batalim trening i suplemente,naravno nisam ih poslusao vec se obratio sportskom lekaru koji ima specializaciju i dobio sasvim drugi komentar i da slobodno nastavim sa treningom .Tako da ti je moja preporuka da odes doktoru koji zavrsio sportsku medicinu i trazi deteljan pregled glave jer to nije beznacajna stvar.
Sačuvana
Klesk
Član
**
Van mreže Van mreže

Only The Strongest Will Survive!!!

« Odgovor #36 poslato: Mart 26, 2008, 09:05:16 posle podne »

ako owo ne bude prestalo da me zeza... videcu da zakazem kod tog ostojica.... vlatko, haha... pa dodji po trib, dacu ti ga :D
Sačuvana
Vlatko
Član
**
Van mreže Van mreže

hardCore Mother Fucker

« Odgovor #35 poslato: Mart 26, 2008, 07:48:20 posle podne »

Klesk .. ja mislim da ti trebas da prestanes s tribulusom i NaNo Vaporom i nastavis da ides u tretanu bez suplemenata.... A suplemente das nekome tvome dobrom ortaq koji ide s tobom u teretanu. :D
Sačuvana
Only the strongest will survive, maggots will die !
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Mart 26, 2008, 01:26:23 posle podne »

Složio bih se sa Markonijem, ali ako budeš u mogućnosti zakaži kod Sergeja Ostojića (na Olimpu, Zvezdara) i lepo ispričaj čoveku šta ti se dešava...
Sačuvana

M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Mart 26, 2008, 06:59:05 pre podne »

ti lepo ne uzimaj vise NO suplemente , pij vise vode i idi treniraj , bolovi u glavi su ti od niskog pritiska
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.041 sekundi sa 12 upita.