TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399690 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 08, 2025, 09:59:04 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ta opasna malena stvorenja!  (Pročitano 7570 puta)
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #9 poslato: Mart 25, 2008, 04:07:11 posle podne »

Mora se izvrsiti sterilizacija,nema druge.
Pored zaustavljanja daljeg razmnozavanja,zivitinje postaju mirnije.

Neki penzos iz novinai - "bolje da im se povade zubi, neće da me je*u, već da me grizu!"   ;D ;D ;D

Ozbiljno, da takvi kerovi nisu izlagani raznoraznim mučenjima, verovatno i ne bi kidisali toliko na ljude! Ne bi trebalo da krivimo kerove zbog naših grešaka!
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #8 poslato: Mart 25, 2008, 02:21:03 posle podne »

Napraviti azil i ozbiljnije se pozabaviti problemom lutalica sterilizacijom ...
Ja iskreno gotivim lutalice... znaci do sad nisam nikad bio ujedan od njih i znam kako da im se nametnem...
U par navrata sam sa biciklom naleteo na bash chopor pasa od 10-15 sigurno (neka zhenka u teranju verovatno) i ocekivao sam lajanje trchanje za bajsom ali za chudo nista se nije desilo .. mirno i polako sam morao da prodjem kroz taj chopor... i nista nije bilo

Mislim da je takodje problem u edukaciji ljudi i ponashanju ljudi u slucaju sretanja sa lutalicom ili psom uopste...
NEkolicina ljudi koja je dolazila kod mene i plashi se psa morala je da pomazi mog Djidjija :D ali kako on oce malo da onjuska ruku ovaj naglo trgne i u tome trenutku djidji krene da laje ... znaci cim se oseti strah naravno da ce pas hteti da nametne svoju volju...

ipak istina je da zivotinje uvek najebu zbog gresaka ljudi :)
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #7 poslato: Mart 25, 2008, 01:41:24 posle podne »

Bilo je upravo reci o tome na televiziji.Ali problem je kako kazu nadlezni cinjenica da psi stalno dolaze iz okolnih mesta jer ih pojedini gradjani hrane i tako se stvaraju copori i to uvek novi.
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #6 poslato: Mart 25, 2008, 01:39:23 posle podne »

Sačuvana

djole123
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Mart 25, 2008, 01:33:32 posle podne »

ma kad ga roknem ovom nogom od 50kg :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #4 poslato: Mart 25, 2008, 01:07:29 posle podne »

ja imam jedan hodnik kad izadjem iz ulaza i tu su te bande kerova :) napadnut sam par puta ali me nisu ugrizli sva sreca ;D

Ali nazalost to ne znaci da jednom nece.Ne okreci im ledja nikad!
Sačuvana
djole123
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Mart 25, 2008, 01:04:04 posle podne »

ja imam jedan hodnik kad izadjem iz ulaza i tu su te bande kerova :) napadnut sam par puta ali me nisu ugrizli sva sreca ;D
Sačuvana
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #2 poslato: Mart 25, 2008, 12:38:22 posle podne »

potpuno si u pravu, grad Nis je jedan od tih koji ima velike probleme zbog toga i placa velike iznose gradjanima za odstete, pre neki dan sam bas slusao da grad nema nikakav dugorocan plan resavanja tog problema a psi lutalice i dalje sve cesce napadaju ljude bez razloga, pogotovo decu.
trebalo bi promeniti onaj izraz "nesto je trulo u drzavi Danskoj" u "svasta je trulo u drzavi Srbiji"nazalost, jer ako pogledate koliko je toga nesredjeno u nasoj zemlji i da svaki dan donosi neki novi problem onda i ne cudi sto gradske vlasti nije briga da rese problem pasa lutalica... :-\
Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1 poslato: Mart 25, 2008, 12:32:15 posle podne »

Posto imamo naslov ta divna stvorenja gde se pise o lepotama i dobroti tih malih zivotinjica odlucio sam otvoriti temu u kojoj ce se ipak realno govoriti kako ta stvorenja i nisu bas sva toliko zlatna i divna.Na ovaj potez naterala me je cinjenica da sve vise u nasoj zemlji imamo problema sa napadima pasa na ljude.Prvenstveno malu decu sto je jako strasno!
Ali da rascistimo odmah nesto.Ne govorim o pit bulovima,dobermanima itd.. vec o onim ulicnim dzukcima kojih ima mnogo i u coporima su uglavnom.
Sve cesce citam u novinama a ima i na televiziji kako je ovo postao veoma ozbiljan problem danasnjice.Napadi su toliko cesti u nekim gradovima da gradjani vise ne znaju sta da rade.
Kakvo je vase misljenje o tome?

Sokantan deo teksta iz novina :

-Copori oko skole!

Stanovnici Velikih Crijena isticu da su svakodnevno suoceni sa problemom pasa  lutalica, koji se najcesce okupljaju oko osnovne skole.
-Cetiri psa su jednom napali moju unuku i da nisam naisla, moglo je svasta da se dogodi - kaze jedna komsinica.
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.186 sekundi sa 17 upita.