TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 383198 Teme od strane 24933 Članovi Poslednji član: DaleAbigai

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 30, 2022, 03:23:25 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pravljenje sejkova  (Pročitano 182 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 23212


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #9 poslato: Septembar 30, 2022, 10:10:42 pre podne »

Potrudim se.  ;D Uglavnom se na taj način ne stvaraju, to mi je ujedno način na koji stavljam protein i kad spremam palačinke/kašu itd sa njim.
Pravis mi zazubice sa palacinkama,moracu ih napraviti.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 23212


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #8 poslato: Septembar 30, 2022, 10:09:57 pre podne »

Blender i mutilice su mnogo olakšali stvar ali nemamo uvek kućne aparate pri ruci.
Recimo preworkout uvek mesam sa onom mesalicom za nesscaffu,to mi je nekako uslo u naviku zadnjih recimo 1,5-2 godine.Proteine jos uvek muckam u sejkeru,ali preworkout sa mesalicom,ali i onda prvo stavim vodu pa posle prasak.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Na mreži Na mreži

Poruke: 12525


Never give up!

« Odgovor #7 poslato: Septembar 30, 2022, 07:01:19 pre podne »

Prvo voda pa malo praha, zatim promućkam pa dodam još vode.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2060


« Odgovor #6 poslato: Septembar 29, 2022, 08:58:12 posle podne »

Ja stavljam prvo vodu, pa prašak. Iz istog razloga, da mi se ne stvaraju grudvice.
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Napredni član
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 1359


« Odgovor #5 poslato: Septembar 29, 2022, 04:44:50 posle podne »

Blender i mutilice su mnogo olakšali stvar ali nemamo uvek kućne aparate pri ruci.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Napredni član
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 1359


« Odgovor #4 poslato: Septembar 29, 2022, 04:43:53 posle podne »

Potrudim se.  ;D Uglavnom se na taj način ne stvaraju, to mi je ujedno način na koji stavljam protein i kad spremam palačinke/kašu itd sa njim.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 23212


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #3 poslato: Septembar 29, 2022, 03:31:24 posle podne »

Ja recimo prvo prah pa postepeno dodajemo vodu, da mi se ne stvore grudvice.
I uspes skroz da pomesas a da ne budu grudvice?
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Napredni član
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 1359


« Odgovor #2 poslato: Septembar 28, 2022, 05:53:10 posle podne »

Ja recimo prvo prah pa postepeno dodajemo vodu, da mi se ne stvore grudvice.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 23212


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #1 poslato: Septembar 28, 2022, 08:17:15 pre podne »

Kada pravite sejk sta prvo stavljate u sejker?Prah ili vodu?Nebitno da li je rec o proteinu,glutaminu,kolagenu itd...Ja recimo prvo stavljam vodu i posle stavljam prah,i to iz razloga da se prah ne bi zalepila za sejker.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.09 sekundi sa 19 upita.