TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 04, 2025, 07:42:23 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: MOMCI ZNAM DA SMARAM AL SHTA SAD :)  (Pročitano 7179 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #31 poslato: Mart 16, 2007, 12:54:34 pre podne »

nesto oko definicije verovatno
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #30 poslato: Mart 15, 2007, 07:41:01 posle podne »

Glutamina ima josh jedno 50 ak grama dal da onda sad cuvam to ili da troshim? Za bcaa cu skupiti pare i kasnije posle jedno 20 dana za sagorevac... Jer znash mozda kako se zvala tema shto je Fanatik postavio ?
Sačuvana

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #29 poslato: Mart 15, 2007, 05:50:36 posle podne »

Fanatik je to lepo opisaso u jednoj temi,probaj da nadjes.U osnovi,glavno ti je dosta kardia,smanjis dosta uh i povecas proteine da zadrzis misica sto vise.a suplemente ti je najbolje bcaa i glutamin,opet zbog ocuvanja misicne mase.a sagorevac ubaci kasnije kad se uhodas s kardiom
Sačuvana
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Mart 15, 2007, 03:45:18 posle podne »

Ajde momci da ozhivim temu... Ako nekoga ne mrzi nek mi neko napishe ishranu za definiciju znaci svaki obrok to i to i sve... I koje suplemente valja piti i neki sagorevac za mene nemam 18... hvala unapred... pozz
Sačuvana

ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Mart 06, 2007, 09:39:20 posle podne »

Mnogo se ljudi tripuju za plazu. Ja licno ne volim te ljude koji treniraju mesec dana pre odlaska na more ili nekoliko meseci samo iz jednog razloga da bi se na taj nacin pokazivali i dokazivali devojkama jer na drugaciji nacin ne mogu ali to su vec druge teme da ne smaram. Razumem da svako ima svoj motiv zbog koga trenira moj je da mi telo bude zdravo i spremno na fizickem sportske aktivnosti ne nalazim se u tome da treniram sve ovo vreme samo zbog toga da bih 10 dana na moru izigravao manekena i prsio se kao kokoska. Ne shvataj ovo kao da te vredjam mlad si i dobar decko provalio sam to iz tvojih postova ali previse se forsiras i previse ocekujes od sebe, a zna se da nista ne valja kada se radi na brzinu. Moj savet ako imas salo na stomaku a imas i nesto kesha kupi neki sagorevac i pojas za mrsavljenje i cepaj kardio a za hranu znas i sam citao si forum i moj savet: Samo polako sve ce doci na svoje mesto!. Poz
Ne shvatash me brate nisam ja iskompleksirani napaljeni klinac koji oce da bude baja na plazi. Gledaj shto se mene tice ja ne moram ni raditi definiciju ja samo ocu da skinem stomak i struk. Znaci ne treniram zbog devojaka drugih i shta ti ja znam. Treniram jer kad treniram osecam se super i bolje da treniram nego da pushim i pijem po kraju .... Pozdrav...
@Hans ma dogovoreno je sve radim masu do 10 aprila i onda definicija sad sam pricao sa Fanaticom u teretani iskombinovacemo neshto :)
Sačuvana

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #26 poslato: Mart 06, 2007, 09:26:03 posle podne »

Hehe,jes da sam izgubio dosta definicije al su plocice jos tu :) Ali ne vidim sta je lose u tome biti ne najizdefinisaniji,nego najmasivniji lik na plazi pa makar definicija ne bila totalna.Kad sam sa 80kg bio izdefinisan do jaja uopste se ne izdvajam iz gomile,a sad sa tries kila vise nema ribe koja se ne okrene da gleda siroka,nabudzena ramena(lepo je kad ribe gledaju,ali je istina da me zabole k... dal se nekom svidja ili ne,radis to zbog sebe i to je vazno,svi likovi koje ja znam a da vezbaju samo zbog riba ne urade ama bas nista,jer su time preoptereceni)....Nije sve u definiciji,ima nesto i u masi!
I ogi bre,ti ces ajd da kazemo nabaciti 5kg za ovo vreme,da kazemo da ces imati od toga 2kg misica,e onda dodje definicija i uz masti ces neizbezno izgubiti i nesto misica i opet si na pocetku...Ajd razumem,riba je neka u pitanju,ali samo se usporavas tim bespotrebnim cikliranjem...Ja bi ti pre preporucio da sad krenes odma definiciju,skines sala ako imas za dva meseca i onda za preostalo vreme izgradis jos ciste mase uz pravu ishranu,imas fanatika u blizini i on ti sigurno moze pomoci.
Pozz i srecno
Sačuvana
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #25 poslato: Mart 06, 2007, 09:11:22 posle podne »

Ocigledno da ne razumes sta sam zeleo da kazem.
Sačuvana
Don't settle for average!
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #24 poslato: Mart 06, 2007, 09:07:58 posle podne »

čovek je socijalno biće čisto da napomenem i one osobe koje pričaju da fizički izgled nije važan to su lažni moralisti ili osobe koje su debele i imaju kompleks , daleko od toga da kažem da je fizčki izgleda presudan ali pre ću prići devojci koja je zgodna nego onoj sa salcetom , ko mi kaže suprotono laže
Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #23 poslato: Mart 06, 2007, 09:04:33 posle podne »

Daleko od toga ali biti primarni cilj da se na plazi izgleda lepo je skroz bezveze da li neko uopste ide u teretanu zbog zdravog tela i zbog sebe a ne zbog drugih ljudi.  ???
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #22 poslato: Mart 06, 2007, 08:53:18 posle podne »

ljudi sta vi imate protiv da se dobro izgleda na plaži
Sačuvana
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #21 poslato: Mart 06, 2007, 08:51:40 posle podne »

Mnogo se ljudi tripuju za plazu. Ja licno ne volim te ljude koji treniraju mesec dana pre odlaska na more ili nekoliko meseci samo iz jednog razloga da bi se na taj nacin pokazivali i dokazivali devojkama jer na drugaciji nacin ne mogu ali to su vec druge teme da ne smaram. Razumem da svako ima svoj motiv zbog koga trenira moj je da mi telo bude zdravo i spremno na fizickem sportske aktivnosti ne nalazim se u tome da treniram sve ovo vreme samo zbog toga da bih 10 dana na moru izigravao manekena i prsio se kao kokoska. Ne shvataj ovo kao da te vredjam mlad si i dobar decko provalio sam to iz tvojih postova ali previse se forsiras i previse ocekujes od sebe, a zna se da nista ne valja kada se radi na brzinu. Moj savet ako imas salo na stomaku a imas i nesto kesha kupi neki sagorevac i pojas za mrsavljenje i cepaj kardio a za hranu znas i sam citao si forum i moj savet: Samo polako sve ce doci na svoje mesto!. Poz
Sačuvana
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Mart 06, 2007, 07:21:18 posle podne »

Ja sam ti rekao da mozes ti da nabacis i 10 KILA ali to ipak nisu kile cistog misica nego od svega po malo, Kada budes radio masu jos vise ces se umastiti i to je neizbezno a za definiciju ces morati onda da se potrudis. Zamisli da ides u teretanu 5-6 godina i da nabacujes 300-400 gr cistih misica mesecno. gotovo neprimetno na mesecnom nivo ali puta 6 godina. To ti je skoro tideset kila cistih misica i uvek ces biti izdefinisan, naravno do nekog nivoa i to pristojnog, bices sto posto zadovoljan i to ce biti gust i cist misic. Po meni trebalo bi da pravis planove za sledece leto. Nemoj molim te da treniras za glupavi Strand... Ko zna kako ces ti prihvatiti te promene u treningu i ishrani i kako ce se to odraziti na tebe, Mozda se smoris na pola i odustanes...
Pazi kazem ti brate da JEDNOSTAVNO moram biti sredjen za ovo leto,imam svojih razloga....... Ne treniram za glupavi strand al jednostavno necu da budem svincuga na plazi... Ono odem na more sa drugarima i tako na plazi idemooo salo,spojleri... Pazi u pravu si mozda me smori i sve... Al ja cu dati SVE OD SEBE jer jednostavno ocu da se izdefinishem i zategnem... Ajd brate i svi vi dajte neke predloge za ishranu,kardio,treninge,suplemente.... pozz
Sačuvana

Viktor Becar
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Mart 06, 2007, 06:59:05 posle podne »

Ja sam ti rekao da mozes ti da nabacis i 10 KILA ali to ipak nisu kile cistog misica nego od svega po malo, Kada budes radio masu jos vise ces se umastiti i to je neizbezno a za definiciju ces morati onda da se potrudis. Zamisli da ides u teretanu 5-6 godina i da nabacujes 300-400 gr cistih misica mesecno. gotovo neprimetno na mesecnom nivo ali puta 6 godina. To ti je skoro tideset kila cistih misica i uvek ces biti izdefinisan, naravno do nekog nivoa i to pristojnog, bices sto posto zadovoljan i to ce biti gust i cist misic. Po meni trebalo bi da pravis planove za sledece leto. Nemoj molim te da treniras za glupavi Strand... Ko zna kako ces ti prihvatiti te promene u treningu i ishrani i kako ce se to odraziti na tebe, Mozda se smoris na pola i odustanes...
Sačuvana
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Mart 06, 2007, 06:09:36 posle podne »

I mora i mozhe  :D. Ajde momci sad se 10 april pa da budem spreman shta i kako POMAGAJTE  ;D
Sačuvana

Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #17 poslato: Mart 06, 2007, 05:49:28 posle podne »

ogi je mlad , njegovo telo moze lakse da se gradi
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.046 sekundi sa 13 upita.