TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399645 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 06, 2025, 05:06:35 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 9 10 [11] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: haha gej parada  (Pročitano 23733 puta)
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: April 09, 2008, 07:09:30 posle podne »

A gde su to silu primenjivali, jel mozda osudjujesj sto su upali na izlozbu slika ramusha haradinaja?
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #14 poslato: April 09, 2008, 07:07:12 posle podne »

Pa ne znam bash koliko su loshi, ali u svakom sluchaju su bolji i od zena u crnom i sl. sranja.
Jedino oni se sete da protestuju kad neko zeli da nam ukalja obraz kao narodu, ako znash neshto shto ja ne znam reci, ali ja ih podrzavam.

ne brani se tako obraz ... pozivaju se na hrishcanstvo i svetosavlje vladiku nikolaja itd .. a ti ljudi nikad nisu bili za nasilje .. ne reshava se tako ... neam problem sa njihovim ciljevima nego sa njihovim metodama ...

liche mi na inkvizicuju u srednjem veku .. prave greshke kao i katolici shto nije u praksi pravoslavlja .. poistovecuju greh i greshnika ... to se ne sme raditi .. veeeelik problem ..

onaj lik se dere na neku raspalu jadnu lezbejku ,,ti si neprijatelj Boga ''i dok to govori voshti je pesnajom u glavu  jel to nauchio od Hristosa ?? jel vidish ironiju ?  jel negde u bibliji Isus tukao pedere i lezbejke .. ne kazem da je to ok i da treba dopustiti ali MORA da postoji drugi nachin ... jednostavno nadam se da postoji drugi nachin .. :((
« Poslednja izmena: April 09, 2008, 07:11:58 posle podne od strane Lokk1 » Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: April 09, 2008, 06:29:46 posle podne »

Pa ne znam bash koliko su loshi, ali u svakom sluchaju su bolji i od zena u crnom i sl. sranja.
Jedino oni se sete da protestuju kad neko zeli da nam ukalja obraz kao narodu, ako znash neshto shto ja ne znam reci, ali ja ih podrzavam.
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #12 poslato: April 09, 2008, 06:18:40 posle podne »

E da je jedini problem shto oni hoce da prave tu paradu na taj praznik(ili shta god) , vec shto uopshte je prave.

Bice veselo za vreme evrovizije. ;D ;D ;D

pa ne pomaze to shto rade to na titiov praznik poshto je vecina tih ljudi recimo navijacha desno orijentisana a obraz necu ni da pominjem :D  cc kako je taj obraz propao .. ogrezao u sovinizam .. a ranije su bili mnogo kul :(( jedina prava organizacija bio sam na korak da se uchlkanim samo da sam imao vishe vremena .. ove vrednosti su jako iskrivljene i tako su daleko od svetosavlja da ne mogu da verujem kako su se tako promenili .. ://
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #11 poslato: April 09, 2008, 05:16:10 posle podne »

Da se prisetimo proslog protesta: www.youtube.com/watch?v=YOaZK-GOEuk
Sačuvana

Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: April 09, 2008, 03:34:22 posle podne »

E da je jedini problem shto oni hoce da prave tu paradu na taj praznik(ili shta god) , vec shto uopshte je prave.

Bice veselo za vreme evrovizije. ;D ;D ;D
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #9 poslato: April 09, 2008, 12:47:31 pre podne »

ma boli me nek svako mece gde hoce .. ali ta fora na komunistichki praznik okupljanje homo. :D :D poslastica za odredjene grupacije ... ako su normalni nece to ni probati ... :D 

da neam pametnijeg posla mozda bi i ja otishao koji kamen da zavrnem :D :)  ili fosnu neku :)
Sačuvana
ivan023
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: April 09, 2008, 12:02:46 pre podne »

gays, fucking gays, i hate them!! :)
Sačuvana
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #7 poslato: April 08, 2008, 11:06:43 posle podne »

mamu im bolesnu perwerznu izopacenu faking gejewi raspali

Stefo brate, pa zar svoje ? :D
Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: April 08, 2008, 10:09:43 posle podne »

E jbg sad, Cheda nije ;D
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #5 poslato: April 08, 2008, 10:04:23 posle podne »

Pa cela drzava i jesu navijaci :D :D :D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: April 08, 2008, 10:02:45 posle podne »

Pa moze da pokusaju da naprave neku gej paradu....to ce bas da obraduje nase navijace :)

Ne bi trebalo samo navijachi da se dignu protiv ovakvih stvari, vec cela drzava.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #3 poslato: April 08, 2008, 10:00:08 posle podne »

AAA DRUZENJA I ZURKE!!!AAAAAAA NA LOMACU S NjIMA
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #2 poslato: April 08, 2008, 09:25:47 posle podne »

Pa moze da pokusaju da naprave neku gej paradu....to ce bas da obraduje nase navijace :)
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 08, 2008, 09:17:31 posle podne »

Beograd će na finalu „Evrosonga“, 25. maja, ugostiti 20.000 homoseksualaca

Dan gej mladosti

Najavljeno je da će 20.000 predstavnika gej populacije doći u Beograd na finalno takmičenje „Evrosonga“, 25. maja. Organizatori kažu da nemaju pojma o tome, a iz Otačastvenog pokreta „Obraz“ tvrde da će sprečiti sve pokušaje promocije „nastranih i izopačenih vrednosti“.

Srpski gej aktivisti spremaju žurke za svoje goste, a iz policije kažu da su spremni da adekvatno obezbede celu manifestaciju izbora za „Pesmu Evrovizije“.

Izbor za najbolju evropsku pesmu redovno su pratili skandali sa seksualnim sklonostima učesnika, tako da se ova manifestacija vremenom etablirala kao dogaĂ°aj godine za gej populaciju u Evropi. Pobednik ovog takmičenja 1998. godine bila/o je transseksualac Dana International, 2003. godine nastupile su devojčice iz Rusije koje su se deklarisale kao lezbijke, a prošle godine su Dansku i Ukrajinu predstavljali transseksualci.

Domaći gej aktivista Predrag Azdejković kaže da ovaj trend traje još od pobede „Abe“ sedamdesetih.

- Evrovizijska publika je mahom gej. Jako mnogo ljudi se spremalo da doĂ°e, ali je zbog naše političke situacije dosta toga poremećeno, tako da ne znam koliko će ih zaista doći. Oni koji doĂ°u u Beograd ostaće bar nedelju dana. Sigurno da ćemo organizovati mnogobrojna druženja i žurke - kaže Azdejković.

I da se desničarske organizacije na svoj način spremaju za „Evroviziju“, potvrdio nam je Mladen Obradović iz „Obraza“.

- Kao ni 2001. godine, nećemo dozvoliti promociju nakaznih i izopačenih vrednosti na ulicama Beograda, koji je pored Moskve, jedina evropska metropola u kojoj do sada nije bilo gej parade - kaže Obradović, ali dodaje da ni njima ne pada na pamet da „idu po kućama i zaviruju u nečije krevete“.

Karte za finale „Evrovizije“ su odavno rasprodate i do njih se teško može doći i na crno. Finale će gledati 17.000 posetilaca, od čega je 2.000 ulaznica rezervisano za klub „Fanova Evrovizije“. Organizatori, meĂ°utim, kažu da nemaju pojma o masovnom dolasku gejeva u Beograd za nekadašnji „Dan mladosti“.

- Mi ne organizujemo njihov dolazak, pa zato ne možemo brinuti o njihovoj bezbednosti - izjavio je za „Alo!“ PR „Evrovizije“ Aleksandar Radoš.

Iz policije su nam rekli da su, „kad su velike manifestacije u pitanju, uvek spremni“, tako da su njihove ekipe pripremljene i za predstojeći veliki dogaĂ°aj.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 9 10 [11] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.116 sekundi sa 17 upita.