TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403303 Teme od strane 25061 Članovi Poslednji član: Mikelele

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 01, 2025, 08:59:39 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Plan i program za dalji napredak  (Pročitano 8814 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #7 poslato: Februar 24, 2025, 10:09:14 pre podne »

Nikad nisam merio, uvek odokativno, recimo krompir i pirinac kao sto bude porcija u restoranu
Koliko bi trebalo?
Znaci program je ok i moze sa njim da se napreduje i dalje uz adekvatmu ishramu?
Ja sam hteo da menjam zbog toga sto sam cuo da mora 2x nedeljno svaka misicna partija
Moze dva puta nedeljno svaka misicna partija ali taj program nije dobar za dobijanje ciste misicne mase.Ja licno program treninga ne bih menjao.
Sto se UH tice preporucuje se 45-65% odod ukupnognog unosa kalorija.Sad recimo ako unosis 2000 kalorija dnevno to bi bilo oko 225 do 325g UH,ali recimo ako unosis vise kalorija a trebalo bi samim tim ti se povecava i unos UH.Plus ja bih kod tezih treninga dodatno jos ubacio recimo ako uzimas 325g UH a treniras noge onda taj dan ja bih uneo na tvom mestu oko 500-600g UH.
Sačuvana
urban99
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Februar 24, 2025, 09:57:13 pre podne »

Nikad nisam merio, uvek odokativno, recimo krompir i pirinac kao sto bude porcija u restoranu, sunka sir 50-100g
Koliko bi trebalo?
Znaci program je ok i moze sa njim da se napreduje i dalje uz adekvatmu ishramu?
Ja sam hteo da menjam zbog toga sto sam cuo da mora 2x nedeljno svaka misicna partija
« Poslednja izmena: Februar 24, 2025, 10:09:49 pre podne od strane urban99 » Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #5 poslato: Februar 24, 2025, 09:47:59 pre podne »

Pozdrav,
Ja ne bih dirao program treninga,vec bi ojacao ishranu.
Nisi nam napisao koliko sunke i sira i koliko pirinca i/ili krompira pojedes uz meso.Proteine ti organizam dobija dovoljno ja bih povecao unos UH naravno zavisno od toga koliko unosis.
Sačuvana
urban99
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Februar 24, 2025, 09:32:52 pre podne »

Trenutna ishrana otpeilike svakixdan ista sa nekim varijacijama
5 jaja sa sunkom i sirom
500g mesa(piletina, junetina) sa pirincem ili krompirom
Neretko bude i tuna ili sardina
I sad sam ubacio i 3x na dan whey protein
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #3 poslato: Februar 24, 2025, 08:27:25 pre podne »

Pozdrav i dobro došao
Napiši nam i tvoju ishranu da bi imali više informacija  a naš tim će ti se uskoro javiti i pomoći.
Sačuvana
urban99
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Februar 24, 2025, 01:04:18 pre podne »

Želeo bi da napomenem da izgledam i dalje kao početnik, dobio sam malo mišića napredak se itekako vidi, ali i dalje je izgled u nekoj fazi početnika
Evo i nekih slika

« Poslednja izmena: Februar 24, 2025, 01:25:38 pre podne od strane urban99 » Sačuvana
urban99
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Februar 24, 2025, 12:58:42 pre podne »

Pozdrav svima, ja treniram već dugo po programu(pon/grudi+triceps,uto/ledja+biceps, sreda odmor, cetvrtak noge petak ramena+triceps nekad odradim i biceps), na početku je islo sve dobro, bio sam zadovoljan jer kad sam tek krenuo baš sam bio mršav. Sada već mogu reći i godinu dana kaskam u mestu i ništa se ne dešava pa sam voljan dosta poraditi na ishrani(povecati unos svih nutrijenata), ali sam takođe hteo i da promenim plan i program treninga. Da li neko može da mi predloži neki dobar plan koji bi stimulisao najviše mišiće na rast. Dosta njih mi preporučuje i upper/lower i PPL pa čak i full body. Zanima me vaše mišljenje šta bi bilo najbolje za mene s obzirom da mi vreme dozvoljava 4x nedeljno. Hvala unapred, ako treba još nekih informacija kako bi stekli imali bolji uvid u sve tu sam
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 12 upita.