TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405335 Teme od strane 25065 Članovi Poslednji član: Istraživač

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Avgust 30, 2025, 05:21:16 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc oko Whey proteina  (Pročitano 486 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Avgust 25, 2025, 11:44:07 posle podne »

Slazem se sa Mikijem, jedino razmisli ako imas problema sa stomakom i mlecnim proizvodima onda je bolje izolat.
Sto se tice efekata nema nikakve razlike za tebe, ali jedino na primer meni vise prija izolat jer zbog blazeg ukusa, a i zbog stomaka jer nekad od oicnog whey koncentrata imam tezinu u zeludcu.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #4 poslato: Avgust 25, 2025, 07:10:12 pre podne »

Pozdrav.Resio sam da napravim korak i po prvi put uzmem Whey.E sad posto je izbor prevelik treba mi mala pomoc.Posto sam na skidanju tt koliko sam shvatio bilo bi ok da se odlucim za neki Izolat?Ili to nije toliko bitno?Pio bih ga jednom,nakon treninga.Sta bi ste mi preporucili?Znam da nije bas popularno ali bilo bi dobro da je koliko moze ekonomicno za dzep.Hvala unapred
Posto se ne spremas za takmicenje nije ti preko potrebno Izolat dovoljan ti je i whey.
Po mom dugogodisnjem iskustvu ja bih ti preporucio Scitecov 100% whey.Kvalitetan je,bas ono sto ti trazis a i ekonomican je.
https://www.pansport.rs/proteini/100-whey-protein-professional?sku=1863

Ovo mi baš deluje dobro,hvala na savetu
Ja ga koristim otkako ga ima u Pansportu i mogu reci da sam zadovoljan!
Nema na cemu i drugi put. ;)
Sačuvana
Alex89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Avgust 22, 2025, 05:49:53 posle podne »

Pozdrav.Resio sam da napravim korak i po prvi put uzmem Whey.E sad posto je izbor prevelik treba mi mala pomoc.Posto sam na skidanju tt koliko sam shvatio bilo bi ok da se odlucim za neki Izolat?Ili to nije toliko bitno?Pio bih ga jednom,nakon treninga.Sta bi ste mi preporucili?Znam da nije bas popularno ali bilo bi dobro da je koliko moze ekonomicno za dzep.Hvala unapred
Posto se ne spremas za takmicenje nije ti preko potrebno Izolat dovoljan ti je i whey.
Po mom dugogodisnjem iskustvu ja bih ti preporucio Scitecov 100% whey.Kvalitetan je,bas ono sto ti trazis a i ekonomican je.

Ovo mi baš deluje dobro,hvala na savetu
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #2 poslato: Avgust 22, 2025, 10:16:16 pre podne »

Sačuvana
Alex89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Avgust 21, 2025, 03:59:20 posle podne »

Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.038 sekundi sa 12 upita.