TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 04, 2025, 07:45:29 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Problem sa ramenima  (Pročitano 3743 puta)
mikiveliki
Gost
« Odgovor #12 poslato: Maj 08, 2007, 10:29:26 posle podne »

Racuna da cu u sredu postaviti tekst konacno sa treningom za ramena!
Sačuvana
hunter
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Maj 04, 2007, 05:49:09 posle podne »

ok!   ::)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #10 poslato: Maj 04, 2007, 05:39:21 posle podne »

Da, video sam Miki  :) Procitao sam oba dela i cekam nastavak. A ti si ga razvukao kao latino sapunicu pa nikako da dodjes do razrade  :D Salim se naravno! Zeljno iscekujem razradu! Pozz!  ;)

Nemoj biti nestrpljiv!

Sve ima svoju logiku zasto je bas tako realizovano. Pokusaj iscitati vise puta te tekstove i pokusaj pronaci veliki deo skrivene moticvacije u njima kao i veliki deo informacija "izmdeju redova" sto se kaze....

Na kraju ces imati prilike da vidis kako izgleda i sam trening
Sačuvana
hunter
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Maj 04, 2007, 06:38:57 pre podne »

Da, video sam Miki  :) Procitao sam oba dela i cekam nastavak. A ti si ga razvukao kao latino sapunicu pa nikako da dodjes do razrade  :D Salim se naravno! Zeljno iscekujem razradu! Pozz!  ;)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #8 poslato: Maj 03, 2007, 10:21:46 posle podne »

;) ok, hvala svima! Jedva cekam Miki!  8)

Ako si "listao" ovih dana rubriku novo i zanilmljivo mogao si videti da sam poceo seriju tekstova o razvoju ramena. Za sada je to 2 teksta (SAMPIONSKA RAMENA 1-2) a vec sada za vikend slede jos dva nastavka, dakle ukupno 4. Na kraju ove celokupne storije ocekuje vas i predlog treninga koji je u momo slucaju dao najbolje rezultate i pomogao mi da svoja ramena danas sa ponosom predstavljam kao svoju najbolju misicnu partiju!

Sačuvana
hunter
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Maj 03, 2007, 02:36:52 posle podne »

Hvala ti Dzony! Ako si ovo ti na avataru, a pretpostavljam da jesi, onda su ti ramena strava! ;)
Sačuvana
Dzony
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Maj 02, 2007, 08:55:07 posle podne »

Moje misljenje je ako oces da imas velika ramena samo potisak iza glave , kao sto miki rece u jedmom postu za grudi 10x10 ponavljnja tako ja radim i za ramena i posle ubacim i lateralno podizanje bucica sa strane 5 serija po 10 ponavljanja , inace i ja imam spustena ramena i nekako sam genetski uzak u ramena kada sam u opustenao stanju e sad za ovig 2 do 3 meseca mislim da sam sve to popravio bar mi tako kazu drugovi,  ali opet kazem da je potisak iza glave vrh vezxba za masivna ramena.
Sačuvana
Mi bilderi nismo zgodni , ali smo zato nezgodni !!!
mikiveliki
Gost
« Odgovor #5 poslato: April 27, 2007, 11:15:31 posle podne »

Ne bih da obecam kako su mi obaveze velike i prakticno za mene nema vikend odmora i slicnog. Obaveza je prilico mnogo kao i zahteva na koje treba odgovoriti...

Vrlo je mogu ce da bice napisan bas za vikend!
Sačuvana
hunter
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: April 25, 2007, 07:01:34 pre podne »

;) ok, hvala svima! Jedva cekam Miki!  8)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #3 poslato: April 24, 2007, 09:39:49 posle podne »

Napisacu jedan txt na ovu temu "ovih dana" u delu sajta pod nazivom "Novo i Zanimljivo". Ako malo pazljivije iscitas ovu sekciju sajta ( ne foruma) videces da sam tekstove na temu treninga ramena i ranije pisao....

Predlazem da se pozabavis ovim informacijama u medjuvremenu dok vam ne spremim jedna mocan txt na ovu temu sve sa predlogom treninga koji je svojevremeno i meni doneo fascinantne rezultate. Od tada moja ramena su moja najbolja partija. To znam ja a to znaju i drugi i to mi svakodnevno i govore!

Vazna napomena:
Bilo koji program da prihavtite raditi u nekom periodu ne zaboravite da ga ispostujete do svih sitnica i da ne odustajete prerano inace nece biti ocekivanih rezultata.

Postavlja se pitanje koliko dugo je potrebno nesto dosledno slediti?

Onda kada pomislite da je sve uzalud i da nece biti nista od ocekivanih rezultata zapravo je tek pocetak vaseg puta!
Tada dodajte gas i ne dozvolite da vas bilo sta pokoleba. Budite strpljivi. U BB se vreme meri godinama nikako danima i mesecima.

Ni Rim se nije izgradio za jedan dan necete ni vi!

« Poslednja izmena: April 24, 2007, 09:41:21 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: April 24, 2007, 02:52:10 posle podne »

...pa mislim da mozes da se rasiris hipertrofijom srednje glave deltoida ali nista preterano, sirina ramena zivisi od duzine kljucnih kostiju...radi vise srednju glavu deltoida i ne moras da radis trapez posto mozda i zbog njega ramena izgledaju spusteno...

Z.  ;)
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
hunter
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 24, 2007, 12:19:06 posle podne »

Dakle, ramena stoti put, ali malo specifican problem. Dakle, s obzirom da mi priroda nije podarila siroka ramena, nego pomalo spustena i za moj pojam prilicno uska ramena prinudjen sam da se stvarno potrudim oko ove partije i izvucem iz nje maksimum. Menjao sam i program vezbi, ali ramena zaostaju pa to ti je. Takodje, najvise mi se razvija "donji" deo misica, a glava jako sporo, a bas ona je ta koja daje utisak sirokih ramena. Postoji li nesto sto pogadja najvise glavu deltoideusa. Pretpostavljam da treba i latisimuse da radim maksimalno nebi li malo "rasirio" grudni kos i ledja i time dao bolju "podrsku" ramenima. Jel neko resio slican problem?? Sve ostalo mi napreduje sasvim kako treba, neko je pustio buvu u teretani da sam krenuo sa steroidima, pa me je nekoliko njih pitalo uzimam li steroide. Znaci zadovoljan sam....osim ramena...A zbog njih sam i poceo da treniram... >:(
'OCU BRE LOPTASTA RAMENA!!!
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.527 sekundi sa 17 upita.