TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 04, 2025, 07:42:17 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: kako trenirati  (Pročitano 2350 puta)
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Maj 17, 2007, 10:35:29 pre podne »

Pozdrav.
Skoro sam otkrio Pansportov forum, tragajuci za resenjem. Ukratko da iznesem svoj problem. Imam 32god. visok 1,88  tezak 88 kg. uglavnom salo, pogotovo na grudima. Iz tog razloga sam kreno u teretanu, mada sam iso i pre iz istog razloga bez uspeha.
Idem 3x nedeljno.
                           1. grudi - bicepsi
                           2. ledja - triceps
                           3. ramena - noge
  kardio na pocetku i na kraju treningai po 20 min.
Mislio sam da radim definiciju da bi skino masne naslage, ne znam. Sta uzeti od proteina, fat burnera. Mozda kopirati neciji nacin ishrane od ljudi sa foruma.
Ako moze vase misljenje, neki saveti.
unapred hvala. Kole
Uvek je dobra ideja uzeti nesto sto ti moze pomoci u ostvarivanju cilja. Za pocetak ti je protein dovoljan. Ako dobro treniras i pravilno se hranis kile ce da idu dole. Da bi radio "definicuju"moras prvo da stvoris misicno tkivo. Dakle s obzirom da ides 3puta u tertanu radi redovan trening u teretani(mozes izabrati neki program s foruma) i kardio posle,to ce pokazati savim zadovoljavajuce razulate u gubitku masnih naslaga. Naravno ovaj trening nece rezultirat preteranim misicnim razvojem jer prosto ishrana(u slucaju sagorevananja) i kombinacija s kardiom nisu predvidjeni nabacivanju misicne mase.
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #3 poslato: Maj 14, 2007, 01:57:45 pre podne »

pa ... ne u jednoj stvari se ne bih slozio bash sa x frameom ... u sushtini jako malo ljudi zna da odradi definiciju i sa kardiom izgube vishe mishica nego sala ... tako da mislim da tu ima mesta za whey ili BCAA ...naravno + dex ..
odvojiti trening sa tegovima i kardio ...
probaj da idesh 2 dana , dan pauza ...
ishran treba da se zasniva na proteinima i slozenim Uh .. ima dobrih planova ishrane na forumu ... slobodno preuzmi .. niko se nece ljutiti ;D  ... sry shto je ovako ukratko .. moram da zurim ..
e da.. i shta god da ti je cilj nece se dogoditi za nedelju dana.. kada odradish def. i skinesh neku kilazu .. verovatno cesh sebi izgledati mali ..  pa cesh hteti masu , pa u krug... zato polako .. jedno po jedno .. teshko je dobijati mishic ,a gubiti salo ..samo strpljivo .
« Poslednja izmena: Maj 14, 2007, 10:45:51 pre podne od strane Lokk1 » Sačuvana
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Maj 11, 2007, 02:17:22 posle podne »

Tezina od 88 kg na 188 cm je sasvim zadovoljavajuca. Proteini i fat burneri ti nisu  potrebni nemoj mnogo da se zanosis sa tim stvarima bar ne za sada.Pretpostavljam iz toga kako si koncipirao svoju poruku da nemas neke super lude ambicije u bildovanju i iz tog razloga nemoj trositi novac na proteine i burnere
 Kardio radi posle rada sa tegovima a ne pre, jer jedino na taj nacin uzimas najbolje od oba sveta. Kardio mozes da radis i izjutra na prazan stomak jer i ovaj nacin daje dobre rezultate takodje .
  Ovo ti je deo odgovora , trazi malo sajt ima dobrih info.

Sačuvana
bodybuilding forever
kole
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Maj 11, 2007, 11:49:59 pre podne »

Pozdrav.
Skoro sam otkrio Pansportov forum, tragajuci za resenjem. Ukratko da iznesem svoj problem. Imam 32god. visok 1,88  tezak 88 kg. uglavnom salo, pogotovo na grudima. Iz tog razloga sam kreno u teretanu, mada sam iso i pre iz istog razloga bez uspeha.
Idem 3x nedeljno.
                           1. grudi - bicepsi
                           2. ledja - triceps
                           3. ramena - noge
  kardio na pocetku i na kraju treningai po 20 min.
Mislio sam da radim definiciju da bi skino masne naslage, ne znam. Sta uzeti od proteina, fat burnera. Mozda kopirati neciji nacin ishrane od ljudi sa foruma.
Ako moze vase misljenje, neki saveti.
unapred hvala. Kole
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.048 sekundi sa 13 upita.