TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399299 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 21, 2024, 01:39:58 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Resjting kod cura  (Pročitano 8388 puta)
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Maj 30, 2008, 08:03:00 posle podne »

Да ли ја то нешто осећам овде?  :D
Sačuvana
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #26 poslato: Maj 30, 2008, 07:24:45 posle podne »

Citat
Nema pravila neke vole misice ,nekima nije bitno ,treba biti frajer u svakom pogledu,neverujem da se ribama svidja neko ko stalno gleda u sat kad treba sta da jede i ko samo o ishrani i teretani prica i pazi dali ce sa njom u krevetu izgubiti energiju za predstojeci trening...mislim da se cure slazu sa mojim misljenjem Smiley

treba da nadjes neku koja isto to radi i nece biti problema  :)  ;)
Sačuvana
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #25 poslato: Maj 30, 2008, 01:15:58 posle podne »

Citat
Devojka se lako nadje, ali da ona bash bude ta devojka devojka nasih snova e to je vec teze.

upravo tako... Ali i normalno je da necu da imam devojku tek cisto da bi je imao, neobavezno i tako te zajebancije uvek moze ali za nesto ozbiljnije ipak treba da se prodje rutinska kontrola. ;D
Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #24 poslato: Maj 30, 2008, 12:27:34 posle podne »

E to jest,Ruzni smo ko pacovi :D :D NOT :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Maj 30, 2008, 11:54:13 pre podne »

Citat
dok sam losije izgledao i manje trenirao uvek sam imao devojku,

Devojka se lako nadje, ali da ona bash bude ta devojka devojka nasih snova e to je vec teze.

A mi znamo ko su nashe devojke iz snova. Pre svega, da lepo izgledaju, fitnes, zategnute, no celulit itd, pa onda da su obrazovane,pametne,slatke itd. E pa razmislite, da li se devojka koja brine o svom telu, i pazi na ishranu pali na nekog mrhasvka ili debeljucu, ili pak mozda na nekog fit lika, sa misicima. . . Naravno da je ova zadnja varijanta pobednichka. . .

Misici su uvek prestiz. To da neka ne voli misice kaze to samo zato sto takvog nikad ne moze da smuva, zato sto taj uvek ima vishi kriterijum koji ona nezadovoljava. . ..

a nema mnogo nas lepih teretanca :D
Sačuvana
vikidns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Welcome To The Club 100

« Odgovor #22 poslato: Maj 30, 2008, 11:47:22 pre podne »

Citat
dok sam losije izgledao i manje trenirao uvek sam imao devojku,

A mi znamo ko su nashe devojke iz snova. Pre svega, da lepo izgledaju, fitnes, zategnute, no celulit itd, pa onda da su obrazovane,pametne,slatke itd. E pa razmislite, da li se devojka koja brine o svom telu, i pazi na ishranu pali na nekog mrhasvka ili debeljucu, ili pak mozda na nekog fit lika, sa misicima. . . Naravno da je ova zadnja varijanta pobednichka. . .

Misici su uvek prestiz. To da neka ne voli misice kaze to samo zato sto takvog nikad ne moze da smuva, zato sto taj uvek ima vishi kriterijum koji ona nezadovoljava. . ..

Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #21 poslato: Maj 29, 2008, 11:37:51 posle podne »

treba biti kavaljer...to devojke vole...tjs bar moja devojka voli...prija :D
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #20 poslato: Maj 29, 2008, 10:59:51 posle podne »

Ma taj ko samo o teretani prica taj je jednostavno dosadan :D al o obrocima...e pa ako nemoze da se navikne na moji 6 obroka moze jedino da crkne,jer bavio se ja dalje ovim sportom il ne,healthy eating ostaje pa makar svi pocrkali....
Sačuvana
Mladen Jovanovic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

dipl. kondicioni trener

« Odgovor #19 poslato: Maj 29, 2008, 10:59:15 posle podne »

Mislim da je stvar pre INDIREKTNA... tj. kako se TI OSECAŠ u svojoj koži, koliko samopouzdanja dobiješ, a to je ono što prolazi kod devojaka: SAMOPOUZDANJE. One jednostavne ne reaguju logički na stvari, već emocionalno, a najčešće ni one ne znaju šta ih pali (nije isto ono što one pričaju, što misle i ono što stvarno 'okida' ). Fizički izgled kod njih ne utiče toliko koliko kod nas muškaraca... njima je primamljivija 'socijalna vrednost'.

Pogledaj 'The Mystery Method' (MM) i 'The Attributes'.

MM nadji na nekom torrentu, a Attributes skini ovde... evo bas citam, jer da budem iskren ni meni 'ne ide nešto sa ribama' u zadnje vreme, a nikad bolje nisam izgledao :)
http://rs12.rapidshare.com/files/1545286/Attributes.rar

A da, poslao mi je ortak neke PUA (Pick-Up Art) knjige, pa ako te interesuje čitaj. Za sada su mi MM i Attributes skroz ok, ne da bi muvao ribe okolo, nego da bi razvio socijalnu inteligenciju i veštine, mada od viška glava ne boli. :)

http://rapidshare.com/files/116471534/Seduction_-_many_books_and_articles.rar.html
Sačuvana
If you start with a poor assumption, you reach a poor conclusion!
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #18 poslato: Maj 29, 2008, 10:57:46 posle podne »

joj Gorane, moj bivsi momak sa kojim sam bila dugo dugo je mrzeo to sto sam sa sobom nosila pile i pirinac i tunjevinu i jela na svakih par sati (sto on rece minuta) i sto sam bila nervozna na jako malo UH i sto ne smem nista i slicno.... he he he :)

a i to sto sam o teretani pricala kikiki :)

salim se, slazem se naraFno
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #17 poslato: Maj 29, 2008, 10:47:27 posle podne »

Nema pravila neke vole misice ,nekima nije bitno ,treba biti frajer u svakom pogledu,neverujem da se ribama svidja neko ko stalno gleda u sat kad treba sta da jede i ko samo o ishrani i teretani prica i pazi dali ce sa njom u krevetu izgubiti energiju za predstojeci trening...mislim da se cure slazu sa mojim misljenjem :)

e pa zao mi je,mora da prihvati neke stvari :D
Sačuvana
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #16 poslato: Maj 29, 2008, 10:28:16 posle podne »

Citat
Nema pravila neke vole misice ,nekima nije bitno ,treba biti frajer u svakom pogledu,neverujem da se ribama svidja neko ko stalno gleda u sat kad treba sta da jede i ko samo o ishrani i teretani prica i pazi dali ce sa njom u krevetu izgubiti energiju za predstojeci trening...mislim da se cure slazu sa mojim misljenjem
:D dobar post, ma evo iskreno moje iskustvo je skroz obratno, dok sam losije izgledao i manje trenirao uvek sam imao devojku, stalno je nesto bilo u opticaju a sada kada treniram kao nenormalan i kada vec u 22h budem mrtav umoran nemam ni vremena da trazim devojke a i one ne mogu mene da nadju pa ispade propast totalna poslednjih meseci   :)
Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #15 poslato: Maj 29, 2008, 10:21:41 posle podne »

Nema pravila neke vole misice ,nekima nije bitno ,treba biti frajer u svakom pogledu,neverujem da se ribama svidja neko ko stalno gleda u sat kad treba sta da jede i ko samo o ishrani i teretani prica i pazi dali ce sa njom u krevetu izgubiti energiju za predstojeci trening...mislim da se cure slazu sa mojim misljenjem :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Maj 29, 2008, 10:09:29 posle podne »

ako nemas nista u glavi nece ti ni bog pomoci  :D

;D  :-*
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Maj 29, 2008, 10:08:19 posle podne »

sve u svemu, sportisti su generalno mnogo prijatniji i lepsi i zgodniji  ;)   
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.108 sekundi sa 17 upita.