TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404457 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 18, 2025, 09:52:55 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 29 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tanja  (Pročitano 75024 puta)
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: Jun 16, 2007, 12:20:52 posle podne »

Ne mislimo na isto  ;)
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #134 poslato: Jun 16, 2007, 12:19:27 posle podne »

dakle, ni jednog trenutka nisam rekla da ti fali, to je samo stvar ukusa!  ;)
Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #133 poslato: Jun 16, 2007, 12:17:42 posle podne »

Znam ja sta meni fali  :) Thnx na iskrenom komentaru
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #132 poslato: Jun 16, 2007, 12:13:27 posle podne »

tanjice, iskren komentar devojke> zaista sam fascinirana, odlicno telo,i imam slicno misljenje kao ti....slazem se sa tobom da pripazis malo na ledja, sada su zaista perfektna ali sve dalje je previse,svidjaju mi se tvoje noge ali bi ti ekstra stajala malo veca guza.....stvar ukusa!
i ja imam problem sa tim da mi se ne napumpaju noge, pogotovo kvadriceps posto su bas zategnute jos od plesa a da malo nabacim guzu tako da cekamo mikija sa tim vezbicama.....
stvarno svaka cast! :)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #131 poslato: Jun 16, 2007, 12:09:50 posle podne »

Bojim se samo da mi se ledja ne prosire Imam siroka ramena pa bas i ne bih volela da izgledam kao trokrilni ormar Samo bih ih jos malo definisala Ako je tvoj predlog tome namenjen sa zadovoljstvom cu poceti sa njim..

Ledja su velika misicna partija i trebaju "veliku" stimulacju pa i da bi se odrzavala na postojecem nivou.

Prva vezba je osnovana i nacelno je tu da bi ledja i dalje imala zavidnu separaciju, masivu i gustinu
Drugi i treci par vezbi je tu da povrati balans celokupnih ledja da pored separacije, mase i gustine imas i potrebni sirinu
Cetvrta vezba je " tacka na I" . Posterior deltoideus vizuelno ucestvuje u celokupnom izgledu ledja

Sa dobrim balansom tvoja ledja ce izgledati mocnije i vizuelno jasnije iako se nista nece mennjati na planu velicine.

Presiroka bez detalja ili sa druge strane presuka ali sa mnogo detalja nisu dobro izgradjena ledja. Ovo je program koji ce tvoja prilicno dobro uradjena ledja jos malo doterati gotovo do savrsenstva...
« Poslednja izmena: Jun 16, 2007, 12:11:40 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #130 poslato: Jun 16, 2007, 12:05:04 posle podne »

Sada izgledas prelepo i sve vise od toga bi bilo preko granice.Znam da su ukusi razliciti ali po meni netreba vise ista da forsiras vec samo odrzavas postignuto.
Ja mislim da si sada savrsena!
Hvala Savrseni  ;)
Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #129 poslato: Jun 16, 2007, 12:03:13 posle podne »

Hvala puno Miki  :)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #128 poslato: Jun 16, 2007, 12:01:17 posle podne »

Ostajem ti duzan treninig za gluteuse a to nekom narednom prilikom...
Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #127 poslato: Jun 16, 2007, 12:01:05 posle podne »

Bojim se samo da mi se ledja ne prosire Imam siroka ramena pa bas i ne bih volela da izgledam kao trokrilni ormar Samo bih ih jos malo definisala Ako je tvoj predlog tome namenjen sa zadovoljstvom cu poceti sa njim..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #126 poslato: Jun 16, 2007, 12:00:08 posle podne »

Sada izgledas prelepo i sve vise od toga bi bilo preko granice.Znam da su ukusi razliciti ali po meni netreba vise ista da forsiras vec samo odrzavas postignuto.
Ja mislim da si sada savrsena!
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #125 poslato: Jun 16, 2007, 11:55:06 pre podne »

Posle kratkog zagrevanja odradila sam uske zgibove u 3 serije po 10 ponavljanja (da napomenem 6 sama ostalo uz minimalnu asistenciju) Dalje zadnji lat ,zatim veslanje u pretklonu i hiperekstenzija ledja sa opterecenjem

Ok imam predlog. Nesto sto ce "rasturiti" tvoja ledja i sto ce ih uciniti jos mocnijim!?

Jedino sto je vazno je da se pridrzavas svih navedenih parametara u pomenutom trening planu. Dakle...

LEDJA/ LISTOVI

ser.         ponavlj.             tempo               odmor(sec)
A. Dvorucno veslanje u pretklonu                  4           10,8,6,6               321                      180
B1. Zgibovi iza glave sirokim hvatom               4               8-10                 321                         0
B2. Lat vucenje ispred u visini sternuma          4             15-20                 201                      120
C. Zadnje lateralno- masina za ramena            3              6,6,6                  201                       60
D. Sedece izdizanje na prste                         3         za 120 sec.              201                        90

NAPOMENA: B1 i B2 predstavlja super set u kome se nakon vebe pod oznakom B1 odmah bez pauze krece sa vezbom pod oznakom B2

« Poslednja izmena: Jun 16, 2007, 11:58:58 pre podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #124 poslato: Jun 16, 2007, 11:30:07 pre podne »

Posle kratkog zagrevanja odradila sam uske zgibove u 3 serije po 10 ponavljanja (da napomenem 6 sama ostalo uz minimalnu asistenciju) Dalje zadnji lat ,zatim veslanje u pretklonu i hiperekstenzija ledja sa opterecenjem
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #123 poslato: Jun 16, 2007, 11:23:50 pre podne »

vezbam ih u 4 vezbe po 3 serije i 15-20 ponavljanja Skoro sam ubacila i uske zgibove

Mzda malo konkretnije sa vise detalja (ipak sam ja trener...) recimo tvoj poslednji treninga za ledja je izgledao kako?
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #122 poslato: Jun 16, 2007, 11:21:24 pre podne »

ovim delom tela se ponosim  :)

Pozdrav i sa moje strane i par suvlisnih komentara u skladu sa temom ako moze...!?

Visegodisnji trening i dobra baza koja je napravljena kroz atletske treninge ocito da sui imali svog uticaja na tvoju sadasnju prikazanu formu. Pohvale na racun tvog izgleda su nesto na sta si ti vec navikla pa se necu baviti tim delom price, barem ne ovoga puta. Citajuci u celosti ovaj topic zapazio sam detalj koji je vezna za tvoje pitanje u smislu povecanja gluteusa pre svega njihovom izrazajnoscu, separacijom i delimicno masom-misicnom masom.

Ocito da tvoja "fascinacija" zadnjim delom svoga tela (ledja) prilicno velika pa je sasvim i za ocekivati da gluteus major koji dominira donjim delom zadnje linje bude tvoja naredna preokupacija.

U nastavku sledi konkretran predlog u vidu treninga koji u kratkom periodu ( 3 nedelje) moze dati lepe rezultate bas na tom planu...
Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: Jun 16, 2007, 11:18:59 pre podne »

vezbam ih u 4 vezbe po 3 serije i 15-20 ponavljanja Skoro sam ubacila i uske zgibove
Sačuvana
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 29 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.04 sekundi sa 12 upita.