TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399320 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 08:21:39 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Moguc problem sa zelucom  (Pročitano 4039 puta)
Lokk1
Gost
« Odgovor #10 poslato: Septembar 11, 2008, 03:46:19 posle podne »

VLAKNA DIREKTNO UTICHU NA VARENJE !!!!

Tako mi kazi brate !!!

ocesh i da ti nacrtam :D
Sačuvana
Dejan90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Septembar 11, 2008, 03:44:05 posle podne »

VLAKNA DIREKTNO UTICHU NA VARENJE !!!!

Tako mi kazi brate !!!
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #8 poslato: Septembar 11, 2008, 03:39:34 posle podne »

Ali konta ti da ja posle svakog obroka odem na wc i sve to izbacim... S'ovakvom ishranom bi morao da se gojim ,a ja za 6 meseci ni 5 kg. Rado cu ja usavrsiti ishranu ali kad se resim ovog problema, jebote drug mnogo manje jede ali jedva da ode jednom dnevno u wc i sve ostaje u njegu ,a ja sve sto pojedem i izbacim.

ZATO SHTO NE UNOSISH VLAKNA!!!! ... JEL CHITASH TI SHTA SAM JA NAPISAO ... VLAKNA DIREKTNO UTICHU NA VARENJE !!!! ... AKO NIJE TO ONDA IMASH MANJAK ENZIMA ILI NESHTO PODJEDNAKO NEMOGUCE ... brate LOSHE SE HRANISH ... ispravi to .. i za nedelju dana javi kako je ... + ako odma posle obroka sa mlekom idesh na wc mozda ne varish laktozu .. obrati paznju i na to ...  ubaci povrce sa svakim obrokom i javi za nedelju dana kako je ... poz i srecno ;)
Sačuvana
Dejan90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Septembar 11, 2008, 03:35:06 posle podne »

Koliko vi puta idete dnevno u wc ? I sta mi prepurucujes za misicnu masu ako ne gejnere ?
Sačuvana
Dejan90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Septembar 11, 2008, 03:34:26 posle podne »

Ali konta ti da ja posle svakog obroka odem na wc i sve to izbacim... S'ovakvom ishranom bi morao da se gojim ,a ja za 6 meseci ni 5 kg. Rado cu ja usavrsiti ishranu ali kad se resim ovog problema, jebote drug mnogo manje jede ali jedva da ode jednom dnevno u wc i sve ostaje u njegu ,a ja sve sto pojedem i izbacim.
Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #5 poslato: Septembar 11, 2008, 03:33:48 posle podne »

SA POVRCEM!!!

Loki, jel treba gejner sa powrcem? ;D
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
Lokk1
Gost
« Odgovor #4 poslato: Septembar 11, 2008, 03:24:32 posle podne »

kao shto vidim razbijash se od povrca ... VLAKNA GDE SU ??? .. sa svakim proteinskim obrokom brdo povrca jedi ... chitaj na temu vlakana josh .. s obzirom na ishranu chudi me da pola dana ne presedish na wcu ... OMG

i josh komentar na ishranu ...

ova prva dva obroka spoj ... i ubaci josh jedan izmedju ... npr doruchak : 7jaja+ovsene+gainer (to ti je taman i proteina dovoljno ujutru i komplex UH (+prostih govana iz gainera ali jbg ://.. kad kupujesh gainere shta da ti radim :))  ))

i onda izmedju tog obroka i ruchka josh jedan obrok ..  velike pauze imash izmedju obroka .. ako nemash vremena ili nemash ideju shta da uzmesh onda popijesh gainer sa mlekom (kada ga vec pijesh :// ) ali bolje neko meso .. ili riba .. SA POVRCEM!!!
« Poslednja izmena: Septembar 11, 2008, 03:28:15 posle podne od strane Lokk1 » Sačuvana
Dejan90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Septembar 11, 2008, 03:19:01 posle podne »

Dorucak : 7 jaja
posle 3 sata : 200 gr. ovsenih pahuljica
Rucak 200 gr. belog mesa
posle 3 sata: 120 gr. tunjevine
Vecera: riba
i popijem 2 litre mleka. I 6 meseci uzimam redovno razne preparate za gojenje (gejnere).
Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #2 poslato: Septembar 11, 2008, 03:17:22 posle podne »

A kako se hranis u toku dana? Sta jedes?
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
Dejan90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 11, 2008, 02:49:11 posle podne »

Treniram 7 meseci i imam problem sa nabacimavanjem telesne tezine i mase. Svo vreme sam koristio razne gejnere i gotovo nista nisam nabacio. Cim pojedem nesto obilnije idem na wc. U pocetku sam mislio da je problem slabog gojenja moja slaba ishrana, ali nije. Problem je sto tacno posle svakog obroka ja odem u wc i sve izbacim, kada imam 5 obroka dnevno i po 6-7 puta idem u wc. Drug mi kaze da je to problem s'mojim zelucom i da on odbacuje svu hranu koju unosim u sebe. Ako je problem do toga kako da ga resim ?
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.099 sekundi sa 17 upita.