TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 03:22:06 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Put do uspeha by Arnold Švarceneger  (Pročitano 5280 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #7 poslato: Novembar 07, 2008, 05:20:29 pre podne »

moras biti musko da bit ti to uspelo :D   ma idol je on meni koliko je postigao,al da ne laze da je sve posteno uspeo...vise ljudi je pregazio neg Mao Ce Tung
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #6 poslato: Novembar 07, 2008, 12:19:11 pre podne »

Cekaj...znaci ako hocu da postanem predsednik kalifornije trebam da pocnem da gutam hemiju...

OK...READY...GO!!! :D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #5 poslato: Novembar 06, 2008, 11:36:59 posle podne »

E, Hans, nemoj da kvariš ljudima sliku idola. :D :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #4 poslato: Novembar 06, 2008, 11:35:32 posle podne »

Svarceneger je idol mase jer je odlucio da sa 15 godina krene da guta hemiju,jer da nije sad bi bio pastir negde u austriji u najboljem slucaju :D al ne,sto kaze Arni " If you play by the rules you can achieve anything" :D yeah right
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #3 poslato: Novembar 06, 2008, 11:08:30 posle podne »

Kritika usvojena. ;)
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #2 poslato: Novembar 06, 2008, 10:46:02 posle podne »

Fin textic...
...ali Robi brate cemu ovolika slova....pa nismo slepi :D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #1 poslato: Novembar 06, 2008, 10:21:57 posle podne »

Put do uspeha

Kao holivudska zvezda, bodibilding šampion i uspešan biznismen, Švarceneger je postao idol mase tinejdžera. U ovom intervjuu «Austrijski hrast» daje savet mladima kako da uspeju u životu.

Joel Holland: Ako se osvrnemo na vaš dosadašnji životni put i brojne uspehe, koji bi bio vaš savet tinejdžerima kako bi uspeli u životu?

Arnold Schwarzenegger: Pa, kao prvo mislim da je osnovno da rade na svom obrazovanju i inteligenciji jer znanje je moć. Ako ste pametni, otvoriće vam se mnoga vrata. Ako ste zdravi i u formi, takoĂ°e će vam se otvoriti mnoga vrata. Kada jednom steknete tu fizičku i psihičku snagu, nema toga što ne možete da ostvarite.

Pretpostavimo da ste odlučili da postanete poznati košarkaš. Šta je bilo potrebno Majklu Džordanu da bude ono što je bio na vrhuncu karijere?! Pročitaćete da je trenirao po 5 sati dnevno i kao klinac išao na sve utakmice širom zemlje. Dakle, osim što puno učite i sedite kući, morate da provedete i po 5 sati odlučno trenirajući dok se vaši vršnjaci zabavljaju.

Počeo sam sa treninzima u teretani kada sam imao 15 god. Cilj mi je bio da postanem šampion sveta u bodibildingu. Moji heroji su bili momci koje sam gledao u filmovima o Herkulesu. Pročitao sam sve moguće materijale, magazine, knjige i video da su ti momci provodili i po 5 sati na trenzima u teretani, dizali ogromne težine, dobro se hranili i klonili loših stvari. To je bio način na koji su oni postigli takve rezultate. Morate biti samodisciplinovani. Dakle, budite fokusirani na svoje ciljeve i ostvarite ih.

JH: Možete li mi reći šta je ključ vaših uspeha svih ovih godina? Pomenuli ste samodisciplinu ali koje su još osobine bitne da bi se postigao uspeh?

AŠ: Najvažnije je da ispred sebe uvek imate neki cilj. Morate ga uvek videti pred sobom jer će vam to biti glavna motivacija da ga ostvarite. Ako želite da budete šampion u nečemu ili, hajde da kažemo, želite postati šef policije, morate stalno imati taj cilj pred sobom jer koji god potez da načinite u toku dana, zapitaćete sebe: «Da li je ovo to što će mi pomoći da ostvarim svoj cilj ili će me udaljiti od njega?!»

Dakle, to je ključ. Imajte uvek svoje ciljeve na umu, imajte ih uvek pred sobom i činite sve što je neophodno kako bi ih ostvarili. Onda će vam biti i mnogo zabavnije dok čitate i učite jer se nećete pitati zbog čega sve to morate raditi i toliko se odricati — znaćete da će vas to još više približiti vašem cilju.

Sa svakom serijom koju sam radio u teretani, sa svakim zgibom ili čučnjem sa 250kg, ja nikada nisam rekao sebi: «Oh, Bože, još jedno ponavljvljanje». Ja sam govorio: «Da, još jedno ponavljanje! Moraš još jedno ponavljanje. Odlično. Nastavi!» jer sam znao da ću samo tako pretvoriti moje snove u stvarnost.

Prevod: Robert
« Poslednja izmena: Novembar 06, 2008, 11:07:43 posle podne od strane Robert » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.099 sekundi sa 17 upita.