TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 09:32:24 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Razno o treningu, kako, sta...  (Pročitano 4866 puta)
Titan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jul 20, 2007, 12:52:08 posle podne »

slazem se sa vama za biceps i triceps u jednom treningu...

Nego ti rece 4 treninga pa sam ja tako i napisao, a ako mozes da stignes 5 treninga nedeljno onda radi biceps i triceps zajedno..

Moze biceps/triceps i sa 4 treninga nedeljno ali nekako mi ne ide da spajam grudi i ledja ili npr. grudi i ramena. Mnogo bre tesko...

Pozz
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #6 poslato: Jul 19, 2007, 10:39:13 posle podne »

odlicno je raditi biceps i triceps u jednom treningu ako ih pravilno iskombinujes jer su antagonisti, vrlo pogodni i za povremene supersetove.
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jul 19, 2007, 06:19:52 posle podne »

Radije cu da radim 5 treninga, sve posebno. Kombinaciju koju si mi predlozio koristi mnogo ljudi ali je ona meni totalno nemoguca (probao sam) jer posle grudi nemam snage da prdnem tricepsom, isto tako i za biceps posle ledja... bukvalno, ali bukvalno nisam u stanju da uradim 2-3 serije kako treba... mogao bih ja tako da radim ali sa nekim cak i za mene smesnim tezinama sa tendencijom da postanu jos smesnije pri kraju... cim toliko ljudi radi tako znaci da nije lose ali se ja ipak pitam da li ima smisla raditi ruke sa malim tezinama u odnosu na one koje neko zaista moze da podigne i jos se muciti sa njima...

A i nekako mi je prirodno i normalno da biceps i triceps radim zajedno.
Sačuvana
Titan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 19, 2007, 05:29:20 posle podne »

Mnogo si se raspisao, pa ljude mrzi da cita toliko...

Sto se mene tice sve izgleda solidno za pocetak...

Jedino bih ti savetovao da noge radis same u jednom treningu jer su velika misicna grupa i cine gotovo polovinu tela. Ako posle solidnog treninga nogu imas snage za bilo sta svaka ti cast...

Npr. ovako nesto
pon. ledja+biceps
uto. grudi+triceps
cet. noge
pet. ramena+trbusnjaci,
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 13, 2007, 06:22:51 posle podne »

A sto niko nece da mi odgovori? :(
Sačuvana
whoami
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jul 13, 2007, 11:47:49 pre podne »

Ja se izvinjavam ako upadam nepozvan :)
Zanima me, uzeo sam aminokiseline Amino 1900, kako je najbolje da se uzimaju?
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 13, 2007, 12:28:26 pre podne »

Postovanje,

Daleko od toga da sam pocetnik sto se tice znanja o ovom sportu jer sam prvi put u teretanu usao pre deset godina. Ipak, pitanja koja cu sada postaviti i ono kako cu prihvatiti vase odgovore ce biti potpuno oslobodjeno sujete i kompleksa, dakle pitacu kao totalni pocetnik i slusacu sta mi govorite. Ovo iz razloga sto dugo vremena nisam trenirao a i to kada sam trenirao nisam radio bas kako treba (losa ishrana) tako da mi se sada ukazala prilika da se konacno aktiviram, da se vratim u formu, da jedem najpravilnije sto sam ikada jeo, znaci da se bas bas posvetim ovome onoliko koliko mi vreme dozvoljava. Imam 29 godina i zelim da se sve lepo raspitam pre nego sto ponovo maksimalno krenem...

Za pocetak cu vam reci kako sam trenirao poslednjih par godina:

1. Grudi
2. Ledja
3. Ruke
4. Ramena + noge

Nije bilo pravila, isao sam u teretanu onda kada to pozelim i kada mi slobodno vreme dozvoljava, uglavnom ne manje od 3 puta, 99% cetiri puta nedeljno.

Prvo bih zeleo da mi kazete sta mislite o ovakvom treningu. Ukoliko mislite da je los, molio bih da mi kazete kakav mislite da je najbolji trening sto se tice podeljenosti misicnih partija. Znam da je ovo pitanje nezahvalno i da sve zavisi od coveka ali ipak, sigurno da postoje neka pravila odnosno sta sa cime ide ili ne ide. Moram da kazem da je meni ovaj trening bio odlican, veoma sam bio zadovoljan njime. Kako obozavam da radim grudi i ledja, radio sam ih samostalno i time sam uspevao da skratim trening koji bi u nekim drugim varijantama trajao duze. Ruke mi budu ogromne posle treninga bicepsa i tricepsa zajedno + podlaktica. Jedino trening ramena + noge mi je oduvek bio uzasno naporan ali nekako posto sam oduvek imao trip da "splasnem" posle 3 dana ne treniranja nikada nisam mogao sebi da dozvolim da radim noge samostalno a i ipak bi 5 treninga bilo previse.

Kako cu vrlo uskoro imati dosta obaveza, moram da napomenem da cu se svojski truditi da idem barem 3 puta u teretanu nedeljno, cilj mi je 4 puta te vas molim da mi trening prilagodite tome.

Sto se tice samog rada, kod mene se sve zna - MAKSIMALNO PRAVILNO, bez trzanja, bacakanja, mostova i slicno. Sto se samih ponavljanja tice i broja serija tu nisam imao neko pravilo, pocnem sa 15-20 ponavljanja pa spustam ali uglavnom radim 15 pa recimo 12 pa 10 pa 8 pa eventualno 6.

Za grudi sam recimo radio prilicno dosta serija, 4 vezbe, 5 + 4 (nekada 6 + 3) + 3 + 3, znaci prilagodim vezbe sebi, onako kako se ja osecam i kada ja osetim da je misic vrh napumpan.

Ledja, 5 vezbi. Oko 16 serija.

Ruke - 3 vezbe za biceps i 3 za triceps.

Ramena, 4 vezbe, noge, takodje 4 vezbe.

Ovo je sto se tice samog vezbanja. O ostalom u nekim drugim temama. Zelim da se prvo informisem, steknem sliku u glavi i potpuno je zaokruzim i onda krecem na trening.

Zahvaljujem!
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.144 sekundi sa 18 upita.