TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405440 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 08, 2025, 01:05:00 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: kako?  (Pročitano 4813 puta)
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Januar 29, 2009, 06:38:31 posle podne »

meni nije jasno kako teko malo serija....pa ja za triceps radim npr. 15-18 serija i to u 4 razlicite vezbe,,,i nikada manje od 10 ponavljanja,sem kad radim bas velike tezine
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2 poslato: Januar 24, 2009, 03:26:03 posle podne »

Pa vrlo jednostavno druze, cutis i trpis.Ja vezbam jako dugo i veruj mi da sam konstantno pod upalama sto me ne sprecava da forsiram i dalje.Ali pazljivo i polako doziram terete i gledam da izvucem maksimum koji mogu.Ne treba silovati vec ici do neke svoje granice i znati kada stati.Shock  je odlican i ja se slazem ali ishrana je na prvome mestu.
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #1 poslato: Januar 24, 2009, 02:58:02 posle podne »

kako ljudi radite 2 dana za redom?
sad se spremam da idem u gym,danas subota,u cetvrtak sam radio grudi i triceps,danas radim ledja i bicep...
za grudi radim 4 vezbe,deciline/inceline/normal bench sa bucucama,+ona vezba sa bucicama(slicno letenju)..ponekad ubacim i dumbel pulover.
za tricep radim 2 vezbe,cable pushdown i ona sa rukom iznad glave pa na G...
veoma dobro grudi odradim,osecaj je fenomenalan,grudi i tricep peckaju ko struja,prosto osecas linije grudi kad se pogledas u ogledalo...
vec je proslo malo duze vremena kako vezbam i tehniku sam dogurao na visok novi,nemam vise male bolove u ramenima niti drugim delovima.

Ali ono sto mi nije jasno kako ljudi uopste rade 2 dana za redom? ja danas treba da radim bicep,a tricep na skali do 5,2+ upala,kako ce ispasti videcemo.grudi isto,a ledja treba da radim...

inace radim grudi i tric.,pa 2dana pauze pa ledja/b pa ramena/nog(bez pauze ovde) pa opet 2 dana pauze pa opet...

inace sam uzeo shock terapy,koji svima preporucujem,pa se otkinem od vezbanja 3serije minimum,tolko se otkines da zaboravis gde je granica :)
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.037 sekundi sa 12 upita.