TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 401434 Teme od strane 25056 Članovi Poslednji član: Selak

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Mart 12, 2025, 01:07:02 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: PEK DEK ili RAZVLAČENJE  (Pročitano 7787 puta)
mark
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Mart 26, 2009, 04:04:57 posle podne »

Izvini malo mi je nejasno, šipka par cm od bradavica na glavi,ka nogama ili par cm da ne dopipne bradavice.Kad se radi uski hvat za triceps da li ruke prilikom spuštanja idu uz telo,za razliku od grudi kad ruke idu pararelno sa šipkom.

Hvala,
Pozdrav,
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #12 poslato: Mart 26, 2009, 03:51:38 posle podne »

U sustinu bendz se radi da hvat bude 10cm od ramena..uzi hvat pogadja unutrasnji deo grudi i triceps,stim ako zelis da pogodis triceps vise sipka se spusta par cm od bradavice.propadanje radis spustas se do kraja,bradu naslonis na grudi i blago se nagnes,ispravljas se skoro do kraja,ako ides do kraja rad preuzima triceps
Sačuvana
mark
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Mart 26, 2009, 03:42:21 posle podne »

Hvala,pozdraviću ih.
Da li je dobro da se za pomenute delove grudi radi propadanje sa nagnutim telom i kontra kosi bendž.
Da li je tačno da širi hvat na šipci pogadja spoljni,a uži unutrašnji deo grudi.
Pozdrav,
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #10 poslato: Mart 26, 2009, 03:16:45 posle podne »

Dobar je Pedja :).

Da, Marija koja je isla u ekonomsku skolu, to mi je drugarica iz odeljenja. Veliki pozdrav za Mariju i Pedju.

Sto se tice vezbi za grudi, opet vezbe razvlacenja, samo sto mozes da kombinujes na kosoj klupi i na ravnoj. Ja imam problem sa donjim delom grudi, tako da radim razvlacenje sa malo spustenim rukama na ravnoj klupi.
Sačuvana
mark
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Mart 26, 2009, 03:04:10 posle podne »

Drugari,hvala na odgovorima.
Ako možete da mi odgovorite da li je potrebno da se razvlačenje radi na svakom treningu za grudi i koje vežbe najbolje pogadjaju unutrašnji deo grudi (onaj deo gde se grudi spajaju) i donji deo grudi.

Hvala unapred,
Pozdrav

Za Hondu
Treniram kući sam kao što sam i rekao,ali po neke savete oko pojedinih vežbi,načina izvodjenja,ishrani i suplementaciji idem kod Pedje u Everest.
Ako misliš o Mariji Vladinoj sestri - da,a ako nije ona daj neki bliži podatak.
« Poslednja izmena: Mart 26, 2009, 03:07:57 posle podne od strane mark » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #8 poslato: Mart 25, 2009, 10:32:10 posle podne »

Pek dek moze da ti posluzi samo kao zagrevanje-serija dve a tegovi su ipak nezaobilazna osnova i temelji uspeha.
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #7 poslato: Mart 25, 2009, 06:21:48 posle podne »

I da li imas neke veze sa Marijom Miladinovic iz Majura? :)

Inace, u teretani je najbolje ako vodis neku drugaricu da je prvo stavis da radi pek dek, cisto radi motivacije! Deluje! :)
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #6 poslato: Mart 25, 2009, 06:21:00 posle podne »

Ja je imam na gladijatoru, radim posle svih vezbi sa nekim malim tezinama, cisto da probam da pogodim grudi.

Da li je problem sto pitam, ko ti je trener? Zanima me jer sam iz Jagodine... Moze i na PM ako ne zelis da reklamiras trenera :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #5 poslato: Mart 25, 2009, 05:59:26 posle podne »

Pek dek je masina koja se najcesce pojavljuje na nekim filmovima i obicno neka zgodna devojka radi to.Vecina devojaka odmah u teretani pita za tu vezbu i ja je nazivam zenska vezba...tako da ,treba se drzati tegova
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Mart 25, 2009, 05:55:35 posle podne »

i meni pek dek uopste ne pogadja grudi... ali zato bilo koja vrsta razvlacenja... ufff
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #3 poslato: Mart 25, 2009, 02:51:31 posle podne »

Pek dek u pocetku dok nesteknes kolko tolko mind-muscle connection...posle toga razvlacenja all the way....a ako nemas peck deck ne brigaj razvlacenje je u mnogo aspekata bolja vezba
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #2 poslato: Mart 25, 2009, 02:41:56 posle podne »

ne opterecuj se glupostima,to sto nemas pek dek nema veze,ja ga imam u terteani pa nisam radio na njemu vise od godinu dana,jednostavno meni ne odgovara ta vezba,isuvise mi pogadja rame,vise se baziraj na rad sa tegovima i bucicama masine zaobilazi
Sačuvana
mark
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 25, 2009, 02:03:33 posle podne »

Veliki pozdrav svima na forumu,odlični ste.Redovno posećujem vaš forum nekoliko meseci ali se sad prvi put javljam.Zovem se Marko Miladinovic živim u Majuru (selo pored Jagodine) imam 28god,187cm i 80kg i treniram oko 7meseci.Mogu da se pohvalim da sam čitajući forum naučio dosta toga od načina teninga:Grudi+prednje rame,Ledja+srednje i zadnje rame,ruke,noge(kako sada treniram),kao i o ishrani.Naravno nisam od onih 'sveznalica' koji sve na svetu znaju i u sve se razumeju i nije me sramota da pitam ono što neznam.Da napomenem da sam za ovih oko 7 meseci uspeo da dodam oko 4kg,ali sam primetio da se za to vreme i jedna kolicina masnih naslaga istopila.Ja sam od onih sa veoma brzim metabolizmom iako jedem oko 5-6 puta dnevno a trudim se da ti obroci budu kvalitetni veoma teško dodajem kilažu.Po preporuci trenera jedne teretane u Jagodini koristio sam i Kreatin,Glutamin,Geiner,Tribulus.
Iako imam puno pitanja,ne bih da Vas odmah davim sa svima već jedno po jedno.
Vežbam u svojoj teretani i pošto nemam pek dek mašinu radim razvlačenje na ravnoj ili kosoj klupi (pre te vežbe kombinujem ravni,kosi i kontra kosi bendž).
Da li razvlačenje na klupi i rad na pek dek mašini pogadja isto grudi,da li ta vežba razvlači grudi u stranu ili ih sabija ka sredini i kako da napunim srednji deo grudi ?

Hvala unapred,
Do sledećeg javljanja,uzdravlje!
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.112 sekundi sa 18 upita.