TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399947 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 20, 2025, 11:34:15 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: NO ENERGY  (Pročitano 5194 puta)
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Maj 24, 2009, 08:20:12 posle podne »

Meni je trenutno problem da zavrsim trening za sto krece vrijeme, nema klime u gym-u, vruce, pa moram da pravim vece pauze...
Sačuvana
I don't give a fuck
chiller
Gost
« Odgovor #11 poslato: Maj 24, 2009, 08:14:42 posle podne »

pa to ti je 45min,+10min 2-3serije trbusnjaka+5min osvezenje...ne razumem odakle tolika frka oko 5-6minuta,treba da trcim po teretani za tegove i da nosim stopericu da ispadne manje od 60...
kardia imam sat vremena dnevno hteo nehteo.

energija bi mi nedostajala na treningu,ako treba neka posebna energija za kucanje poruka na forumu,odlazak u prodavnicu,komsije na pecenje/tortu,al sam ga spojio :),racunaj da tu energiju imam,nisam bolestan.
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #10 poslato: Maj 24, 2009, 08:10:21 posle podne »

Moze da zna svako ko iole ima malo staza i iskustva u teretani.... Sem onih koji misle da nesto znaju ^^

Jednostavan odgovor bro..... Zamorio si nervni sistem pretreniravanjem...sad ce da ti se zdere ko nenormalno...uzmi odmori par dana i ili smanji intenzitet ili obim treninga jer ocigledno te je zahvatio suficitarni umor....

....ili uvek mozes da probash jedan od Ognjenovih power gel-ova ili izotonika  ;D ;D

Kakav zamor nervnog sistema, pa ne bi ga od toga bolela glava.  Jedino ne pravilan trening i ishrana ako je vec nesto blisko tome... Jel ti znas da ja od Februara nisam imao dan bez ijednog treninga, BUKVALNO (naravno postojalo je dana sa treninzima oporavka) ali NI JEDAN POTPUNO SLOBODAN DAN 3 meseca pa i dalje nastavljam da treniram sasvim normalno... znam da je u teretani potpuno drugacije jer sta god radio to deluje zamorno ali opet preterujes

A sto se tice power bar gelova i izotonika sta da ti kazem, suvise su ti uski vidici, tipicno za srpski mentalitet... sve je to prevara i uzimanje para, jel tako :) :) :) nebitno je sto je vodeca i najkvalitetnija svetska sportska firma (bez konkurencije) u tom segmentu... (naravno, ti ces reci da nije, ali nisi upucen jbg...) Ako cemo se prozivati, prozivacemo se, kada se stalno sprdas i omalovazavas sve zive... i ne da okreces izjave, nego je to strasno, sam sebe konstantno lazes, evo ono sa Biljanom je tvoja slika, lupetas li lupetas bzvz, svi ostali su glupi, a ti si prosvetitelj...
Verujem i cak sta vise ubedjen sam da si jako nacitan i da posedujes znaje, ali je ono totalno pogresno jer je zasnovano potpuno na sablonu, uopste ne ukljucujes mozak samo deklamujes "lekcije" i spajas ne spojivo... tako si za dva dana hteo da naucis o AAS i sutradan si vec davao neke savete... jeste, nisi bio siguran u dosta toga i pitao si, t.j. ogradio si se ali posle jednog dana citanja ili cega vec se ukljucivati u neke debate je samo pokazatelj da ti ovo sve nekako shvatas kao neko takmicenje  :-\
P.S. Sta god napisao i odgovorio ovo je od mene sve sto se ovoga tice, ne pada mi na pamet da se prepirem :) samo sam morao da iznesem ove cinjenice kada se vec tako sprdas... prihvatam ja zezanciju i sve, i mnogo puta i jesam, ali kada ovako izvrces i povezujes neke stvari onda pravis debila od mene  ;)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #9 poslato: Maj 24, 2009, 07:58:41 posle podne »

ne,nije preterivanje.
smanjio sam treninge na 60minuta,3serije po vezbi.
Pre bih rekao da je kombinacija promaje,suncanice,visoke temperature na pocetku leta.Valjda cu se adaptirati za koji dan.
sakupio sam malo staza i iskustva,da kazem posle 4sedimice,da sve ide odlicno,i sigurno cu izgurati 8-10sedmica,a sto se tice trenutnog nedostatka energije videcemo da li sam bio upravu.

ma jok,pazi jos smanjio na 60 :D brate menjaj trening neces napredovati ovako,previse je to svega
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Maj 24, 2009, 07:56:52 posle podne »

Nemogu da se svaĂ°am...
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Maj 24, 2009, 07:54:11 posle podne »

Ni ja nisam mogao da treniram, ova 2 dana, vrucina jbg, samo polako  ;)
Sačuvana
I don't give a fuck
Nitro
Gost
« Odgovor #6 poslato: Maj 24, 2009, 07:09:18 posle podne »

ne,nije preterivanje.
Pre bih rekao da je kombinacija promaje,suncanice,visoke temperature na pocetku leta.Valjda cu se adaptirati za koji dan.
sakupio sam malo staza i iskustva,da kazem posle 4sedimice,da sve ide odlicno,i sigurno cu izgurati 8-10sedmica,a sto se tice trenutnog nedostatka energije videcemo da li sam bio upravu.

ja pokusavam da ti pomognem a teras inat i dalje...ok super onda bolje ne pitaj nista...da je to promena vremena adaptacija nikako nebi uticala da nemozes da se pomeris...
smanjuj obim treninga....45 min max...ko zna kolko jedes i kolko puta radis kardio
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Maj 24, 2009, 06:59:34 posle podne »

juce sam nekako i uradio ledja,bicep ali danas nema sanse da se pomerim,kamo li da radim noge ???
nemam pojma do cega je,pre sam jedva cekao kad cu da idem,sad me mrzi da ustanem.Voda i ishrana nije,pijem sigurno malo vise nego sto bi trebalo,jedem 5-6puta,jeste malo teze naterati sebe da jedes ali izgura se.
Glava me kida,Zasto? promaja,vrucina? kako cuvati energiju po ovakvom vremenu? guarana :D

usput,sigurno ima i uticaja sto 5dana nemogu da spavam ko covek,neki seljak pravi ispracaj to gruva,ne cujem se sa ukucanima...da bude gore,pravi crnogorac,hebote puna mi glava stihova: O djevojko Milijana...Okrece kolo srece,okrece pa se vrati...pa kad to dosadi onda gusle...

Prosetaj se planinamaaaaaa, prosetaj se gore, doljeeee.....................  ;D
Sačuvana
I don't give a fuck
chiller
Gost
« Odgovor #4 poslato: Maj 24, 2009, 06:43:42 posle podne »

ne,nije preterivanje.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #3 poslato: Maj 24, 2009, 06:17:00 posle podne »

Moze da zna svako ko iole ima malo staza i iskustva u teretani.... Sem onih koji misle da nesto znaju ^^

Jednostavan odgovor bro..... Zamorio si nervni sistem pretreniravanjem...sad ce da ti se zdere ko nenormalno...uzmi odmori par dana i ili smanji intenzitet ili obim treninga jer ocigledno te je zahvatio suficitarni umor....

....ili uvek mozes da probash jedan od Ognjenovih power gel-ova ili izotonika  ;D ;D
« Poslednja izmena: Maj 24, 2009, 06:18:33 posle podne od strane Nitro » Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #2 poslato: Maj 24, 2009, 06:08:19 posle podne »

Tesko da neko od nas moze da zna problem... Seti se svega - ishrane, treninga, odmora, osecaja, motivacije... komsija,  pa sumiraj :)
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #1 poslato: Maj 24, 2009, 05:59:07 posle podne »

juce sam nekako i uradio ledja,bicep ali danas nema sanse da se pomerim,kamo li da radim noge ???
nemam pojma do cega je,pre sam jedva cekao kad cu da idem,sad me mrzi da ustanem.Voda i ishrana nije,pijem sigurno malo vise nego sto bi trebalo,jedem 5-6puta,jeste malo teze naterati sebe da jedes ali izgura se.
Glava me kida,Zasto? promaja,vrucina? kako cuvati energiju po ovakvom vremenu? guarana :D

usput,sigurno ima i uticaja sto 5dana nemogu da spavam ko covek,neki seljak pravi ispracaj to gruva,ne cujem se sa ukucanima...da bude gore,pravi crnogorac,hebote puna mi glava stihova: O djevojko Milijana...Okrece kolo srece,okrece pa se vrati...pa kad to dosadi onda gusle...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.32 sekundi sa 17 upita.