TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399897 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 18, 2025, 06:03:31 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kevin Levrone počinje transformaciju!!!  (Pročitano 45769 puta)
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #258 poslato: Avgust 04, 2009, 07:48:24 posle podne »

pa to si me pitao pre 3-4 nedelje...ja se trosim sad puno i tako idem do nekih 86-87 kg a onda idemo dalje....bas visok?to uopste nije velika visina...

Ma mislio sam da si 190+, pa kazem da nisam bas puno pogresio...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #257 poslato: Avgust 04, 2009, 07:47:37 posle podne »

U pa to je ozbiljna kilaza, jos ako je kvalitetna misicna masa, svaka cast. To bi bilo kao da ja imam nekih 108-110 Kg pri definiciji, sto bi bilo monstruozno  :) Dosad nisam koristio kreatin, pa bih mozda mogao na taj nacin i uz glutamin i neki izolat proteina da dobijem nekih 3-5 kila misica (na sadasnjih 97 Kg)? Jel bi to bilo realno?

To ce vise zavisiti od hrane i treninga, nego do tih supsa, ali trebao bi da imas pomak ako ih ubacis...

Pa ne verujem da je u mom slucaju hrana problem. Dnevni unos proteina iz mesa i mleka mi je mozda i veci nego sto je potrebno, a ugljene hidrate standardno jedem previse (cokolade, keks i slicno). Tako da mi se uz trening cesto desavalo da se ugojim za kratko vreme, u najboljem slucaju 50% misica 50% sala, a to je shit.. A posto vec vezbam dosta dugo, mislim da bi mi dodatni izvor snage mozda obezbedio rast. Naravno da bih i trenirao vise hardcore, tu je stari placebo uvek :D

Ne znam, ja bas gledam da sto je manje moguce nabacujem visak tj. salo jer mislim da nema neke velike poente nabacivati ga previse, pa ga posle skidati na hard dijeti i pritom neizbezno skinuti i malo misica, i obrni okreni vrtis se u krug... Meni kreatin bas dosta znaci jer je bolji trening sa njim, veca snaga i izdrzljivost i bolji oporavak, a ovo ostalo ni ne osetim kako me radi, ali znam da valja  ;D
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #256 poslato: Avgust 04, 2009, 07:45:12 posle podne »

Mene je zanimalo ko je koliko visok pa sam poceo prvi da zapitkujem. Prvenstveno zbog toga sto je pravilo da nizi ljudi pre mogu da postignu zavidnu masu, tj na njima misici deluju vece i zbijenije. Znam neke ljude iz teretane od 170 cm i 75 kg koji su kao ormaric :D Kocka bukvalno. A ja sam dugajlija, i mucim se i dalje da nabacim jos koju kilu misica na butine, listove i ruke :D Nemoj samo neko da je rekao Greg Kovacs :D :D :D
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #255 poslato: Avgust 04, 2009, 07:44:19 posle podne »

pa to si me pitao pre 3-4 nedelje...ja se trosim sad puno i tako idem do nekih 86-87 kg a onda idemo dalje....bas visok?to uopste nije velika visina...
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #254 poslato: Avgust 04, 2009, 07:42:23 posle podne »

Covek ja imam 89 kg i 1.86 -85 kako gde se merim...u skoli su mi merili 87 tako da ne znam stvarno..kakve sad to veze ima?

Ma pitam onako, bzv... Napisao si jednom prilikom da imas 92kg, pa sam mislio da si bas visok i nisam mnogo pogresio, ali o.k.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #253 poslato: Avgust 04, 2009, 07:40:01 posle podne »

Covek ja imam 89 kg i 1.86 -85 kako gde se merim...u skoli su mi merili 87 tako da ne znam stvarno..kakve sad to veze ima?
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #252 poslato: Avgust 04, 2009, 07:39:10 posle podne »

U pa to je ozbiljna kilaza, jos ako je kvalitetna misicna masa, svaka cast. To bi bilo kao da ja imam nekih 108-110 Kg pri definiciji, sto bi bilo monstruozno  :) Dosad nisam koristio kreatin, pa bih mozda mogao na taj nacin i uz glutamin i neki izolat proteina da dobijem nekih 3-5 kila misica (na sadasnjih 97 Kg)? Jel bi to bilo realno?

To ce vise zavisiti od hrane i treninga, nego do tih supsa, ali trebao bi da imas pomak ako ih ubacis...

Pa ne verujem da je u mom slucaju hrana problem. Dnevni unos proteina iz mesa i mleka mi je mozda i veci nego sto je potrebno, a ugljene hidrate standardno jedem previse (cokolade, keks i slicno). Tako da mi se uz trening cesto desavalo da se ugojim za kratko vreme, u najboljem slucaju 50% misica 50% sala, a to je shit.. A posto vec vezbam dosta dugo, mislim da bi mi dodatni izvor snage mozda obezbedio rast. Naravno da bih i trenirao vise hardcore, tu je stari placebo uvek :D
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #251 poslato: Avgust 04, 2009, 07:31:05 posle podne »

Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #250 poslato: Avgust 04, 2009, 07:29:07 posle podne »

Slika moze da prevari, ja nikog od vas nisam video uzivo, zato cu se ubuduce suzdrzavati komentara, jer slika moze gadno da prevari...  ;D
Nitro, koliko si ti visok, rece da imas 92kg, zanima me visina? A sto se tice toga koliki je natural limit kod natural vezbaca, ja sam nacisto ostao zbunjen...  :-\
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #249 poslato: Avgust 04, 2009, 07:25:20 posle podne »

Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #248 poslato: Avgust 04, 2009, 06:38:06 posle podne »

179 sam sa trenutnih 91kg ::)
Ako kazemo natural to samo podrazumeva ne hormonske preparate naravno :)
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Nitro
Gost
« Odgovor #247 poslato: Avgust 04, 2009, 06:26:46 posle podne »

Ja acu nikad nisam upoznao uzivo na slikama izgleda veliko...sto se poredjenja tice ne znam ,znam par ljudi iz Gyma koji izgledaju malo vece i od njega i od filipa i jesu natural ali ti likovi imaju po 30 -35 god sto potpuno sve opravdava...
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #246 poslato: Avgust 04, 2009, 04:56:33 posle podne »

Od suplemenata racunas da uzima sve ne-hormonske? Koliko si visok?
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #245 poslato: Avgust 04, 2009, 04:51:04 posle podne »

pa iskreno nzm,mozda je moguce uz max max odricanje,ali za 2-3 godine postici,hmmmm opet kazem mozda
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #244 poslato: Avgust 04, 2009, 04:26:33 posle podne »

Moje pitanje od ranije je bilo sarkasticno, zato sto je ispalo u tvom postu da niko ne moze da bude bolji natural od tebe. Znas da nad popom ima pop i da postoji mali procenat genetic monstera koji sigurno mogu da budu bolji. Ako sam te pogresno protumacio, izvini.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.132 sekundi sa 17 upita.