TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 03:36:11 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tremor?  (Pročitano 6018 puta)
nickey
Gost
« Odgovor #6 poslato: Jun 09, 2009, 01:04:38 posle podne »

jel imao jos neko nesto slicno?:S
i meni ponekad levo rame pulsira... nisi jedini
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #5 poslato: Jun 09, 2009, 12:34:58 posle podne »

To se i meni dešava ponekad, ali samo ponekad. Nikada mi nije tako dugo trajalo, niti da je bilo učestalo, pa nisam razmišljao o tome šta je uzrok.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #4 poslato: Jun 09, 2009, 10:47:32 pre podne »

ma meni pulsira misic....prednjeg ramena....i to bas pulsira kao da ga kontrahujem...evo sad manje ali opet...neznam da li je zbog mozda kole zero jer sam se zadnjigh par dana nalivao totalno a ona ima kofein....sta znam.....nervira me...jel imao jos neko nesto slicno?:S
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #3 poslato: Jun 09, 2009, 09:57:22 pre podne »

A da, tremor ti je podrhtavanje uglavnom ruku, prstiju, i to strasno smeta, covek ne moze obicno da obavlja neke poslove. Ne znam da li i to spada u tremor... Inace meni je to sve pocelo nakon uzimanja sagorevaca, da li je to razlog ne znam, ali sam odradio puno pregleda i sve je ok... Ne kazem da je dyma burn los, daleko od toga, jednostavno, drhtao sam dosta nakon vezbanja kada sam ih koristio, mislio sam da cu da se naviknem ali sam ih prodao posle nedelju dana koriscenja...
« Poslednja izmena: Jun 09, 2009, 09:59:49 pre podne od strane honda83 » Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #2 poslato: Jun 09, 2009, 09:56:16 pre podne »

E druze, meni je tako vec mesec dana u celom telu... Kada odmaram krece pulsiranje bilo gde, noga, ruka, lice, bilo koje mesto na telu... Doktor sportske medicine mi je rekao da povecam unoc vitamina C i magnezijuma, pa mozes i to da probas. Verovatno si to izazvao nekim nadrazivanjem tih nerava, ja sam od nespavanje i stresa, prvo je poceo ocni kapak pa onda svuda... Istezi se i pokusavaj da ne drzis ruku u taj polozaj koji ti smeta, i procice vremenom. Jednoj devojci je tako pulsiralo u listovima i to dobrih 6 meseci...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #1 poslato: Jun 09, 2009, 08:43:47 pre podne »

Vec tri dana mi pulsira levo prednje rame...kao da osecam srcani puls tu ali nije tako nije odraz pulsa,vec se misic sam od sebe kontrahuje i pomera i ako ceo dan ne odredjenom brzom i tempom...stim sto od jutros ga nije bilo i cim sam seo za racunar tako da mi se rame odmara odma je pocelo..prvo polako pa onda stara prica...a ovih ostalih dana je stalno bilo ON ...neznam sta da radim nervira me...kad mi je rame kontrahovano ili podigem ruku toga nema uopste....jako me nervira i neznam sta da radim,....
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.096 sekundi sa 17 upita.