TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 02:31:09 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Bobby Lashley MMA fighter...!  (Pročitano 5700 puta)
Boba_N_S
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

MMASERBIA
« Odgovor #7 poslato: Jun 17, 2009, 11:07:07 pre podne »

Slobodno rvanje je davno prestalo biti dominantno na MMS sceni, danasnji sampioni su svestrani borci podjednako dobi u udaranju kao i u rvanju, kao i u parternom radu. Davno su prosla vremena, ROyce Gracie-a i BJJ-a , zatim Matt Hughes-a i Rvanja, Mirka Filipovica i stand up majstora ... jednostrani borci ne prolaze, jer imaju jednu vrlinu i gomilu mana za iskoristiti ... Ovaj covek ima puno jos da uci kako bi bio konkuretnan borac, ovaj mec je sprdnja ziva to se vidi ...
Sa obzirom na njegove godine ne verujem da ce nesto napraviti, iako je trenutno clan jednog od najbolji MMA timova ... ipak je suvise pretenciozno najavljivati ga kao neku novu zvezdu i sampiona ... videcemo ko zna
Sačuvana
mmaserbia.com
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #6 poslato: Jun 16, 2009, 10:38:07 posle podne »

Xexexex, kakav ninja...  :D

http://www.youtube.com/watch?v=hHwIqD3bRPk&NR=1
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Nitro
Gost
« Odgovor #5 poslato: Jun 16, 2009, 08:31:30 posle podne »

e deco deco ...ne znate vi sta je slobodno rvanje....  ;D ;D
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 16, 2009, 06:14:47 posle podne »

Upravo sam htio da kazem za Sapp-a. On jedan od najvecih  ;D Jeste, ali ovako fizicki.
Fino je gradjen ovaj, cisto sumnjam da moze da izadje na kraj  sa vrhunskim MMA borcima.

« Poslednja izmena: Jun 16, 2009, 08:31:23 posle podne od strane Nitro » Sačuvana
I don't give a fuck
Nitro
Gost
« Odgovor #3 poslato: Jun 16, 2009, 06:12:45 posle podne »

sad cemo da vidimo :) pa i on je ''pocetnik'' u ovom ... ;D :D
Sačuvana
Boba_N_S
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

MMASERBIA
« Odgovor #2 poslato: Jun 16, 2009, 05:07:01 posle podne »

Dali su mu jednog pocetnika, i dva ocajna borca ... ima taj jos puno da predje da se dokazuje ... BoB Sapp nikad nije bio medju najboljim MMA borcima ... on je uvek bio samo atrakcija
Sačuvana
mmaserbia.com
Nitro
Gost
« Odgovor #1 poslato: Jun 16, 2009, 04:47:12 posle podne »

Nisam u ovim vodama ali ovaj covek je zver...ranije sam voleo da gledam par kechera na kojima se videlo da imaju nekog skilla stvarno i onda sam naleteo na ovog coveka jer sam se i sam bavio slobodnim rvanjem 2 godine

Lashley je 1995 zavrsio Skolu gde je trenirao amatersko slobodno rvanje ..na americki nacin
od 1996-1998 se bavi profesionalnim rvanjem u nacionalnoj ligi .Kasnije Odlazi U vojsku gde nastavlja rvanje..
Od 2005 do 2008 je u Kecherima(americkom rvanju) ili WWE ,gde ocigledno nezadovoljan pravim izazovom napusta kompaniju i uzima pola godine slobodno da trenira za MMA...sada je Od kraja 2008 god poceo aktivno da se tu takmici i od tad NEMA NI JEDAN PORAZ....
poprilicno ne iznenadjujuce obzirom da covek ove mase i agilnosti sa tehnikom slobodnog rvanja prakticno moze da pojede bilo koga od onih (da se me neko pogresno ne shvati) u odnosu na njega decacicja iz ringa..a rvaci znaju o cemu pricam...ocekuje se ovog meseca njegov sledeci mec sa Bobom Sappom jednim od najvecih MMA- boraca

Evo koliko traje mec coveka koji barata elementima obicnog boxa i explozivnosti slobodnog rvanja...klasika

http://www.youtube.com/watch?v=KaUWuzyScVk

sad se nesto smanjio posto izgleda nesme te doze ROIDA..

al sto bi Fica Jednom reko...tip ima telo za MR O XD ...tj bar je imao

« Poslednja izmena: Jun 16, 2009, 04:49:43 posle podne od strane Nitro » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.269 sekundi sa 17 upita.