TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399973 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 08:43:45 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: BEBAC slike 102kg - 84kg za 6meseci  (Pročitano 22332 puta)
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Septembar 10, 2007, 08:17:50 pre podne »

Lepo si se ti sredio svaka cast!!
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #4 poslato: Septembar 09, 2007, 04:53:34 posle podne »

pa cekaj, sto jedes lose a znas sta je lose a zima je?
meni je upravo leti teze, zimi si bar pola dana kuci pa kombinuj.
ako ti bas nikako ne ide da se motivises a ti napravi cheating week pa se lepo najedi da te zelja mine, mnogo bolje nego da ovako pomalo kraduckas a posle toga ces imati i bolju motivaciju a i savest ce te terati da pocnes opet dobro da jedes.
a da li ces na def ili masu to moras sam da odlucis, ne mogu da savetujem na osnovu ovih sturih slika iz blizine ali moram izuzetno da te pohvalim za napredak sto ocigledno znaci da znas kako pa kako onda da odustanes?
nemoj nikako.
mada koliko vidim ne fali tebi misica, mozes jos na def, nema to veze sto je zima, pa sta fali?
nije problem imati izlet sa hranom ali to se mora ubaciti kad se sme, a ne tako kad ti dodje jbg, al to znas vec, tako da hajde dalje sa def, a od supp dosta whey i bcaa i da te vidi dragi bog, samo ne skrtari sa bcaa i koristi ih u pravilnim terminima :)

pozz
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Septembar 09, 2007, 04:25:53 posle podne »

Nego niko mi ne ne kaže kako da se pokrenem sa mrtve tačke, došla zima meni motivacija otišla u k..u.?
Tako mi doĂ°e da krenem sa masom ali ne bih, volim da sam izdefinisan ali ima PUNO do onoga šta bi ja voleo.Jebe me klopa, stigla zima pa lakše potežem za Junk foodom, neznam kako da mi volja ne pukne?
Nebi masu jer nebi voleo da budem zdepast, dimenzije su mi
Grudi 111cm
Struk 89-90cm
Bokovi 100cm
Butina 65cm
List (vrhunski je) 45cm (najbolji mišić kod mene)
Biceps 42-43cm

Visina 170cm, 85kg težina.
Obim ruke se povećao sa nogu je pao 2-3cm a popio sam vrlo malo suplemenata,mislim da je hrana odradila glavno, whey samo posle treninga 1,5merica + dextroze 1,5merica, ostalo dobra klopa, mada puno puta imam izlete sa hranom i tako valjda zbunjujem metabolizam.?
Treba mi savet kako da nastavim, motivacija...

Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Septembar 09, 2007, 03:07:49 posle podne »

svaka cast
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 09, 2007, 02:29:27 posle podne »

Evo slika 16 avgust 2007-me 85kg i slika pre dijete 100kg (imao sam i 102kg ali se nisam slikao).
Treniram ali ovo vreme me ubi, ne ustaje mi se iz kreveta.
Skoro svaki dan brljam sa klopom ali ne povecavam Kg puno krecem se od 84-86kg, jedem sve zivo ali opet pazim da se ne prezderavam.Jedem i pice, beli hleb, cokoladice...
Nisam slao slike jer sam hteo da dodjem do nekih 78-80kg pa da posaljem, nisam zadovoljan sto mi se gubi volja da pazim na klopu... dal sto dolazi zima pa kao medved...
Pravo da Vam kazem treba mi da me ukorite, ma kad bi se na ovom nivou zadrzao do proleca pa opet defka bio bi prezadovoljan,videcemo.

Neznam kako da se pokrenem da skidam i zimi polako Kg.
Kilaza stoji ali primecujem stalno neke nove crtice-definisem se lagano.
Kakav sam bio zadovoljan sam, maltene se 10 puta dnevno zagledam u ogledalu i primecujem da ide na bolje, e kad bi opet poceo varijacije UH... mislim da bi bio zver...

Eto ta transformacija sa 102-84-85kg je rezultat, treniranja od  6.5meseci, samo 2,8kg proteina (0.5kg biotecha + 2.27kg the nutrition) uzeo sam i dymatize elit 4.5KG koji sam tek poceo da pijem i kao da se oseti razlika u kvalitetu izmedju tih proteina ili mi je to neki trip, mozda sad i lakse primetim krtinu jer je otislo sala.
Pao mi je obim bokova za 3.5cm i struka oko 4cm za manje od 55dana...sporo a?

Znaci za 6.5meseci 2,8kg whey-a + 21kesica Animal Cutsa + L-karnitin + puno jaja, ribe, piletine (u proseku oko 200gr proteina dnevno) a ova zadnja 2dana nisam uneo ni 80gr dnevno...
Ostao mi je jos 21kesica AC ali sve cuvam za prolece...

Evo slike mislim da se primecuje razlika, poslacu vam kad se nakanim opet i kad ode jos koje Kg.

[prilog je izbrisao admin]
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
Stranice: 1 ... 5 6 [7] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.305 sekundi sa 18 upita.