TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398167 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 10, 2024, 08:41:41 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 26 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: SexyFranc :)  (Pročitano 78107 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #384 poslato: Februar 06, 2012, 11:52:35 pre podne »

Dobrodosao nazad u celicni sport druze moj dobri.Znam tvoju karijeru kako si to sve zeleo i trudio se.Nemas za cim da zalis jer pokusao si,a sad glavu gore i samo pici jer uspeces! Ako iko ovde na forumu veruje u tvoj uspeh onda sam to ja jer vrlo dobro znam kako si bio uporan i kako si izgledao.Bices jos bolji! P.s-svrati do Popaja od kad nisi bio ceo je renoviran i mnogo je bolja teretana.
Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #383 poslato: Februar 06, 2012, 08:49:00 pre podne »

Pozdrav ljudi, davno me nije bilo  :o

Gledam ove moje stare slike i placem koliko se kajem sto nisam nastavljao tim putem. Ali dobro, bavio sam se necim drugim u nadi da cu uspeti u tome, gde sam morao i izgled da razikujem da bi sada znao da od toga nema nista.  :-\  sve u semu ne grize me vise savest jer sam pokuso...

Dakle time cime sam se bavio (manekenstvo) je zahtevalo sto manja misicna masa i sto bolja definicija i lepo mi je islo. Medjutim ne mogu vise da cekam jer sam se nadao o uspehu, a razloga toga je to sto su mi samo obecavali (agencija) "model mora biti strpljiv", "bice", ides u inostranstvo bla bla bla... Naravno u tom svetu nije samo telo bitno...  i kada sam odustao od toga, dao sam sebi jedno mesec ipo dana pauze gde nisam uopste trenirao i tovio sam se kalorijama, bukvalno nisam mogao da stanem i popeo od jednom na 93kg nekvalitetne mase. Jako gadan osecaj i ne znam zasto sam to sebi dozvolio... Jedino dobro u sve tome sto sam konacno stao. Ali dobro idemo dalje...

Poceo sam ponovo sa tegovima, a i upisao sam box kao kardio trening. Hrana mi je regulisana tj nisam na nikakvoj dijeti nego gledam da jedam sto kvalitetniju hranu kao nekad sto sam radio, pa cu polako poceti da smanjujem UH kako bi skinuo tu nekvalitetnu masu. Plan mi je da se spustim na nekih 83kg i to cu da odrzavam do kraja leta, a tek tamo krajem leta cu se vratiti na moj stari program kvalitetne mase. Zasto tako kasno? zato sto cu biti po mojoj nekoj proceni finansijski stabilan.

Ako ikad budem vratio moj stari izgled ili ako bog da da budem jos bolji (Prirodnim putem) onda cu se definitivno pozabaviti malo i sa AAS-om... ali no, imo jos jako puno vremena do tada a i taman da se sto vise edukujem o tome....

Do tada glavu gore, i samo raditi :)

Sačuvana
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #382 poslato: Jul 14, 2009, 04:40:36 pre podne »

ovo je bolesno koliki je biceps :) bravo franci
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #381 poslato: Jun 11, 2009, 06:32:44 posle podne »

odlican dada :)
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

Nitro
Gost
« Odgovor #380 poslato: Jun 11, 2009, 04:47:38 posle podne »

Kao i uvek odlican izgled i ocajno poziranje :PPPPP
Vladooooo practice pozing ...garantujem da 20% bolje ce sve da se vidi ako bolje ispoziras!!!
Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #379 poslato: Jun 11, 2009, 02:37:51 posle podne »

ja jos nisam zadovoljan... borim se da skinem taj donji deo stomaka....

@Mark3 85kg ravno
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #378 poslato: Jun 11, 2009, 02:30:41 posle podne »

Slazem se sa Jovicom... Inace super je ovo... Koliko kg imas sad?
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #377 poslato: Jun 11, 2009, 02:25:47 posle podne »

BOLES  :o  :o  :o
malo da ledja ,grudi i ramena da dodas i spreman za clasic ,medalja zagarantovana
Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #376 poslato: Jun 11, 2009, 02:14:20 posle podne »

evo neke nove slike...  ::)

http://img32.imageshack.us/gal.php?g=snv34489.jpg
Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #375 poslato: Jun 11, 2009, 02:03:46 posle podne »

a
Sačuvana
SanjaNS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #374 poslato: Januar 09, 2009, 08:31:59 posle podne »

hajmo ovako...
Mislim da si negde pitao sta da radis dalje i dvoumis se fitness ili bb? ne gresim zar ne? Gledajuci tvoje slike ja ti savetujem fitness (za sada) a razloga ima vise.
1. Glavni je taj da se tvojoj devojci to svidja a verujem i tebi pa mislim da bi trebalo na tome i da ostane uz doradu nekih partija ne u smislu mase vec samo definicije.
2. Lepo ti izleda ovako, kao sto i sam znas dobijas komplimente sa raznih strana a ko zna mozda stignu i neke ponude za casopise,modne slike pa odes u inostranstvo i zaradis malo ( veruj mi tako je meni bilo). Takvo telo se tamo trazi i ako ti se pruzi sansa idi i ako nista drugo malo proputuj svet.Ja sam bio u Nemackoj,Turskoj,Egiptu,Rusiji,Kini...sve zahvaljujuci tome jer sam se takmicio a i radio za modne agencije.
Sto je veliki plus u vecini slucajeva mozes i devojku povesti jer poziv kada dobijes uvek vazi za dvoje-placen boravak itd...
3. Mozes izaci u moju kategoriju i steci malo iskustva na bini a kasnije ako bas zelis izaci i na BB scenu kada malo poradis na kvalitenoj masi.Za to imas vremena jer jako si jos mlad.
sve u svemu ne zuri, pamet u glavu i polako.Tvoje vreme tek dolazi!

Sto se mene tice,potpuno se slazem :D
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #373 poslato: Januar 09, 2009, 03:23:47 posle podne »

sjajno receno...ja cak mislim da sve sto treba da popravis jos veoooma mozes da teras totalno natural...zato pamet u glavu...ide uvek iskustvo pa sve ostalo...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #372 poslato: Januar 09, 2009, 01:11:29 posle podne »

hajmo ovako...
Mislim da si negde pitao sta da radis dalje i dvoumis se fitness ili bb? ne gresim zar ne? Gledajuci tvoje slike ja ti savetujem fitness (za sada) a razloga ima vise.
1. Glavni je taj da se tvojoj devojci to svidja a verujem i tebi pa mislim da bi trebalo na tome i da ostane uz doradu nekih partija ne u smislu mase vec samo definicije.
2. Lepo ti izleda ovako, kao sto i sam znas dobijas komplimente sa raznih strana a ko zna mozda stignu i neke ponude za casopise,modne slike pa odes u inostranstvo i zaradis malo ( veruj mi tako je meni bilo). Takvo telo se tamo trazi i ako ti se pruzi sansa idi i ako nista drugo malo proputuj svet.Ja sam bio u Nemackoj,Turskoj,Egiptu,Rusiji,Kini...sve zahvaljujuci tome jer sam se takmicio a i radio za modne agencije.
Sto je veliki plus u vecini slucajeva mozes i devojku povesti jer poziv kada dobijes uvek vazi za dvoje-placen boravak itd...
3. Mozes izaci u moju kategoriju i steci malo iskustva na bini a kasnije ako bas zelis izaci i na BB scenu kada malo poradis na kvalitenoj masi.Za to imas vremena jer jako si jos mlad.
sve u svemu ne zuri, pamet u glavu i polako.Tvoje vreme tek dolazi!
« Poslednja izmena: Januar 09, 2009, 01:18:06 posle podne od strane FANATIC » Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #371 poslato: Januar 08, 2009, 10:33:54 posle podne »

ja tu nista nebi diro...e sad...
Sačuvana
SanjaNS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #370 poslato: Januar 08, 2009, 08:00:56 posle podne »

Na njemu su odluke o njegovom zivotu,ja postujem stagod izabrao

Pa naravno da je sve na njemu,ali posto se jos nije odlucio i lomi se, neko moze da utice na njega... Ja sam samo rekla svoje misljenje,njegova odluka je svakako poslednja,ali sve sam to rekla vise radi sale,necemo da budemo tako ozbiljni :)
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 26 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.227 sekundi sa 18 upita.