TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399732 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 12, 2025, 10:54:14 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koliko mozes podici na Skot klupi(bucicu)  (Pročitano 3916 puta)
Vuja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Mart 19, 2011, 10:12:40 posle podne »

poslednja serija .. 20kg 3 puta
Sačuvana
GO HARD, OR GO HOME !!!
─█────█─  (Zadatak: Bench do kraja godine 100kg)
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Februar 12, 2011, 03:26:46 pre podne »

17.5 kg lagano poslednja serija 6x, maksimum nisam testirao ne interesuje me.
Sačuvana
Those who push themselves, and are willing to face pain, exhaustion, humiliation, rejection, or worse, are the ones who become champions.
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Januar 07, 2011, 06:46:48 posle podne »

Ja skot klupu radim obicno  kao zadnju vezbu za biceps  i najvise  radim  sa onim tegom od 12.5 kg 6-10 puta
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #16 poslato: Januar 07, 2011, 05:29:45 posle podne »

I ja volim da idem u dubinu mada osetim da sam zeznuo malo biceps do lakta samog na pocetku zapece me jako.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #15 poslato: Januar 07, 2011, 04:37:04 posle podne »

Opasno je na klupi ispravljati ruku skroz do kraja(zakljucati) na velikim kilazama ode lakat lako.

Ostane malo u minusu nije bas skroz onako ispruzena..ali taman ja to osetim da mogu da je vratim bez povrede.To ne savetujem nikome da tako radi ali ja moram jer tako simuliram cupanje kao kod armwrestlinga ako je protivnik jaci i dovede me u minus poziciju.
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Januar 07, 2011, 12:36:24 posle podne »

Opasno je na klupi ispravljati ruku skroz do kraja(zakljucati) na velikim kilazama ode lakat lako.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #13 poslato: Januar 07, 2011, 01:51:42 pre podne »

40kg tri puta bez varanja i to skroz od dole do gore.A ukoliko idem polu pokrete onda idem vise ponavljanja i to sa 50kg ali bez varanja.
Ovo je odlicna vezba i redovno je radim za bicepse i kada vezbam ruku za armwrestling.
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Januar 06, 2011, 04:09:47 posle podne »

Po meni klupa najbolja z a biceps. A mozes razne varijante na klupi izvoditi bucicom. Ici vise od tela kao sirok hvat na sipci ili vise ka klupi simulirati uzak hvat. Takodje hamer hvat je extra na klupi da se radi.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #11 poslato: Januar 06, 2011, 11:40:31 pre podne »

Uvek na klupi. Ovo se pokazalo kao tačno i u praksi i u nauci. Biceps savija lakat, a tokom stojećeg pregiba previše faktora utiče na to da kilaža ide gore. Upravo iz tog razloga većina mase saka na skot klupi, a kad rade stojeći dižu i duplo više.

Isto tako treba zapamtiti da skot klupa ima dva kraja, jedan je pod uglom, a drugi je vertikalan, isto tako treba naučiti šta je pravilan položaj tela tokom izvoĂ°enja vežbe.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
tarantula
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Januar 06, 2011, 10:37:20 pre podne »

a sta bolje pogodi biceps kad si na klupi ili kad stojis
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Januar 06, 2011, 08:53:26 pre podne »

Pa to normalno Roberte, al ja sam govorio o nesvesnom varanju. Mnogo je jaci pokret i tezi na skot klupi nego naprimer stojeci pregib.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #8 poslato: Januar 05, 2011, 10:59:21 posle podne »

Pa, i na skot klupi možeš da cimaš telo napred-nazad, možeš da podigneš zadnjicu sa klupe i olakšaš ponavljanje itd. Pitanje je samo koliko želiš da radiš neku vežbu pravilno. Svaki vežba se može izvoditi bez varanja, ako to neko želi. Stojeći pregib radim tako da ne mrdnem telom, samo savijam ruke u laktove. Ko hoće da vara, uvek naĂ°e metodu. :)

Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Januar 05, 2011, 10:53:25 posle podne »

Neznam al mislim da je najveci pokazatelj snage bicepsa skot klupa, jer tu nema vrdanja ni pomaganja telom ni njihanja. A na ostalim vezbama koliko god se trudio imas makar mali rad telom. Zato i kazem da je skot klupa pokazatelj snage bicepsa. Na primer ja sam ladno radio desetke sa bucicom 42kg. Sedeci pored inv.kolicima. Dok na skot klupi sam jedva mogao po 4 ponavljanja sa bucicom od 42kg.
Sačuvana
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Januar 05, 2011, 05:48:34 posle podne »

ne radim na skot klupi radim na primer stojeci pregib pravom sipkom zadnju 4 tu seriju sa 80kg 4 do 6x...jedna od tezih vezbi za biceps ...koncetracioni radim sa 35kg isto stojeci stav bez dodira lakat koleno ako kapirate,mng je teze tako a i bolje me pogodi
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #5 poslato: Januar 05, 2011, 04:34:14 posle podne »

Ni ja, mislim da nikad nisam nijednu vezbu probao 1rep
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.129 sekundi sa 18 upita.