TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 01:19:02 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: vezbanje trbusnih misica  (Pročitano 6736 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #25 poslato: Februar 02, 2012, 07:33:51 posle podne »

Nema potrebe za opterecenjem ukoliko radis pravilno i polako.
Sačuvana
Savic019
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Samo trening

« Odgovor #24 poslato: Februar 01, 2012, 06:08:34 posle podne »

Galleryst Drago mi je da ti se svidja program,uz te vezbe mozes dodati i na strunjaci,za ovo opteerecenje dobro sto ste mi rekli,ja to nisam znao,ja sam radeo (Ne znam kako se zove pravilno ta vezba ima je na prvom klipu prva vezba)Podizanje nogu,ja sam radeo sa 10kg,uhvatim ih nogama i radim,ali prestacu,dobro je sto ste rekli,za gornje misice moze opterecenje ? Na strunjaci ?
Pozdrav !
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Februar 01, 2012, 05:20:37 posle podne »

Upravo na to i mislim,kao i opterecenja za donji stomak ,gde vecina vezbaca cima iz lumbalnog dela i neminovna je povreda.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Februar 01, 2012, 02:49:02 posle podne »

Raditi trbusne misice sa opterecenjem je veoma rizicno,a ne donosi mnogo bolje rezultate nego bez opterecenja.Znam dosta sluzajeva mojih kolega koji su ih radili sa opterecenjem i zavrsili sa kilom (hernijom ingvinalnom) i morali su pod noz,tj.laser.A vecina rekreativaca ne ume pravilno da radi trbusnjake i onda vide kako neko to radi s opterecenjem i desavaju se slicne stvari ili povrede u lumbalnom delu ledja.

Pazi mislim da neke vezbe na strunjaci mogu da se rade sa odredjenim opterecenjem, ali recimo na kosoj klupi kao neki sto rade po meni ne nikako...
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #21 poslato: Februar 01, 2012, 03:56:59 pre podne »

E bogami evo mene.

Radio sam ovaj program Savicu i mogu ti reci da mi se jako svidja. Tachno mi je svaki mishic pogodio i dobio sam upalu posle 100 godina.
Radicu ga neko vreme pa cu videti kako ide ali sve u svemu mi se jako svidja, lepo pogodi i NIJE DOSADNO!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Savic019
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Samo trening

« Odgovor #20 poslato: Januar 31, 2012, 11:06:44 posle podne »

JEr je dobar ovaj program sto sam postavio ? Ova 2 klipa ? Dali bi nesto promenili ? i dali je to malo vezba ?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Januar 31, 2012, 10:10:18 posle podne »

Raditi trbusne misice sa opterecenjem je veoma rizicno,a ne donosi mnogo bolje rezultate nego bez opterecenja.Znam dosta sluzajeva mojih kolega koji su ih radili sa opterecenjem i zavrsili sa kilom (hernijom ingvinalnom) i morali su pod noz,tj.laser.A vecina rekreativaca ne ume pravilno da radi trbusnjake i onda vide kako neko to radi s opterecenjem i desavaju se slicne stvari ili povrede u lumbalnom delu ledja.
Sačuvana
Savic019
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Samo trening

« Odgovor #18 poslato: Januar 29, 2012, 09:04:29 posle podne »

Opterecenje samo na prvoj vezbi na prvom klipu,tako ja radim,a moze i na ostalim..Jer se krivi kicma kad stavite teg iza glave i radite trbusnjake ? ili kad se stave ruke iza glave,jer se krivi kicma ?
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Januar 29, 2012, 06:12:22 posle podne »

Probaj da dodas i neko opterecenje kad radis trbusnjake...
Sačuvana
Savic019
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Samo trening

« Odgovor #16 poslato: Januar 29, 2012, 06:01:22 posle podne »

Pozdrav,
Ja radim po ovom programu V-Cut RIPPED 6-Pack Abs Killer Workout "Be a 10 in 2010" trbusne misice,ima i drugi deo koji pokazuje 2 deo trbusnih misica Ultimate CORE Workout Targeting Lower Abs & Obliques "Be a 10 in 2010" radim po tom programu imam veoma dobrih rezultata,mozes pokusati po ovom programu sto sam ti dao,pogledaj,odradi nekoliko treninga,pa vidi sam dali ti odgovara,jedan trening odradis prvi klip sledeci trening 2 klip,probaj,vidi dal odgovara,i posle nekog vremena promeni vezbe,jer se trbusni misice brzo navikavaju na iste vezbe,pa neces imati efekta !
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #15 poslato: Januar 29, 2012, 02:28:35 posle podne »

Svaki napredak je dobar! Nikada ne ochekuj previshe da se ne bi demotivisao. Shta mozesh ochekivati teshko da ce ti bilo ko odgovoriti, ali jedno je istina, to je da uz dobru i jaku ishranu i jake treninge imash shta da ochekujesh, koliko to se ne zna ali bar imash.

Razumno je da uvek zhelish vishe, svi zhele, ali nemoj ochekivati previshe ;)

Veliki pozdrav!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
dosledan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Januar 29, 2012, 01:36:44 posle podne »

hvala vam mnogo na odgovorima, radicu tako. vec i sada ima napretka za kratko vreme uz pojacan trening, tako da se nadam dobrim rezultati.

jos jedno pitanje, da ne otvaram temu, ako moze... poceo sam da treniram pre dva meseca, telesna tezina mi se povecala za 3 kg. odmah sam uveo jako dobru ishranu, jak trening i dosta sna. mrsav sam do konstituciji i koliko mogu primetiti, nigde se nije uhvatilo salo (a i mislim da ne moze, jer je ishrana cista). da li ovakav napredak za pocetak dobar, sta mogu dalje ocekivati i sta mogu smatrati dobrim uspehom po pitanju tezina i obima okvirno? i sa ovim sam zadovoljan, ali kao i svako, ocekujem sto vise u narednih pola godine i kasnije.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #13 poslato: Januar 29, 2012, 11:08:32 pre podne »

Upravo tako.
Trbushni mishici ti rade u manje vishe 90% vezhba koje izvodish. Imacesh 100 puta bolje trbusnjake ako ti je ishrana extra sredjena nego ako ih radish svaki dan.
Samo ti njima daj sta im treba i oni ce rasti, ne brini ti nishta ;)

poz!
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Januar 29, 2012, 01:34:27 pre podne »

malo sam promenio rezim treniranja za trbusnjake i ima napretka.

ono sto je sad pitanje je kojim vezbama izgraditi masu samih trbusnih misica? jer vezbe koje ja radim (podizanje nogu, podizanje nogu lezeci na klupi, klasicni trbusnjaci na kosoj klupi) su mi nekako vezbe koje vise definisu misic nego sto ga grade i stvaraju masu.

To je pitanje ishrane, hipertrofija mishica se odvija na nivou celog tela i trbushnjaci ce rasti kao i ostali mishici na telu ako unosish puno proteina i pruzish telu adekvatan odmor, budi strpljiv i uporan i stici cesh do cilja.

Jak trening se podrazumeva.
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
dosledan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Januar 28, 2012, 06:59:02 posle podne »

malo sam promenio rezim treniranja za trbusnjake i ima napretka.

ono sto je sad pitanje je kojim vezbama izgraditi masu samih trbusnih misica? jer vezbe koje ja radim (podizanje nogu, podizanje nogu lezeci na klupi, klasicni trbusnjaci na kosoj klupi) su mi nekako vezbe koje vise definisu misic nego sto ga grade i stvaraju masu.

Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.048 sekundi sa 13 upita.