TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405342 Teme od strane 25065 Članovi Poslednji član: Istraživač

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Avgust 31, 2025, 10:30:15 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Power Burner sastav  (Pročitano 410 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #5 poslato: Avgust 26, 2025, 10:22:01 pre podne »

Osnova svake dijete je regulisana,izbalansirana ishrana i posle dolazi sve ostalo.Trening pa sagorevac.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #4 poslato: Avgust 25, 2025, 03:58:09 posle podne »

Da bi se dobio dobar rezultat potrebna je pravilna ishrana prilagođena našem cilju i u ovom slučaju sagorevac.
Ima tu dosta toga što se mora poklopiti i nje za svakoga isto ali prvo uvek ide ishrana a posle ostalo.
Ne postoji sagoreva c  koji će ti bas blokirati da ne jedeš slatko ali postoje jači kompleksni sagorevaci koji mogu blokirati osećaj gladi.
Međutim po mom mišljenju bezveze je uzeti ih ako ne treniras jer samo tako daju rezultat onaj pravi.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #3 poslato: Avgust 19, 2025, 07:45:47 pre podne »

Slazem se sa Dusanom da bi bilo pozeljno da treniras barem nedeljno 3 puta po 30 minuta i tako uzimati fat burner.Sam fat burner kao sagorevac masti sigurno ce ti pomoci do neke granice ako ne vezbas ali sa vezbanjem ce taj efekat biti puno veci!
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Avgust 18, 2025, 08:58:56 posle podne »

Nisam siguran koji su to sastojci koji stvarno deluju u praksi na nacin na koji si opisao, mozda neko drugi od kolega moze da pomogne oko toga. Ako bih uzimao neki sagorevac, mada nisam siguran dal to ima smisla ako ne treniras, gledao bih da nema kofeina u sebi. Neki L karnitit ili tako nesto.

Da li postoji opcija da barem treniras kod kuce, nekih 30ak minuta ?

Sačuvana
Istraživač
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Avgust 18, 2025, 07:44:45 posle podne »

Pozdrav svima,

Imam 34 godine, težak sam 107 kg, visok 196 cm, ne primeti se nešto značajno, ali meni se ne dopada i želim da smanjim kilažu na ispod 100kg.
U ovom trenutku, ali i naredno vreme neću biti u mogućnosti da izdvojim vreme za trening, sigurno naredna minimum 3 meseca, ne sviđa mi se to ni malo, ali tako je kako je, obaveze...

Ranije kad sam trenirao, koristio sam Power Burner sagorevač i ono što mi se apsolutno najviše dopalo kod tog preparata je što nakon jednog dana nisam ni malo imao potrebu za slatkišima, sa kojima muku mučim i ne mogu da ih izbacim naglo zbog prethodno navedenog vezano za obaveze i za sam stres.

Čitao sam dosta na forumu vezano za ishranu pre nego što sam se registrovao na forum i mogu reći da sam relativno dobro obavešten i poštujem to.

Uzimanje sagorevača bez treninga nije nešto što bih želeo da radim, pa iz tog razloga želim da vas pitam, ukoliko znate koji od sastojaka primarno utiče na to prestanem da osetim potrebu za slatkišima i da li bi taj ili ti sastojci mogli pojedinačno da se kupe, samo da pregrmim taj period zavisnosti od slatkiša tih nekih 3-4 nedelje.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.038 sekundi sa 13 upita.