TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399835 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 12:02:39 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc  (Pročitano 2235 puta)
Srdjan1258
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Septembar 04, 2013, 09:07:10 posle podne »

ok hvala pogledacu malo :D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #7 poslato: Septembar 04, 2013, 07:38:04 pre podne »

sta je dekstroza i cemu ona sluzi?
a sta trebam da obratim paznju na ishranu?

što se tiče ishrane, prelistaj malo forum :)  pišemo o tome stalno...  ima dosta korisnih predloga i saveta.
Ukoliko ti nešto ne bude jasno ili ima još nejasnoća-pitanja, slobodno nas pitaj.

U vezi dekstroze,
evo ovde sam sve objasnila:
http://www.pansport.rs/tekstoteka/cesto-postavljana-pitanja/emu-slui-dekstroza.html
Sačuvana
Srdjan1258
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Septembar 03, 2013, 07:02:42 posle podne »

sta je dekstroza i cemu ona sluzi?
a sta trebam da obratim paznju na ishranu?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Septembar 03, 2013, 08:03:44 pre podne »

moj cilj je jacanje kompletne muskulature,pocevsi od grudi,bicepsa i ostalih delova,samim tim tu spada i misicna masa
interesuje me da li da rasporedim da pijem i pre treninga ili mogu samo posle,i da li to mora biti odma cim zavrsim sa treningom ili mogu kad dodjem kuci?
ako mislis da ne koristim dobro kako sam zamislio voleo bih da cujem vasa misljenja sta i kako

protein bi trebalo da popiješ u prvih pola sata nakon treninga, sa vodom, možeš dodati i 30-ak grama dekstroze, pa sve zajedno.

Pre treninga ne treba...  za sada je dovoljno 1 da piješ, obrati samo pažnju na ishranu
Sačuvana
Srdjan1258
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Septembar 02, 2013, 06:50:16 posle podne »

moj cilj je jacanje kompletne muskulature,pocevsi od grudi,bicepsa i ostalih delova,samim tim tu spada i misicna masa
interesuje me da li da rasporedim da pijem i pre treninga ili mogu samo posle,i da li to mora biti odma cim zavrsim sa treningom ili mogu kad dodjem kuci?
ako mislis da ne koristim dobro kako sam zamislio voleo bih da cujem vasa misljenja sta i kako
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Septembar 02, 2013, 08:46:06 pre podne »

a šta je tvoj cilj konkretno? da povećaš mišićnu masu ili nešto drugo?

whey će ti pomoći u oporavku nakon treninga, i pomoćiće ti da lakše podmiriš dnevnu potrebu za proteinima - to je njegova uloga, ali ne treba očekivati čuda od njega.

Zato me zanima kakvi su tvoji ciljevi...
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Septembar 01, 2013, 10:36:02 posle podne »

Pozdrav Srdjane,

samo na pocetku da pomenem zbog buducih citalaca foruma da steroidi ne spadaju u dodatke ishrani vec u zabranjena sredstva, cisto da ne bude zabune.

Dobro je sto si krenuo sa proteinom, on je odlican u svakoj kombinaciji. Najbitnije je da ga uzimas nakon treninga, mericu do mericu ipo, sa vodom ( ili mlekom ), a mozes ukoliko imas mogucnosti ubaciti protein i za dorucak, sa ovsenim pahuljicama. Bez obzira na to sto si uzeo protein, ishranu treba srediti jer je ona, sa zajedno sa treningom kljucna - uz dobru ishranu, sigurno ces imati rezultate, ali sve zavisi od tebe.
Sačuvana
Srdjan1258
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 01, 2013, 09:21:33 posle podne »

Pozdrav
Trebam da krenem ponovo u teretanu ali posle pauze koja je bila neminovna sada sam odlucio da koristim whey proteine koje do sada nikada nisam koristio.Imam 18 godina i 75kg,ima nesto u salu,slaba muskulatura ali planiram sve to da popravim i to pod hitno jer mi je jako potrebno za fax.Interesuje me koliko ce mi whey pomoci u tome,kako se on uzima,koliko je preporucljivo i sve ostalo sto imate da mi savetujete.Ne planiram da uzimam druge dodatke tipa kreatin,steroid i tako to,znaci ovo je sve sto dolazi u obzir.Kako,sta,kada i gde? Hvala
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.088 sekundi sa 18 upita.