TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 05:43:17 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc i saveti za moj sluchaj  (Pročitano 6242 puta)
Lex
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Jun 22, 2008, 04:11:35 posle podne »

whey i dextrozu

ok,hvala
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #22 poslato: Jun 22, 2008, 12:58:04 posle podne »

pa odgledaj sa nekim pa da ti objashnjava pojmove koje ne kontash :) ali imash sa strane i ostala 4 dela tog ,,seminara '' stvarno je za pochetnike dushu dalo .. cuj pochetnike .. neko godinama trenira a ne zna ove stvari :)
Sačuvana
**Dar3**
Napredni član
Van mreže Van mreže

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #21 poslato: Jun 22, 2008, 12:52:37 posle podne »

pa imash tipove ... ali tako za svaki tip imash pravila ... ok nekom ide lakshe nekom teze .. ali imash par caka kojima sebi olakshash ... eo sharchev je sve lepo objasnio :)

http://www.dailymotion.com/related/5096879/video/x2st3r_milos-sarcevs-seminar-pt1_extreme

odgledaj sve delove ..
ovo prvo sam odgledao i skontao sam neke stvari,nemogu sve zato sto slabo stojim sa engleskom :/
Sačuvana
Kada bi batine nekoga naucile pameti,najpametniji bi bili bikovi...a to sam JA!
Lokk1
Gost
« Odgovor #20 poslato: Jun 22, 2008, 12:36:28 posle podne »

pa imash tipove ... ali tako za svaki tip imash pravila ... ok nekom ide lakshe nekom teze .. ali imash par caka kojima sebi olakshash ... eo sharchev je sve lepo objasnio :)

http://www.dailymotion.com/related/5096879/video/x2st3r_milos-sarcevs-seminar-pt1_extreme

odgledaj sve delove ..
Sačuvana
**Dar3**
Napredni član
Van mreže Van mreže

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #19 poslato: Jun 22, 2008, 12:29:19 posle podne »

pa u njegovom sluchaju bar sa strane izgleda tela to i nije toliko negativna stvar ako izuzmemo to shto je namuchio pankreas kao ne daj Boze :// ... al ajde ako insulin i dalje radi kako treba :) onda samo nek ubaci pirincha i ovsenih puno .. krompir i nek pojacha meso .. NE MOZE DA NE RASTE ..
kontam to ali ipak...ja sam hteo da kazem koliko sam skontao sa ovog sajta da su sve ustvari geni,nekome treba vise vremena da se ugoji,nekome manje :)
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #18 poslato: Jun 22, 2008, 12:25:12 posle podne »

pa u njegovom sluchaju bar sa strane izgleda tela to i nije toliko negativna stvar ako izuzmemo to shto je namuchio pankreas kao ne daj Boze :// ... al ajde ako insulin i dalje radi kako treba :) onda samo nek ubaci pirincha i ovsenih puno .. krompir i nek pojacha meso .. NE MOZE DA NE RASTE ..
Sačuvana
**Dar3**
Napredni član
Van mreže Van mreže

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #17 poslato: Jun 22, 2008, 12:21:57 posle podne »

nece mu trebati .. nek mu UH budu jako visoki  videcesh kako ce napredovati .. ozbiljno .. ako ima zelje neka proba ..
a znas mozda i u cemu je problem,lik je ovisnik coca-cole  :X
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #16 poslato: Jun 22, 2008, 12:20:30 posle podne »

nece mu trebati .. nek mu UH budu jako visoki  videcesh kako ce napredovati .. ozbiljno .. ako ima zelje neka proba ..
Sačuvana
**Dar3**
Napredni član
Van mreže Van mreže

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #15 poslato: Jun 22, 2008, 12:14:05 posle podne »

pa nek digne proteine na 3-3.5g/kg  i pojacha uh pa cesh videti kako je do ishrane ...

pa moze on to ali trebace mu 200 god :D
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Jun 22, 2008, 11:55:30 pre podne »

whey i dextrozu
Sačuvana
Lex
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Jun 22, 2008, 11:46:55 pre podne »

ja sam promenio sam nachin ishrane,jedem 6 puta dnevno,sve kako pishe ovde na forumu,idem redovno u teretanu,pa cu videti napredak...
ali mene sad zanima jedna stvar,da li da kupim gainer ili whey i dextrozu... ja se slabo u to razumem,tj nikako,pa ako mozhe neko da mi kazhe shta da uzmem...

pozdrav
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #12 poslato: Jun 22, 2008, 11:25:09 pre podne »

pa nek digne proteine na 3-3.5g/kg  i pojacha uh pa cesh videti kako je do ishrane ...
Sačuvana
**Dar3**
Napredni član
Van mreže Van mreže

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #11 poslato: Jun 22, 2008, 10:26:43 pre podne »

Posto pretpostavljam da si do sada jeo malo, a i to sto si jeo je verovatno bio neki krsh, tipa kola, brza hrana ovo ono, tako sam i ja radio... sad kada krenes da jedes kako treba neces imati nikakvih problema... samo nemoj da se ispaljujesh precesto sa nekim slatkisima i mozes veoma brzo dovesti stomak u neki fin izgled... ako ne jedesh slatkise i brzu hranu onda nema sta da ti se lepi za stomak i ako ides u teretanu JEDINO STO MOZETE DA IZGUBITE JE BOL (shalim se, mozes da izgubis to salo) bez obzira sto si na masi... samo radi dovoljno trbusnjaka i obavezno LEDJNJAKA josh vishe i malo trckaranja cisto onako da se umorish i malo oznojis nista preterano i brzo ces srediti taj stomak... nema da brines

nije on jeo malo,vise je do geni..znam tacno kako ide to,i moj drug je visok 193 i ima 65kg,jede vise od mene,a nemoze da se ugoji ;x
Sačuvana
TDI Power
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jun 06, 2008, 09:55:49 posle podne »

Zdravo Lex,

Ja sam ti bio u potpuno istoj situaciji.. visok 189 a ekstra mrsav (72-3kg) .. a salo sam imao samo na stomaku.. mada ne mnogo.. sad imam preko 100kg ali u samom startu sam jako brzo nabacio masu i to preko leta..

preporucio bih ti da odmah krenes sa treninzima za masu, zestoki treninzi ce veliki deo tvog problema sa stomakom dovesti u red.. ne sam trbusnjaci, nego i kad treniras ostale delove tela - narocito noge, stomak radi..
a tvoj ce jako brzo poceti da se smanjuje ako postanes ozbiljan vezbac jer se do sada nisi bavio sportom..

nemoj u samom startu mnogo razmisljati o preparatima ali uzmi makar neke multivitamine.. dosta ce ti pomoci..
pa makar i one najjeftinije iz apoteke Oligovit.. mada ti gainer od samog starta nece skoditi..

i najbitnija stvar, sto su ti i drugi rekli.. hrana.. moras mnoooogo da jedes.. i redovno(5-6x dnvno)  ali nikako junk food..
moras da budes sit tokom celog dana ako hoces masu.. ovo AKO zanemaris bacas uzalud i vreme i novac..

Sačuvana
sunce86
Član
**
Van mreže Van mreže

Zabava - Online
« Odgovor #9 poslato: Jun 06, 2008, 09:34:39 posle podne »

800 dinara? Kakav pacer, pa to je pljacka.... to mu samo budale mogu dati te pare
Sačuvana
Squat till u puke!
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.046 sekundi sa 13 upita.