TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399947 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 20, 2025, 07:58:52 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: NO ENERGY  (Pročitano 5190 puta)
FITNES ČIKA
Član
**
Van mreže Van mreže

doĂ°i sebi dok još imaš kome...

« Odgovor #27 poslato: Maj 27, 2009, 07:28:11 posle podne »

ispravka prethodnog posta:ukoliko nastaviš tako da se osećaš ti napravi pauzu   ;D
Sačuvana
FITNES ČIKA
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Maj 27, 2009, 07:26:20 posle podne »

brate ukoliko ti se taj osećaj umora i manjka energije ti napravi pauzu iskuliraj par dana pa se vrati odmoran i jači nego ikad ;)
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #25 poslato: Maj 25, 2009, 08:06:48 posle podne »

kolko poslednjih over and out postova  ;D lol
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #24 poslato: Maj 25, 2009, 07:15:12 posle podne »

Nije to rekao :) t.j. nije precizirao... a i napisao sam mu da preispita taj prethodni period sto se tice ishrane i treninga A I KOMSIJA (to je vezano za spavanje :))
Sačuvana
marijankab
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Maj 25, 2009, 07:13:06 posle podne »

Slazem se, san je neophodan!
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #22 poslato: Maj 25, 2009, 06:44:24 posle podne »

Decko kaze nije spavao 5dana kako treba a vi cupate neke razloge njegovog umora... hahaha
Stvarno ste talenti :D  Kad se ne naspavas, dzaba ti svi izotonici, ishrane i gluposti :D
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #21 poslato: Maj 25, 2009, 05:34:15 posle podne »

apsolutno,od promene vremena , pa do mesecnog i nedeljnog bioritma...to je Vladimir Zaciorski fantasticno objasnio u svojoj knjizi..i to je prvi faktor koji utice na tzv suficitarni umor...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #20 poslato: Maj 25, 2009, 05:29:23 posle podne »

Nitro, Ognjene... plizzzzzzzzzz da ne zakljuvcavam temu again...

Sto se treninga tice, sta da kazem kad sam juce dosla u teretanu i na pola treninga za ramena osetila kako mi nije dobro... i otisla kuci... sto mi se desi jednom godisnje... a doruckovala lepo belanca i ovsene... nije ni da mi je secer pao...

bioritam coveka ima veze sa tim, jednostavno se nekad desi svima nama D day...

Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #19 poslato: Maj 25, 2009, 02:48:53 posle podne »

Neverovantno brainless decko  ;D izmucen silnom aerobijom :(
sto se iq testa tice mislim da bi ti prvo trebao da odes tamo posto...ti jednostavno nisi ni svestan sta pises...kao da izlece iz tebe onako...da deluje pametno....

ja sam knjigu skinuo...i nisam je ni otvorio...savete nikad nisam davao rofl molim te nadji post to sto sam mozda rekao je generalna stvar koju svaki rekreativac zna o aas ili zastiti...

a da prodajes stvari o weight treningu to stoji jer nemas blage veze sa zivotom ...uostalom nije tu problem obzirom da ga ti ni ne primenjujes,ne vidim cemu onda prica o tome..

ne proizilazi glavobolja iz pretreniranosti tako da nista direktno ne sledi...mozda je pretreniran i nemoze da radi a glavobolja je od ..pritiska ,promene vremena itd...?(sto se tice iq testa i povezivanja mozgom)

Moj savet ti je obzirom ko sta i kako ti pricaju iza ledja,onako drugarski, da malo smanjis brbljanje jer stvarno ovo nema veze sa zivotom sto pises...
get brainz
Sačuvana
FITNES ČIKA
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Maj 25, 2009, 02:11:50 posle podne »

A mene zanima koji su to sve indikatori koji pokazuju da smo pretrenirani,sem ovog što je kreator teme naveo?
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #17 poslato: Maj 25, 2009, 12:40:11 posle podne »

ko je poceo treba i da zavrsi...
uglavnom odradio sam trening jutros,bilo je dobro,malo smo popravili rezultat u odnosu na predhodnu,glava malo teska ali procice,ovaj je otiso u vojsku,tako da cu moci da se ispavam i sutra sam ko nov.

zakljucak
ako vas usred vremenskih prilika/neprilika velike promene temperature/suncanice zaboli glava i ne radi vam se nista,odmorite dan dva i ko novi ste.
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #16 poslato: Maj 25, 2009, 11:52:01 pre podne »

:-X :-\ :'(
Sa tobom je nemoguce iskulirati... a bas sam mislio da sta god napisao necu nista odgovoriti...
Jesi radio nekda IQ test? Znas li vrednost?
Sada sam ubedjen da neznas da citas majke mi...
Bas znas da iznerviras stavljenjem izjava ljudima koji ne da nisu to pomenuli nego totalno suprotno... prljavo, nema sta...
Ja "prodajem" o weight treningu  :o :o :o p.s. bas si opasan sto ces "zbijati shegu na racun svega sto neko ko ima 5 aerobnih treninga dnevno..."
A ko je rekao da si ti rekao da je posledica zamora cen. ner. sis. glavobolja, Boze... Decko ima glavobolju a posto ti tvrdis da je taj zamor u pitanju onda direktno sledi i da je glavobolja posledica toga...
Daj ne budi vise povrsan i impulsivan nego prostudiraj postove, jer ne kontas ni 10 % napisanog, moras bolje da povezujes stvari, mislim da ti ne ide to... spominjes tu neku zamenu obroka za power bar gel, u neko verovanje... pa flame  :o  :o :o Madre Mia!!! Nemam reci... mislim da bi stvarno trebao da ponesem taj tvoj obrok na trku i da ga na sred bike-a pojedem, ko sisa gel  :D :D :D
I meni govoris da sam naivan, wake up, pa ti da procitas da misici rastu od jedenja zemlje ti bi je jeo...
A sto se tice AAS, opet stupa na snagu tvoje umisljanje stvari... gde vidis da sam ja izjavio da ti mislis da znas nesto o njima, ja sam napisao da si hteo da naucis o njima jedan dan (skinuo si neku knjigu sa neta  ;D) i da si vec sutradan delio savete...

E toliko od mene, i izvinjavam se ostalima zbog ovog, t.j. off-u, definitvno (ali definitivno :)) poslednji moj post na ovu temu
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #15 poslato: Maj 25, 2009, 11:29:29 pre podne »

Verujem i cak sta vise ubedjen sam da si jako nacitan i da posedujes znaje, ali je ono totalno pogresno jer je zasnovano potpuno na sablonu, uopste ne ukljucujes mozak samo deklamujes "lekcije" i spajas ne spojivo... tako si za dva dana hteo da naucis o AAS i sutradan si vec davao neke savete... jeste, nisi bio siguran u dosta toga i pitao si, t.j. ogradio si se ali posle jednog dana citanja ili cega vec se ukljucivati u neke debate je samo pokazatelj da ti ovo sve nekako shvatas kao neko takmicenje  :-\
P.S. Sta god napisao i odgovorio ovo je od mene sve sto se ovoga tice, ne pada mi na pamet da se prepirem :) samo sam morao da iznesem ove cinjenice kada se vec tako sprdas... prihvatam ja zezanciju i sve, i mnogo puta i jesam, ali kada ovako izvrces i povezujes neke stvari onda pravis debila od mene  ;)

e ovo me je nasmejalo...Ko kartman u pre par epizoda...PA TI TO Verujes ,tuga :( i sada posto si toliko u svom svetu ti ces i to sto govoris poceti da mislis stvarno to sto govoris na kraju..Ja ne pravim debila od tebe.jednostavno zbijacu shegu na racun svega sto neko ko ima 5 aerobnih treninga dnevno i udje jednom nedeljno u teretanu prodaje o weight treningu.. i to je to...

a ovo za chillera...ko je rekao da sam ja rekao da je posledica zamora CNSA glavobolja?(Kad vec pomines srpski mentalitet,onda si ovde tipicno ...hmmm ispod njega  ^^) .ja sam rekao da je posledica to sto ne moze da ustane da trenira...

onda dalje to tvoje pricanje kako neces da se raspravljash a stalno kucas gluposti koje nemaju veze sa postom i temom samo da bi napravio flame...zaista mi je ovaj forum postao fun :) nema sta..tu si ti koga mogu da citam i da se smejem do sutra...a za aas nikad nisam rekao da nista znam niti znao...opet to je tvoje jako ograniceno shvatanje...nazalost :( ..jbg svatam kakav je covek kad pretrenira
sto se power gelova tice ja nemam pare na to i to je poslednja stvar na koju bi dao pare...pre bi pojeo konkretan obrok..a ti cepaj sta oces to se opet vidi koliko si naivan..

@ Filip ....Fitjos dzaba govoris ovde ljudi samo citaju topice za nastavak flame-a...

Zvanicno over and out ,vise u rasprave necu ulaziti pisacu sta hocu a ko hoce da slusa neka slusa ko nece ne mora...ionako mi je pun inbox poruka ljudi koji govore da svataju sta pricam,i kako im nista nije jasno od strane nekih ''pro''blejaca na 4umu...
« Poslednja izmena: Maj 25, 2009, 11:31:32 pre podne od strane Nitro » Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #14 poslato: Maj 24, 2009, 08:45:38 posle podne »

kod mene je suprotna situacija,gym ima klima u zidovima i plafonima,ali ako udjes bolje da ne izlazis.
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Maj 24, 2009, 08:23:57 posle podne »

Meni je trenutno problem da zavrsim trening za sto krece vrijeme, nema klime u gym-u, vruce, pa moram da pravim vece pauze...
Moj savet ti je da promenis gym kao sto sam ti i rekao. Poenta je otezano disanje u vrucem prostoru + napor  = lose za srce.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.083 sekundi sa 18 upita.