TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399645 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 07, 2025, 07:38:34 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ko je sve bacio peglu na treningu?  (Pročitano 5817 puta)
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #29 poslato: Februar 12, 2011, 04:22:58 posle podne »

ja to vise zbog sveukupnog foruma, da neko bez iskustva ne pomisli kako je to "uber-cool" ...jer nije. inace samo cepaj ! Sto se tice mentalne komponente po meni ona cini 70% i treninga i borbe, ako ne i vise, i nema odustajanja !

Ми се спрдамо, а постоји реална опасност да неко од лаика све ово схвати као озбиљно! Да се мало и ја уозбиљим - ок, ако упоредимо са осталим врстама тренинга, деонице јесу "најбоље" за повраћање, нарочито ако се претера, а за то је довољна секунда мање или који метар више...  ;)   
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Februar 12, 2011, 03:17:20 posle podne »

;) razumemo se, a realno upravu si što se tiče opomene ostatku foruma. :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #27 poslato: Februar 12, 2011, 01:35:30 posle podne »

Kaze da je svaki bol znak ili opomena,e sad ima bol koji kaze stani a i onaj koji kaze moras jos. :) ;)
Sačuvana
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Februar 12, 2011, 06:26:26 pre podne »

ma razumem ja da ti kontas poentu:), ja to vise zbog sveukupnog foruma, da neko bez iskustva ne pomisli kako je to "uber-cool" ...jer nije. inace samo cepaj ! Sto se tice mentalne komponente po meni ona cini 70% i treninga i borbe, ako ne i vise, i nema odustajanja !
Sačuvana
Those who push themselves, and are willing to face pain, exhaustion, humiliation, rejection, or worse, are the ones who become champions.
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Februar 12, 2011, 04:22:24 pre podne »

Znam bre! Ne cimaj se. :)
Nisam bolimičar ili nedajboženeštoslično. Ne planiram da mi to postane deo svakodnevne prakse ili štaviše da mi se opet desi.
Ali dodirnuo sam jednu svoju granicu.
A uostalom, ti si borac ako se ne varam. Najbolje znaš kako je kad više ne možeš da držiš ruke gore. Ima ovde i mala stvar mentalnog treninga. ;) Nema padanja.
Sačuvana
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Februar 12, 2011, 04:05:00 pre podne »

Tebra u tom citatu nigde ne pise disease ili sickness:) pain je jedno, no pain no gain to svi znaju, ali postoje limiti i granice, nemoj da ih probijas bar ne u ovom smislu, ostetices probavni trakt, totalna je nebuloza i sam malo razmisli, procitaj jos jednom sta sam napisao, videces da sam u pravu.
Sačuvana
Those who push themselves, and are willing to face pain, exhaustion, humiliation, rejection, or worse, are the ones who become champions.
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Februar 12, 2011, 03:59:52 pre podne »

@Arlovski
Sačuvana
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Februar 12, 2011, 02:49:21 pre podne »

Ne znam sta bih vam rekao, citam i ne verujem. Ne znam da li znate ali povracanje je jedna od najstetnijih stvari po organizam u smislu stresa (ako se vestacki izaziva i nije indukovano bolescu/automatizovanim povracanjem), pravite reverzibilnu reakciju u organizmu u probavnom traktu. Kolika kolicina sile je potrebna da se tako nesto desi to je stvarno jezivo, kad biste znali ne biste ni pricali o tome. Ja osetim sa vremena na vreme "nelagodnost" u stomaku, ali ne do Bog da osetim pravu muku istog momenta bih zaustavio trening i ne bih izlagao organizam takvom stresu, jer je to potpuno kontra-prirodno i ponavljam - ekstremno stetno.

Nasilno indukovano povracanje, ili ovo koje vi pravite preforsiranjem granica organizma moze stvoriti ostecenja na jednjaku, pa i samom zelucu. Naravno, ako se to desi jednom, nije strasno, telo vas uci da na silu skapirate svoj limit, probijajte ga lagano i onda dodjite do tacke u jacini treninga koja vas zadovoljava, sve ostalo ce biti samo kontra efekat. Medjutim, apelujem na to da cim osetite ozbiljniju mucninu istog momenta prekinete trening, osvezite se, pokusate da smirite disanje, i onda vratite organizam u normalu. Trening koji se zavrsi vracanjem sadrzaja zeluca u usta, sigurno nije dobar i zdrav trening, i protiv gravitacije je, to ce  vam svaki iole priucen doktor reci.

Pozdrav svima.
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #21 poslato: Februar 11, 2011, 10:12:08 posle podne »

Е моји јунаци... Деонице нису деонице, ако се не зачине једном (две, три,...) пеглом! А тек оне сузе у свлачионици... не знаш да ли су радоснице, зато што је завршен тренинг или мучне, зато што немаш снаге да се скинеш...  :D
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Stefan L.
Gost
« Odgovor #20 poslato: Februar 11, 2011, 11:01:44 pre podne »

U teretani je to:"Ko zna sta uzima,koliko je jako vidis da povraca od toga". :) Meni se desilo na fudbalskom treningu,pa su me zezali jer znaju da volim slatkise,pa je bilo:"Koliko zlostavljas te Jo Jo cokolade,pocele da beze iz tebe". :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #19 poslato: Februar 11, 2011, 09:12:04 pre podne »

Živo me zanima kako reaguju ostali vežbači kad neko povrati na treningu. :) Koje li priče onda kruže... :D

Kao što rekoh, ja nisam nikada povraćao a nisam ni video druge da povraćaju na treningu.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #18 poslato: Februar 10, 2011, 04:04:24 posle podne »

Ja sam bljucnuo na treningu,jeo sam ludak sat pre toga,a taj dan trcali kao ludi i bluc. :(
Sačuvana
nemshi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Februar 10, 2011, 03:32:15 posle podne »

Dva puta sam bacao peglu,i to posle bodyweight treninga radio zgibove,propadanja cucnjeve,sklekove pa trbusnjake sve po malo pa odmor 30 sekundi uradio 8-9 krugova u podrumu i onda katastrofa po pudu :D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #16 poslato: Februar 10, 2011, 01:32:09 posle podne »

Nisam do sada, ali malo je falilo kada sam radio cucnjeve  :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #15 poslato: Februar 10, 2011, 12:05:33 posle podne »

ja još malo i krečem da prodajem svoje za nadogradnju.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.14 sekundi sa 18 upita.