TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 02:55:34 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: John Morrison Training...  (Pročitano 10581 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #33 poslato: Decembar 28, 2007, 12:36:31 pre podne »

Samo bez ovog odvalio...Bolje ono ocu ja tako d aglumim :)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Lokk1
Gost
« Odgovor #32 poslato: Decembar 28, 2007, 12:35:20 pre podne »

ne idol kao OMG JOHN CENA I WANT YOUR BABY ... NEGO POGLE KOLIKE RUKE IMA >..ocu ja to ..

ili pogle kako ga je odvalio ... ocu ja tako ...

get it ..
Sačuvana
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Decembar 28, 2007, 12:33:15 pre podne »

ja samo ne mogu da shvatim da tako neki lik moze da bude nekom idol...
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #30 poslato: Decembar 28, 2007, 12:32:26 pre podne »

da li je moguce da postoji josh neko osim mog brata (koji je nalozen na cenu ) da misli da oni nisu na zloj hemiji ...

MA DAJ ... to je showwww ... ko ce mu zabraniti ..savest .. gde je tu komisija kad to nije SPORT ??
[/quote
da li je moguce da postoji josh neko osim mog brata (koji je nalozen na cenu ) da misli da oni nisu na zloj hemiji ...

MA DAJ ... to je showwww ... ko ce mu zabraniti ..savest .. gde je tu komisija kad to nije SPORT ??
Ma Cena izgleda skroz natural decko :)
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #29 poslato: Decembar 28, 2007, 12:31:10 pre podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #28 poslato: Decembar 28, 2007, 12:12:04 pre podne »

Samo napred sa hemijom on je na tome bio mesec dana pa ga iskljucili...
I cek,kakv mu je to ciklus od mesec dana?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #27 poslato: Decembar 28, 2007, 12:11:35 pre podne »

:D :D :D :D e al si ti naivan covece....Ceo wwe se zasniva na hemiji...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #26 poslato: Decembar 28, 2007, 12:09:20 pre podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #25 poslato: Decembar 28, 2007, 12:05:28 pre podne »

Ne brate ja se jos nisam slikao jer nemam foto ,a drugo to sto ti kazes da on nema nista sem ruku i trbusnjaka izdefinisanih pa ti nisi dalje ni vido..inache to sto je on napravio je prava retkost jer nije otisao u totalan bb nego je ostao na nivou normalnog coveka a to sto si ti postavio slike ne znachi da mozes da sudish o njemu ,jer ti brate nemas nista priblizno dobro kao on...pritom najveci problem je sto ovde govoris kako dolazi do povreda istezanjem a taj lik skace se lomi i krshi ,pa mu ovo pomaze verovatno sa razlogom da nema ili da ublazi povrede a i pritom ima rezultata a  koje ti sa tvojim ne istezanjem nemas ni priblizno..

On ne samo d anije bodibilder ,on to nikada nece biti.On je pozer koji se seta sa naocarama za sunce po teretani...Lik se pretvara da  se bije,pa gde je tu cast majku mu?I ja sam ti rekao...cim krenem hemiju eto mene boljeg od njega :)I jos cekam njegove mere...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #24 poslato: Decembar 28, 2007, 12:03:36 pre podne »

Ne brate ja se jos nisam slikao jer nemam foto ,a drugo to sto ti kazes da on nema nista sem ruku i trbusnjaka izdefinisanih pa ti nisi dalje ni vido..inache to sto je on napravio je prava retkost jer nije otisao u totalan bb nego je ostao na nivou normalnog coveka a to sto si ti postavio slike ne znachi da mozes da sudish o njemu ,jer ti brate nemas nista priblizno dobro kao on...pritom najveci problem je sto ovde govoris kako dolazi do povreda istezanjem a taj lik skace se lomi i krshi ,pa mu ovo pomaze verovatno sa razlogom da nema ili da ublazi povrede a i pritom ima rezultata a  koje ti sa tvojim ne istezanjem nemas ni priblizno..

Ti ocigledno ne vidis sta pisem...HEMIJA BRATE,HEMIJA...Kao sto rekoh,daj mi jegove mere da vidim kolki je to.
I bez takvih izgovora...uzmi neciji mob pa se slikaj.
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #23 poslato: Decembar 27, 2007, 11:50:12 posle podne »

da dhea lepo kaze .. bilo ovo vec ,a ? ...

aj sad neki doktor da objasni mehanizam ... shta se deshava pri istezanju u BB ...   zashto valja .. znashto ne ...

ovo nema smisla ....

ne vidim poentu rasprave o ovom freekovim-a ... sve .. ali sve je prilagodjeno njihovoj jedinstvenoj genetici ...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #22 poslato: Decembar 27, 2007, 11:39:45 posle podne »

Sačuvana
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Decembar 27, 2007, 06:33:09 posle podne »

uuu, dis, dis, dis, dis!!!
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #20 poslato: Decembar 27, 2007, 06:22:44 posle podne »

Uvek kardio ,istezanje pre pocetka i uvek isto posle ...to rade i iskusniji bb gledao sam i u jay cutlerovim video i u istom od flex wheelera...ako oces mogu da ti pozajmim pa da vidis...uostalom nije bitno kad tad cjes se sjebati pa cje ti bude kuku lele...Inache ko je rekao da cju ja ovo da implementiram u svoju rutinu..ja sam samo postovao sta covek radi,a ti posto kazes da je ovo crap javi se kad budes izgledao ko on >.> kazem opet...

Inache ove statichne se nerade na pocetku nikako vec pred kraj...
Ehehe blago tebi ako gledas kako Jay Katler radi :D Pa jesi ti cuo nekad za povrede kakve se desavaju profijima?Razoreni tricepsi i iztegnute grudi?Jay uzima hemiju koja izmedju ostalog smanjuje rizik od povreda ako nisi znao...Kardio se ne radi pre treninga,to nisi video kod jaya...On radi ujutru,a ne pre treninga...To sto oni rade je zagrevanje od 5 minuta...a sto se istezu necu komentarisati uopste...kao ni formu izvodjenja vezbi vecine profi bb-a,jer nema veze s vezom.Oni su genetski frikovi koji koriste hemiju cije ime ti nemozes da izgovoris...

Kao ko on?Daj mi mere tvog miljenika i miljenika gay masa...sumljivo mi to...Lik je samo izdefinisan,po BB standardima on je jako jako smesan...noge nikakve,ledja nikakva....trbusnjaci i izdefinisane ruke i ramena to je ono sto ima...Kao drugo,necu uzimati hemiju jos par godina,buduci da je tvoj miljenik teski hemicar...Kao trece,ja sam svoje slike stavio,a kad ces ti sebe ovde predstaviti da vidimo s kim pricamo?Kad si toliko pametan i napredan daj slike da vidimo tu lepotu...Neces ti nikad biti kao tvoj Dzoni ako ne krenes sa hemijom,a kako si krenuo sa tim treninzima 3put dnevno kad stignes do 5% bf neces ni misice vise imati...Citaj malo,i formiraj svoje misljenje.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #19 poslato: Decembar 27, 2007, 06:03:41 posle podne »

Uvek kardio ,istezanje pre pocetka i uvek isto posle ...to rade i iskusniji bb gledao sam i u jay cutlerovim video i u istom od flex wheelera...ako oces mogu da ti pozajmim pa da vidis...uostalom nije bitno kad tad cjes se sjebati pa cje ti bude kuku lele...Inache ko je rekao da cju ja ovo da implementiram u svoju rutinu..ja sam samo postovao sta covek radi,a ti posto kazes da je ovo crap javi se kad budes izgledao ko on >.> kazem opet...

Inache ove statichne se nerade na pocetku nikako vec pred kraj...
« Poslednja izmena: Decembar 27, 2007, 06:11:43 posle podne od strane Nitro » Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.036 sekundi sa 13 upita.