Želeo bih da korigujem ishranu. Bavim se fudbalom već 10 godina. Aktivan sam, treniram svakodnevno. Visok sam 176, a težak 65 kilograma. Početnik sam u ovome, oko ishrane znam relativno malo. Mada imam volju, strpljenje i znam da je potrebno dosta odricanja nije mi to problem. Cilj mi je da skrenem na pravi put, jer je kako sam čitao ishrana 70% uspeha. Izgubio sam 8 kilograma jer sam se slabo hranio (očajno), a tih 8 kilograma su verovatno misići. Primetio sam da se loše osećam i da nemam energiju (iscrpljeno, bezvoljno, kolabirano, malaksalo). Otišao sam kod doktora i dao mi nalog za sedimentaciju (krv i urin). Krvna slika u redu. Ali kreatin kinaza mi je uvećana 2x od normale, znači 300. Ako treba da napišem ceo nalaz, ako i to može da pomogne nije problem. Cilj mi je da povratim bar 5 kilograma misićne mase uz ishranu i naravno adekvatne treninge. Koji je najkvalitetniji i najbrži put do toga. Koliko treba biti aktivan, koliko trenirati. Potrebni su mi strucniji saveti od ljudi sa iskustvom. Ako možete da mi ikako pomognete. Hvala