TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 11:07:52 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Visak kilograma  (Pročitano 2023 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Mart 27, 2013, 08:58:11 pre podne »

Pa uvodim i to ali kad god sam probao s tegovima dosadili su mi brzo i ne volim bas teretanu ali guracu sad...krenucu sa nekim novim drustvom pa cemo videti...znaci da ne uzimam protein,a probacu da promenim hranu...hvala ne odgovorima
kardio topi masti!  minimum 60min u kontinuitetu na srednjem intenzitetu pulsa 60-70% HRmax bar tri puta nedeljno, još bolje 5x. Kreći se što više, kad god možeš iskoristi da se krećeš. Hodaj umesto dase voziš  :)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Mart 26, 2013, 01:46:57 pre podne »

Sredi ishranu koliko mozes pa ubaci protein, jako je bitan u celoj prici, a narocito ako budes redovno vezbao u teretani, za posle treninga. Kako se prave misici, ubrzava se metabolizam zato sto misici trose vise energije za rad, pa sve ide mnogo lakse.

Uvek pitaj sta god te zanima.

Pozdrav
Sačuvana
ducca89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Mart 25, 2013, 07:21:37 posle podne »

Pa uvodim i to ali kad god sam probao s tegovima dosadili su mi brzo i ne volim bas teretanu ali guracu sad...krenucu sa nekim novim drustvom pa cemo videti...znaci da ne uzimam protein,a probacu da promenim hranu...hvala ne odgovorima
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Mart 25, 2013, 12:19:13 pre podne »

Protein ti nece mnodo pomoci dok ne sredis ishranu, eventualno moze imati ulogu ako mislis da ishranom ne mozes uneti dovoljno proteina nego ti trebaju suplementi. Jesi li razmisljao o tome da krenes da vezbas sa tegovima?
Sačuvana
ducca89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Mart 24, 2013, 03:11:59 posle podne »

Vazi...napisacu i jelovni,a u teretan ne idem ali radim po 200tinak sklekova svaki dan i jos malo pa cu i  zgibove...zbog proteina sam najvise i pitao za te suplemente...
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Mart 22, 2013, 11:06:56 posle podne »

A da li vezbas sa tegovima, tj u teretani? Ako se uglavnom ovako hranis treba promeniti dosta toga. Treba ti vise proteina za pocetak, kako budes pravio misice tako ce se i metabolizam ubrzavati. Za uzinu zdrave masti ( badem, lesnik, orasi...) po malo, a kad smo kod zdravih masti maslinovo ulje je dobar izvor omega 3 masnih kiselina, uz salatu. Mozes u delu foruma o ishrani napisati tvoj jelovnik, pa da na primeru dobijes razlicite predloge za obroke.
Sačuvana
ducca89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Mart 22, 2013, 01:38:02 posle podne »

Pa poceo sam da trcim 3x nedeljno po 40 min skroz lagan tempom mesec dana...a klopm 5x dnevno,uzinam vocku a drugu uzinu casa jogutrta,za dorucak neka pileca prsa sa sirom ...rucak mislim da gresim jer jedem svasta ali manje nego ranije a za veceru nesto sitno kao i dorucak...hvala na brzim odgovorima...pa sad sta dalje menjati,pojacati,uvesti?
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Mart 21, 2013, 09:51:07 posle podne »

Da se nadovezem i ja, definitivno su u osnovi ishrana i fizicka aktivnost, ako si vec i malom promenom uspeo da snizis pritisak. Ipak, 140 je gornja granica i narocito ako si mlad, mislim da treba to jos malo spustiti. Do stagnacije dodje nakon nekog perioda, tada treba nesto jos promeniti i "sokirati" organizam da bi se pokrenuo. A kasnije mozes uzeti i nesto od suplemenata.
Sačuvana
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Personalni trener FISAF International

Fitness Portal
« Odgovor #3 poslato: Mart 21, 2013, 07:15:58 posle podne »

Cao svima i pozz...ovako,bicu konkretan...visok sam 193 i imam 112kg,a imao sam do pre dva meseca  120kg...imao sam i visok pritisak ali sam ga sad spustio na 140/80...da li mi savetujete da dalje probam da skidam kilazu sa nekim proteinima,amino kiselinama ili da nastavim prirodno nekako...8 kg sam skinuo tako sto sam malo promenio ishranu i trcao svakog dana ali  mi sada kilaza stagnira vec par nedelja...hvala unapred!!
Ne trebaju ti ni proteini ni amino kiseline. Ishrana ti je problem. Trebao bi da napises kako se trenutno hranis da bi ti ostali clanovi foruma dali sugestije. Nisi rekao da li treniras u teretani..
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Mart 21, 2013, 06:33:58 posle podne »

Proteini i amino kiseline nisu suplemetni za skidanje kilograma,ali ti jesu potrebni kada si na dijeti. Ali uzimanjem istim ne radis nista ''neprirodno''.
Napisi kako se hranis i kako treniras.
Sačuvana
ducca89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 21, 2013, 05:58:15 posle podne »

Cao svima i pozz...ovako,bicu konkretan...visok sam 193 i imam 112kg,a imao sam do pre dva meseca  120kg...imao sam i visok pritisak ali sam ga sad spustio na 140/80...da li mi savetujete da dalje probam da skidam kilazu sa nekim proteinima,amino kiselinama ili da nastavim prirodno nekako...8 kg sam skinuo tako sto sam malo promenio ishranu i trcao svakog dana ali  mi sada kilaza stagnira vec par nedelja...hvala unapred!!
« Poslednja izmena: Mart 21, 2013, 05:59:55 posle podne od strane ducca89 » Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.129 sekundi sa 18 upita.