TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 11:56:08 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Suplementacija bez zucne kese  (Pročitano 2076 puta)
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Maj 30, 2013, 08:10:45 posle podne »

Odlicno, tako i treba raditi kad kad je u pitanju ova vrsta operacije. Posto je do sada sve bilo u redu i nema nekih problema, mozes uvesti whey, a ovu ''tezu'' hranu izbegavaj sto duze mozes, trenutno zbog jetre a i inace. Ne znam kako si inace uzimao whey, ali savetujem da sada ides sa dozom samo posle treninga par dana, pa onda ubaci i drugu dozu, ako ces tako uzimati.
Sačuvana
bogoljubn
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Maj 29, 2013, 07:22:20 posle podne »

Uveo sam skoro sve namirnice. Jos uvek nisam probao da jedem mahunarke, koje se ne preporucuju, a izbegavam i svinjetinu, pljeskavice, i generalno jako masnu hranu, vise zbog sebe i toga sto hocu da se zdravije hranim, a ne zato sto sam probao pa mi nije prijalo. Ostalo sve jedem i nemam nikakvih problema. Ne znam, po mojoj nekoj logici proteini ne bi trebalo da budu neki problem zbog toga sto se brzo apsorbuju, a to valjda znaci i da ih jetra brzo preradi. Ja sad od kad idem u teretanu svakako moram da pojacam hranu, pa mislim da je bolje da popijem protein s vodom, nego da jedem recimo previse mesa.
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Maj 29, 2013, 09:08:01 pre podne »

Postovani,
Pre tri i po meseca imao sam operaciju i izvadjena mi je zucna kesa. Pre neki dan sam ponovo krenuo u teretanu i hteo bih da ponovo pocnem da pijem whey protein. Zanima me da li bih uopste sad smeo da pijem why protein, jer mi je jetra vec ionako preopterecena zbog toga sto je preuzela ulogu zucne kese i umesto nje razlaze masti. Svi rezultati su mi u redu.

Kakva je sada ishrana, jesi li postepeno uveo sve namirnice ili si jos uvek na postednoj dijeti?
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #2 poslato: Maj 25, 2013, 02:56:24 posle podne »

Vise ti jetru opterecuje 1 pljeskavica, nego 2 dl whey proteina sa vodom x)
Sačuvana
bogoljubn
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Maj 24, 2013, 08:25:38 posle podne »

Postovani,
Pre tri i po meseca imao sam operaciju i izvadjena mi je zucna kesa. Pre neki dan sam ponovo krenuo u teretanu i hteo bih da ponovo pocnem da pijem whey protein. Zanima me da li bih uopste sad smeo da pijem why protein, jer mi je jetra vec ionako preopterecena zbog toga sto je preuzela ulogu zucne kese i umesto nje razlaze masti. Svi rezultati su mi u redu.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.081 sekundi sa 18 upita.