TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 10:17:41 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Problem sa stitnom zledom  (Pročitano 2696 puta)
Zoran Vlajkov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Novembar 27, 2013, 09:18:38 pre podne »

Upravu ste, prvo cu srediti ishranu... posle cu videti kako i sta :)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Novembar 26, 2013, 11:19:53 posle podne »

Najmanji problem je da ti uzmes suplemente, ali kad vec planiras to onda treba da gledas da izvuces maksimum iz istih, a to ces moci kad sredis ishranu. Javi se ako bude nekih nedoumica da resavamo to na vreme.
Sačuvana
Zoran Vlajkov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Novembar 25, 2013, 12:22:05 pre podne »

Ok, potrudicu se da u naredne dane pa nadalje popravim ishranu
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Novembar 25, 2013, 12:20:29 pre podne »

Imajuci u vidu tvoju ishranu iz ove perspektive, nakon sto sam par dana pratila kako se hranis, mislim da ti za sada nije potreban ni protein. Protein koji si naveo je ok, ali, dok ne sredis ishranu nece ti biti od koristi.
Sačuvana
Zoran Vlajkov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Novembar 14, 2013, 11:24:22 posle podne »

Ok, hvala... Interesuje me da li je "iso whey zero" protein dobar za mene, posto sadrži 21g proteina po porciji, ima visok sadržaj BCAA (amino kiselina razgranatog lanca), EAA (esencijalnih amino kiselina) i L-Glutamina - najvažnije aminokiseline za izgradnju čiste mišićne mase. ?
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Novembar 14, 2013, 10:45:53 posle podne »

Kreatin je suplement uz pomoc koga ces dobiti na snazi i izdrzljivosti tokom treninga, takodje mozes dobiti u obimu misica jer povlaci vodu ali neces sa njim dobiti cistu misicnu masu, jer to zavisi prvenstveno od toga kako se hranis. Meni se na osnovu ishrane koju si napisao prethodno cini da imas manje proteina, pa bi whey mogao da bude dobar izbor.
Sačuvana
Zoran Vlajkov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Novembar 05, 2013, 12:09:54 posle podne »

Ma ja mogu sve da jedem... Nego jednostavno sam resio da sredim liniju, posto posle operacije nisam smeo da se bavim sportom neko vreme, a jako puno sam jeo, jer dok sam imao stitnu zlezdu bila je hiper.... Nisam mogao nikako da se ugojim, posle kada se sve vratilo u normalu a ja nastavio puno da jedem, pa sam nabacio dosta kila...
Pa sam sebi zacrtao da cu se dovesti u red :)
Sada imam 61kg
Visina 170-2 cm
Zadovoljan sam kako izgledam, jer me box dosta izvukao nemam viska koze, a u tertani sam nabacio izdefinisao kolko tolko misice ... Miliso sam kreatin da uzmem da bi dobio cistu misicnu masu a da ostane definicija ... Pa zbog toga pitam da li bi smeo da uzmem
« Poslednja izmena: Novembar 05, 2013, 12:14:28 posle podne od strane Zoran Vlajkov » Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #4 poslato: Novembar 05, 2013, 11:49:14 pre podne »

Kad smo već kod ove teme, i mene bi zanimala ishrana u slučaju poremećaja rada štitne žlezde...  uglavnom sam nailazila na vegetarijansku ishranu, makrobiotiku i izbegavanje šećera, masti...
Sačuvana
Zoran Vlajkov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Novembar 05, 2013, 11:40:32 pre podne »

Dobar dan :)

23 godine imam. Da treniram, oko 8 meseci, 5 dana u nedelji.( inace ceo zivot se bavim sportom od fudbala, kosarke, aikida, rvanja, vaterpola..poslednje sam trenirao box pa presao u teretanu) Sto se tice ishrane, mislim da se hranim bas zdravo, svaki dan gledam da
 ujutru pojedem ribu ( bez ulja, ocedjenu ) + casu jogurta
Za rucak corba od karfiola ( bez trunke ulja, masti, samo na vodi ) 100gr belog mesa ili batak - bez kozure uz to povrce obavezno ( uglavnom tikvice, karfiol, patlidzan i spanac su mi na meniju skoro svaki dan... osim njih  grasak, pasulj, boranija, kupus, sampinjoni itd...) gledam da uvek uz rucak imam/pojedem 3-4 vrste povrca primer... 100gr spanaca, 100gr tikvica , 100gr patlidzana
za veceru posle treninga  isto kao i za rucak samo bez corbe
izmedju dorucka i rucka pojedem jednu jabuku - 100gr
izmedju rucka i vecere jednu multivitu 8kcal i 3in1 40kcal
pre treninga pojedem jednu krusku - 200gr
uz trening popijem 1l vode
p.s. Nikad nista nisam pio "uzimao" od suplemenata i drugih stvari... Tako da sto se tice ovog slabo sta znam osim osnovnih stvari zasta sta sluzi :D

I da dnevno unesem od 850 - do 1500 kalorija - posto sve sto jedem kuvano je na vodi, peceno na vodi ili jako malo masti, a i jedem niskokaloricnu hranu

Znam da bi trebalo odprilike 2600 kalorija na dan da unesem ali ... to je jako puno hrane D:
« Poslednja izmena: Novembar 05, 2013, 02:06:58 posle podne od strane Zoran Vlajkov » Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Novembar 03, 2013, 11:18:22 posle podne »

Pozdrav Zorane,

koliko godina imate, da li vezbate u teretani i koliko dugo? Kako se hranite, da li vodite racuna o ishrani? Ishrana je osnovna stvar koju ne smemo preskociti, a kreatin, kao suplement je dodatak ishrani te Vas iz tog razloga pitam sve ovo.
Sačuvana
Zoran Vlajkov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 31, 2013, 05:23:29 posle podne »

Pozdrav svima!

Kao sto pise u naslovu teme "problem sa stitnom zlezdom", to jest ja sam operisao stitnu zlezdu, izvadjena mi je cela 2009. Pijem dodatno lekove Letrox za stitnu zlezdu i kalcijum + alfa d3 zbog kalcijuma jer su mi se poremetile parateroidne zlezde prilikom vadjenja stitne pa se polako vracaju u normalu... Inace svi su mi rezultati dobri, kalcijum takodje... Da li bi ja smeo da unosim dodatno kreatin ? posto ima u njemu hormon rasta pa me interesuje da li ima nekakve veze sa stitnom zlezdom ili uopsteno da li ima nekakve veze kratin sa zlezdom ?
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.091 sekundi sa 18 upita.