TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 03:01:18 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nedostatak snage i malaksalost  (Pročitano 2422 puta)
milos8585
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Januar 16, 2014, 11:48:52 posle podne »

Upravo, da mi fali secera ili nesto tako. Za dorucak ovsene, jecmene pahuljice 80-100g, 300ml jogurta 3.2%, 2-3 kuvana jaja, sir, cvekla ili nesto od povrca. Uzina 500ml mleka i banana, ili orasasti plodovi 50tak grama uz malo cokoladnog mleka, rucak jedem sta se napravi, a to je uglavnom oko 200g mesa sa nekim povrcem, ne jedem podvarak i slicno, vec skuvani grasak, boraniju itd. Uzina je mladi sir i dvopek ili domaci integralni hleb. Vecera ili meso, riba, sa ovsenim i razenim pahuljicama. Uz rucak i veceru ide neka salatica. A voce u toku dana uz uzinu ili izmedju, kad mi se prijede.

Pritisak je normalan za mene 115-120/70-75. Merio sam vise puta.
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Januar 16, 2014, 11:17:09 posle podne »

Mislis zato sto si izbacio slatkise? Slatkisi ti ne trebaju svakodnevno, mogu ponekad, ali kompleksne ugljene hidrate treba unositi. Ajde napisi sta jedes u toku dana pa cemo videti.

Pritisak nisi proveravao, jel tako?
Sačuvana
milos8585
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Januar 16, 2014, 05:39:34 posle podne »

Izvinjavam se, nisam imao mogucnosti ranije da odgovorim. Nikakva prehlada niti slicno, nisam bio bolestan od 2010. :) Jedem svakog dana za salatu cveklu, sargarepu, ponekad rotkva, jabuke, pomorandze, tursija, kiseli kupus, poneki limun, 2-3 puta dnevno. Idem sledece nedelje da uradim krvnu sliku, kompletnu pa cemo videti. Jedino mi pada na pamet zbog slatkisa. Sto se tice hrane, jedino sam se prejeo na bozic, ostalih dana nisam, bio sam prilicno disciplinovan :)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Januar 15, 2014, 10:51:58 posle podne »

Pozdrav svima,

Vec 10tak dana nemam snage, umoran sam, a normalno spavam, jedem (skoro skroz sam izbacio slatkise, jedem svaki treci dan), to je jedina razlika, ostalo je sve normalno.

Treniram kod kuce, sklekove, i sa bucicama radim razne vezbe, za biceps, triceps, grudi, ledja itd. Vozim sobni bajs  oko 40-50min i idem jednom do dva puta nedeljno na plivanje, sto cini 5-6 treninga nedeljno. Ovako vezbam skoro godinu dana. Ranije sam trenirao vaterpolo, plivanje i isao u teretanu.

Ne uzimam nista od suplemenata, osim pivskog kvasca povremeno. Hranim se normalno kao i do sada. Tri jaka obroka 25-30g proteina uz dovoljno ug hidrata i masti. Dve uzine, koje imaju oko 15g proteina + ug hidrati. Visok sam 184cm, imam 91kg, malo sala na bokovima i donjem stomaku ostalo je sve ok.

Neki savet, misljenje?

Hvala

Znaci vodio si racuna o ishrani ovih dana, oko praznika? Da li jedes dovoljno voca i povrca?

Pocela je sezona prehlada i virusa, pa treba povesti racuna o imunitetu. Da li imas mogucnost da proveris pritisak?

Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #5 poslato: Januar 15, 2014, 02:49:50 pre podne »

Mozda neka adaptacija na manje slatkisa ako si ih pre rokao... Sacekaj jos neko vreme pa ces videti.. Mogao si i krv odraditi, urin cisto kontrole radi. Mozda ti fali gvozdja
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Januar 14, 2014, 08:56:33 posle podne »

A siguran si da te ne lomi prehlada neka? Kažeš da ishranu nisi menjao,ni ni??
« Poslednja izmena: Januar 15, 2014, 08:22:48 pre podne od strane Miletić Dušan » Sačuvana
milos8585
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Januar 14, 2014, 08:52:22 posle podne »

Redovno zadnjih godinu dana. Treniram 2-3 dana pa jedan dan pauza. Pravio sam pauzu od 2 dana 1. i 2. januara.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Januar 14, 2014, 08:50:12 posle podne »

A da li si trenirao i pre tih 10 dana ili si sada počeo sa treninzima?
Sačuvana
milos8585
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Januar 14, 2014, 08:24:36 posle podne »

Pozdrav svima,

Vec 10tak dana nemam snage, umoran sam, a normalno spavam, jedem (skoro skroz sam izbacio slatkise, jedem svaki treci dan), to je jedina razlika, ostalo je sve normalno.

Treniram kod kuce, sklekove, i sa bucicama radim razne vezbe, za biceps, triceps, grudi, ledja itd. Vozim sobni bajs  oko 40-50min i idem jednom do dva puta nedeljno na plivanje, sto cini 5-6 treninga nedeljno. Ovako vezbam skoro godinu dana. Ranije sam trenirao vaterpolo, plivanje i isao u teretanu.

Ne uzimam nista od suplemenata, osim pivskog kvasca povremeno. Hranim se normalno kao i do sada. Tri jaka obroka 25-30g proteina uz dovoljno ug hidrata i masti. Dve uzine, koje imaju oko 15g proteina + ug hidrati. Visok sam 184cm, imam 91kg, malo sala na bokovima i donjem stomaku ostalo je sve ok.

Neki savet, misljenje?

Hvala
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.156 sekundi sa 18 upita.