TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 09:30:47 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Otvaranje teretane  (Pročitano 4322 puta)
Nemanja Gušić
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Jun 27, 2015, 08:30:04 posle podne »

Ako jos neko ima neke solidne informacije o tome kako se otvara klub, i sto se tice diplome (sertifikata), da li je neophodna za otvaranje kluba, i da li je neophodno da u teretani uvek bude prisutan neko sa diplomom neka javi, svi saveti su dobrodosli :)
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #16 poslato: Jun 27, 2015, 08:25:17 posle podne »

Pa dobro,to je okej. Tako i ova teretana kod mene,u koju planiram da počnem da idem.
Ima sve uslove,nije loše,dobije se i detaljan plan treninga i loš plan ishrane ali mislim da je za te pare skroz ok...
Sačuvana
Nemanja Gušić
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Jun 27, 2015, 08:21:10 posle podne »

Nije tajna, nisam ni razmisljao o tome, ali nekih 1000 dinara bi bila..
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #14 poslato: Jun 27, 2015, 08:18:57 posle podne »

A ako nije tajna,koliko bi naplaćivao članarinu?  :P
Sačuvana
Nemanja Gušić
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Jun 27, 2015, 08:17:49 posle podne »

Sta znam, citao sam u novinama pre neki dan, da su nahvatali ove sto rade na crno po teretanama, po vestima svuda da se poostravaju mere sto se tice toga.. U pravu si, oticicu do sportskog saveza, da dobijem tacne i proverene informacije.. Nece to biti neka vele teretana, i tome slicno, ali bih hteo da bude sve ok, i da ne moram da se cimam ako dodje neko u vizitu :D
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #12 poslato: Jun 27, 2015, 08:08:08 posle podne »

Mislim da ne treba toliko da se brineš. Kod mene u gradu ima jedna teretana za koju svi znaju i koja je licencirana,ima odlične stručnjake itd...
A pored nje ima 1229729 mini teretana za koje niko ni ne zna...  ;D
Naprimer ima jedna,na ulazu u nju je soba za kardio ( trake biciklo itd ) ,znači teretana nema ni hodnik...onda,taj tip ima mini prodavnicu suplemenata i to isto verovatno radi na crno...
Ima ženskih teretana u kojima se održavaju grupni treninzi. Ima i jedna teretana koju neka žena drži u svojoj KUĆI!  ;D Drži isto neke grupne treninge u svom stančiću u sobi 2 sa 2...
Mislim da ipak ne moraš da se brineš. A ako ti naiĂ°e inspekcija,heh,ipak je Srbija ovo...10 evra u džep i rešio si sve  ;)  ;D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Jun 27, 2015, 08:04:24 posle podne »

Najbolje je da odeš u sportski savez u tvom gradu i oni će ti dati tačne informacije.
 A što se tiče formalnosti za otvaranje kluba to platiš advokatu i on sredi sve za par dana.Ja sam sa nekim advokatom iz Beograda pričao i reko je da ja njemu pošaljem papire i ulatim novac i on završi sve i vrati ti ih nazad poštom, ti bukvalno nemaš nikakvog cimanja oko toga.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jun 27, 2015, 07:56:51 posle podne »

Ja znam par klubova koji ni nemaju prostorije ( teretanu ) a postoje na papiru i cede novac iz opštine.Tako da tu nema nekih inspekcija niti je ikog briga.
Sačuvana
Nemanja Gušić
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jun 27, 2015, 07:55:45 posle podne »

Pa da, ja o tome i pricam, taj sertifikat je neophodan.. Opet valjda, nisam siguran.. Ako neko zna za sigurno, kako bi islo ovo s klubom, i diplomom, da li je neophodna. Inace, hvala na ovako brzim odgovorima :D
Sačuvana
Funtunjerović Ivan
Napredni član
Van mreže Van mreže

Say no to racism!

« Odgovor #8 poslato: Jun 27, 2015, 07:51:02 posle podne »

Ja ipak mislim da mu u teretani treba jedan fitnes trener, treba onaj sertifikat, ako slucajno neko dodje da proveri... Nebitno da li ces da nadjes fitnes trenera i da bude kao zaposlen ili ti da nekako nadjes diplomu. Nisam siguran u ovo, ali mislim da je tako.
Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jun 27, 2015, 07:48:28 posle podne »

Nije na crno, čak ne moraš ni tih 50e godišnje da daješ. Fora je da kao imaš klub koji se takmiči, nadješ nekog lika koji će se takmičiti za tebe ako ne u bb onda u pl. Platiš  savezu u kom se takmičiš godišnju članarinu i možeš i ti da izadješ na takmičenje koliko da se pojaviš i čak da tražiš od opštine novac, moja neka procena je nekih 200 000din godišnje. Znači dobiješ pare nema poreza samo ti treba jedan takmičar :)

Fitnes diloma ti ne treba, ali ako želiš  zbog sebe imaš sad neke kurseve meni se lično to ne dopada. Mislim odes i kupiš za 300 e diplomu a lude koje ja znam sa tim kursom ne znaju ni sami sebi da organizuju trening a ne nekom drugom.
Sačuvana
Nemanja Gušić
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 27, 2015, 07:48:12 posle podne »

Znam o cemu pricas.. :D Ali sa legalne strane, u slucaju da dodje inspekcija ili ko vec, a ja, koji drzim teretanu, nemam tu diplomu, da li mogu da mi pisu kaznu, ili zatvaraju? I da li ovi koji rade u teretani, moraju da imaju tu diplomu?
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #5 poslato: Jun 27, 2015, 07:42:26 posle podne »

Mislim da ti ne treba fitnes diploma...koliko ima kvazi gurua po teretanama koji blage veze sa životom nemaju a oni su instruktori...  >:(
Sačuvana
Nemanja Gušić
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 27, 2015, 07:40:03 posle podne »

Iz Nisa. Da, i ja sam cesljao po netu, da moze da se otvori kao klub, i kao firma. Znaci za otvaranje kluba se placa 50e godisnje ? Ma ne bih ja na crno otvarao, a sto se tice te fitnes diplome, da li postoji neki brzi nacin da se dobije? Da li je moguce da drzim teretanu bez nje, ako otvaram kao klub? Hvala na odgovoru
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 27, 2015, 05:51:27 posle podne »

Skupite 100-150e  i osnujete klub,platite godišnju clanarinu bb savezu koja je oko 50aa e i to vam je to za celu godinu. Nema poreza nema inspekcije nema ničega. Postoji i mogućnost da otvoriš kao firmu ali to je mnogo komplikovanije i ne isplativije. Nisam 100% siguran u ovo ali ovo je bila priča kada sam ja hteo da registrujem teretanu.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.149 sekundi sa 18 upita.