TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 06:47:57 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Program za povecanje radne kilaze.  (Pročitano 5811 puta)
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Maj 19, 2008, 08:30:23 posle podne »

I meni je GVT izgledao komplikovano u pocetku, ali nista strasno  ;D
Inace strasno dobar program  ;)
Sačuvana
I don't give a fuck
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Maj 19, 2008, 06:26:39 posle podne »

Fazon je sto meni ni jedan program nije odusevio kako killer strenght program.Po meni najbolji do sada koji sam radio,ako ne odem u SAJ na obuku,onda cu za leto da picim GVT samo malo da ga si pojasnim i krecem,suplementacija....
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #14 poslato: Maj 17, 2008, 08:27:56 posle podne »

ma program ko program .. verovatno radi .. shto da ne ?... isprobash i onda vidish na chemu si .. ovako mozemo nagadjati ...
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Maj 16, 2008, 12:13:57 posle podne »

Nisam ga ja sastavljao,niti sam ga nesto sa divljenjem preporucio.Tako da sam samo stavio da cujem misljenje imam toliko iskustva da ne uzimam zdravo za gotovo...
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #12 poslato: Maj 16, 2008, 08:15:12 pre podne »

Naime procitao  sam na sajtu criticalbench . com Sledeci program:Na kojoj god vezbi zelimo povecati kilazu trebamo da uzmemo da radimo istu vezbu 45min po sledecem principu.Krenuti sa kilazom koju mozemo izbaciti 3 puta.Raditi serija od 3 ponavljanja,a pauze izmedju serija po 20sec.Onog trenutka kad ne mozemo vise da izbacimo 3 puta,tezina se smanjuje za 5kg i nastavlja se sa trojkama i tako dalje kako slabimo smanjujemo...45.min radimo seriju do otkaza.Nakon ovog treninga potrebno je 2 dana off.Kako vam se cini ovaj program(savet ,sta god da je)?Moje vezbacko iskustvo je svega godinu dana tako da nisam dorastao da komentarisem,pa ako moze neko od vas da da svoj komentar na ovo...

Meni se ne cini ovo ni malo naivno.Mada mi ovo vise deluje da je nesto kao za izdrzljivost i slicno.Imam druga koji se bavi disciplinom snage (konkretno se takmici u bench-u) i dok pratim njegove treninge vidim da se sve bazira na tome da se prave vece pauze izmedju serija,tezina se povecava a naravno broj ponavljanja smanjuje do vrlo malog broja ponavljanja sa ogromnim tezinama.Ali nisam ti bas upucena detaljno da bih pisala nesto vise o tome

A moj ti je savet da kada vidis neciji program ne uzimas to zdravo za gotovo.Narocito kod ovih cudnih i experimentalnih programa. Treba videti i znati cilj,zelje,mogucnosti i jos mnogo toga o osobi koja ga preporucuje i koristi.A onda i uporediti sa samim sobom.
Sačuvana
Be Happy!!!
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #11 poslato: Maj 15, 2008, 11:36:09 posle podne »

Hans i to sto kazes....Mada kazu da je program dobar da kroz 5 dana dizes 5 kg vise,danas sam odradio pa cu da vidim....

moguce samo do odredjene granice, gde bi nam bio kraj da je uvek tako... :)

a u pocetku se mnogo brze napreduje i onda se dolazi do tacke gde pocinje stagnacija koja je naravno normalna pojava i potrebno je preduzeti dalje mere kako bi se napredak i dalje mogao osetiti
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #10 poslato: Maj 15, 2008, 12:44:13 pre podne »

zar i ti sine brute :D :D :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Lokk1
Gost
« Odgovor #9 poslato: Maj 14, 2008, 11:55:20 posle podne »

ahahah :D  :D pa nemozemo svi da budemo i lepi i jaki kao ti ..stid :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #8 poslato: Maj 14, 2008, 06:20:12 posle podne »

sve je relativno ... :D .. na moji ,,izvanrednu'' masu ..sasvim sam zadovoljan :D

ma ja cisto malo da te poguram posto si ruzan pa d ane budes i slab :D :D :D :D :D :P HATE!
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #7 poslato: Maj 14, 2008, 06:13:23 posle podne »

sve je relativno ... :D .. na moji ,,izvanrednu'' masu ..sasvim sam zadovoljan :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #6 poslato: Maj 14, 2008, 06:10:43 posle podne »

brate.. ne znam... to je zilavljenje .. nije razvijanje mishica... ne bih ovo nikada probao... tezine su nebitne :)

kako kome ... meni je funkcionalnost pre izgleda jedno 1000000 x .... tako da stvar ukusa ... sve u svemu vishe bih voleo da sam jak nego lep :D

pa eto imas srece,jak si :D :D :D :D
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #5 poslato: Maj 14, 2008, 05:41:58 posle podne »

brate.. ne znam... to je zilavljenje .. nije razvijanje mishica... ne bih ovo nikada probao... tezine su nebitne :)

kako kome ... meni je funkcionalnost pre izgleda jedno 1000000 x .... tako da stvar ukusa ... sve u svemu vishe bih voleo da sam jak nego lep :D
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Maj 13, 2008, 08:26:20 posle podne »

Hans i to sto kazes....Mada kazu da je program dobar da kroz 5 dana dizes 5 kg vise,danas sam odradio pa cu da vidim....
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Maj 13, 2008, 03:07:24 posle podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #2 poslato: Maj 13, 2008, 03:02:03 posle podne »

pa ovde ljudi uglavnom ne brinu o snazi tako da nemas ovde pravih savetnika iz prakse....
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.038 sekundi sa 13 upita.