TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 05:28:22 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kako treniraju devojke sa foruma  (Pročitano 13305 puta)
TashaBG
Gost
« Odgovor #79 poslato: Jul 06, 2007, 12:35:38 posle podne »

;)

zna Tasha znanje
« Poslednja izmena: Jul 06, 2007, 01:18:54 posle podne od strane TashaBG » Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Jul 06, 2007, 09:45:53 pre podne »

Moze,moze,onda jos vise dobija na vrednosti.
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #77 poslato: Jul 06, 2007, 09:42:46 pre podne »

Ni meni se ne dopada ideja da stalno jedem pirinac.Mogu da ga jedem najvise 2 put  nedeljno.
Recept za hleb nije los,ali bih ja u to ubacila semenkice razne,tipa susam,suncokret,kim...
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: Jul 06, 2007, 08:41:56 pre podne »

Crni hleb:
600g brasna od celog zrna psenice
2 kasicice soli
1 kasicica secera
1 kasicica suvog kvasca
400ml tople vode
Sve to pravilno zamesiti sacekati da naraste(za jedno saticak vremena) i ispeci u rerni(oko 40min) na 200 stepeni i eto zasigurno zdravijeg leba od kupovnog. :)
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Jul 06, 2007, 01:22:32 pre podne »

jes' pa da se pretvorim u kineza...aj sto ce oci da mi se iskrive nego sto cu da pozutim...  :o ;D ;D ;D
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #74 poslato: Jul 05, 2007, 09:05:15 posle podne »

Samo pirinac i to integralni.Moze da se jede cesto  jer je veoma kvalitetan.
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #73 poslato: Jul 05, 2007, 08:56:20 posle podne »

jel postoji neka alternativa,mozda?

goji sve ako se jede neumereno ili lose iskombinuje (hleb i krompir recimo)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #72 poslato: Jul 05, 2007, 08:21:36 posle podne »

Koji ce vam djavo uopste hleb???  samo deblja!
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #71 poslato: Jul 05, 2007, 07:32:34 posle podne »

Odlican pravi crni hleb je najjednostavnije napraviti tako sto uzmete sve potrebne namirnice i natrpate ih u el. pekac a zatim nakon sto se ohladi krenete sa jelom. 100% vas izbor nema greske.

Druga varijanta koju primenjujem je kupovina onih crnih malih pakovanja sa nazivom nordijski ili kako god vec, koje mozete naci u vecim prodajnim centrima i koji su oblikom i tezinom na prvi pogled tvrdi kao cigle no kad ih probate ukusom osvajaju.

...Nekada u socijalizmu '80 toga nije bilo i samo po nekada kada bi moj teca ( inace rodjeni Nemac) dolazio u goste nasoj familiji imao sam prilike da vidim to sto je on jeo a prakticno je bilo ovo o cemu sada pisem: jedan u nizu proizvoda sa integralnim (celo zrno) brasnom hleb meni tada neobicnog ukusa, "nezdrave" boje i nekako malog pakovanja. Tek nekoliko godina kasnije shvatio sam zasto su ta pakovanja tako mala a tako dovoljna. PRIJATNO!
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #70 poslato: Jul 05, 2007, 04:56:13 posle podne »

hahaha o cemu bese ova tema?!nikad dosta leba i igara...pa makar bio razani,bakin,paorski...

nema veze,odoh do gyma,bas sam dobre volje za fizikaliju,a kardio je bio ribanje tepiha
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Jul 05, 2007, 04:51:26 posle podne »

'lebac ti razani   :D :D :D
ja uzimam u pekabeti tj. sada je na tom mestu maxi onaj u foliji mali , tezak planinski lebac...isto se mozes zasititi od 1-2-3 parceta  ;D :-X :-X :-X
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
kum
Gost
« Odgovor #68 poslato: Jul 05, 2007, 01:41:31 posle podne »

pa moguce da je to pravi crni hleb  ;D
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #67 poslato: Jul 05, 2007, 01:30:34 posle podne »

OK.

Ja najvise volim neznam dal znate onaj Bakin hleb.Upakovan u foliju.Ima ga u Merkatoru pola vekne oko 50 dinara.
Crn,tezak,dosta ti jedna kriska da se zasitis.
Sačuvana
kum
Gost
« Odgovor #66 poslato: Jul 05, 2007, 01:22:58 posle podne »

...jedem hleb i to beli posto sam u fazonu da je onaj crni isto njesra samo + obojen vestackom bojom...

za to si upravu...ovde kod nas u ns-u ubacuju kakao u crni hleb, mislim informacija je iz pouzdanog izvora, tako da samo opusteno po belom lebu  ;)  ;D

Zasto bi neko dodavao kakao koji je najmanje 20 puta skuplji od brasna,da bi dobio jeftinije brasno???!!!
A ako je to istina,iz pouzdanog izvora ti mogu reci da bi trzisna inspekcija bila veoma rada da to pogleda!

pa dodavao bi zato sto verovatno od jedne kese mozes da obojis bog zna koliko hlebova, mislim ne pravi se od kaka-a (  ;D ) hleb nego je on samo tu da oboji brasno...a crno brasno, mislim pravo crno je tip 1100 i dosta je skupo, a i ne moze da se nadje neka velika kolicina kod nas u drzavi, tako da se ne isplati pekarima da uzimaju...a da izvor je veoma pouzdan, mislim ne zelim da kazem koje su pekare u pitanju, ali tako je kako sam napisao...
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Jul 05, 2007, 11:06:21 pre podne »

Ma bice sve u redu!!!!
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.122 sekundi sa 18 upita.