TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 04:56:35 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kritika foruma  (Pročitano 34134 puta)
PANSPORT UREDNIK
Gost
« Odgovor #120 poslato: Avgust 31, 2015, 11:34:20 pre podne »

Ironman, ako misliš na korisnika Maxim Gorki, to je isti korisnik kojeg smo nedavno banovali (barem po IP adresi koliko smo utvrdili).
Sredićemo.

Hvala na komentaru.
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #119 poslato: Avgust 29, 2015, 01:09:26 posle podne »

http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=167941.new#new

Dokle više?
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Sanja Ostojic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #118 poslato: Maj 02, 2015, 06:57:19 pre podne »

Ovo je ludilo sad me uloguje kao Sanju Ostojic  sta je ovo ???????Nikako da me uloguje kao Milorad Senkovic!!!!
Sačuvana
Dejan Bregovljanovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #117 poslato: April 25, 2015, 07:18:35 pre podne »

sta je pobrljavio forum logijeme na tudje ime ja sam Milorad Senkovic a ne ovaj Dejan???????????
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #116 poslato: April 09, 2015, 10:59:44 posle podne »

Nije ni bitno šta je na drugim forumima već šta se ovde dešava. Ako već nije u pitanju hemija onda ne vidim problem, ako nekog nešto zanima neka pokrene temu o tome pa da diskutujemo i razmenimo mišljenja :)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #115 poslato: April 09, 2015, 10:43:49 posle podne »

Tamo su sve Mr.Olimpije, ko pije mleko majka da mu umre, ne dao Bog batak neki da pojede, samo file kuvani ;)
Sačuvana
Gym Hater
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #114 poslato: April 09, 2015, 09:59:16 posle podne »

@ Stefan Nema potrebe da pocinjes pricu iz pocetka oko tog glutamina kad sam ti na temi vec odgovorio, a takodje i kopirao odgovore Adonija i Draskovica.
Stvar je razjasnjena vec odavno.

Extreme forum je klasicna sekta na celu da debilom.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #113 poslato: April 09, 2015, 09:52:16 posle podne »

Tema se zove kritika foruma tako da ovde i treba da napiše šta mu se ne dopada ali mislim da ne gleda celokupnu sliku onoga što se ovde radi. Ovde se ne priča samo o prodaji suplemenata, ovaj forum većinom posećuju početnici i njima sigurno znače saveti u vezi treninga i ishrane, a pored toga tu su i doktori koji je posavetuju u vezi povreda ili nekih drugih problema :)
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: April 09, 2015, 09:44:23 posle podne »

Treći put već pišeš pozzz. Ako ti se ne sviĂ°a forum jednostavno je O D E Š.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #111 poslato: April 09, 2015, 09:42:34 posle podne »

Ode prica na hemiju a o tome i nije bilo reci...jednom je nisam pomenuo.

Svi citaju i pisu oni sto oni vide,tj sto bi zeleli da vide...no nema veze.

Ko je skapirao sve mu je jasno ko nije nema ni veze,ko da je ustvari i bitno,jedem ja govna,mlatim praznu slamu.

20 g glutamina,20 g BCAA,5 g kreatina...sve sjajno i svi srecni.

Pozz
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #110 poslato: April 09, 2015, 09:07:09 posle podne »

BIli su pre par godina ozbiljni ljudi koji imaju ozbiljno znanje o hemiji (jer sam na pansportu jako dugo)..Tako da su svi otisli i napravili pare na drugom mestu jer to ovde nisu uspeli, i to je cela poenta price.. Kod Pedje Petrovica na forumu ima dosta znalaca o hemiji i tako dalje, pa ne znam ko brani ljudima ako zele o tome da saznaju nesto vise da odu tamo.. sta imamo od hejta pansporta koji prodaje i mlati pare :D Jednostavno kome se ne svidja ovde ode i resi prob..prosto ;)

I naravno, svaka prava kura i guru koji o tome dosta zna se placa ;)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #109 poslato: April 09, 2015, 07:56:10 posle podne »

Ja ne znam ko je ranije bio na forumu ni ko savetuje na ostalim forumima i koliko oni znaju o tome. Al iz nekog svog iskustva i racionalnim razmišljanjem ti koji najviše pišu i dele savete o tome na forumima nemaju pojma o hemiji ili daju neke površne savete. Kao što sam ispod napisao oni koji znaju o tome ne dele savete ni uživo a ne na forumima. Ako običan personalni trener kojeg plaćaš 15e po treningu  sa tobom odradi najobičniji trening sa par saveta kako da se hraniš možeš da zaključiš koliko bi neko naplatio znanje o hemiji.

A posmatraj to i na taj način da mi iz Pansport tima pišemo pod svojim imenom i u ime firme, a da na ostalim forumima savete o hemiji daju pera detlić, marko kraljević,....I sutra kada se nekom detetu desi nešto i završi u bolnici njegova majka će prstom uperiti u mene,moje kolege i pansport i optužiti nas da smo ga savetovali da koristi steroide i ugrozili njegov život.
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #108 poslato: April 09, 2015, 07:46:01 posle podne »

A Dule, ko na ovom forumu ima DOBRO znanje o hemiji, da bi uopste mogao da ga deli i garantuje neke rezultate ? Ovde nema takvih od aktivnih...
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #107 poslato: April 09, 2015, 07:40:47 posle podne »

Čitam postove u nazad i ne mogu da skapiram šta tebi konkretno smeta na forumu ?
Nisam primetio da iko forsira priču o suplementima i da nameće novim forumašima kupovinu istih. Dobiju neke informacije o treningu i ishrani koje ne bi mogli da prikupe na drugi način jer u teretanama obično nema trenera koji bi ih uputio i ako ima to košta veoma puno. A onaj ko ima znanje o hemiji sigurno ga neće deliti na forumu već će to dobro naplatiti spremajući druge sportiste :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #106 poslato: April 09, 2015, 06:59:46 posle podne »

Ako neko ima znanja o hemiji,treningu,vezbanju to su ljudi koje sam naveo.

Otisli su sa foruma jer su godinama citali iste gluposti,popi 20 g glutamina,uzmi BCAA 2x15 g,radi grudi biceps,a ledja triceps...

Navodim banalne primere...

Najsmesnije je sto su oni koji su ovde godinama a koji su svesni svega sto sam napisao,koji su postavljali clanke o kojima sam govorio (konkretno da se glutamin pije minimum 0,5 g po 1 kg telesne mase) sad prave ludi i cute.

Jasna je namena foruma,cilj je prodati preparat i reci kupcu kako da ga koristi i tu je kraj price...gde je problem???

Kad bi u Srbiji svi vezbaci znali koliko im grama BCAA i glutamina treba 90% njih ne bi kupovalo jer nema novca za to...to je problem na ovom forumu...cilj je prodati proizvod,steci zaradu i to da se uradi bezbedno po zdravlje jer ima svakakvih idiota pa da se skine odgovornost.

Necu vise nista da pisem jer nema svrhu...oni koji imaju dovoljno znanja ili su dovoljno dugo ovde znaju na sta sam mislio...

Robert i Monika su od stare ekipe moderatora (da ne pominjem momke koji su ovde odavno ali nisu moderatori pa da ih ne uvlacim u ovo) i dalje ovde,pa ako ja lazem neka to napisu ovde a ja cu onda da poljubim u zadnjicu SVE AKTIVNE CLANOVE FORUMA!!!

Zivi vi meni bili i veliki narasli.

pozz
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.164 sekundi sa 18 upita.