TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 05, 2025, 12:38:02 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Dennis Wolf - Trening  (Pročitano 8980 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #19 poslato: Oktobar 07, 2007, 05:30:13 posle podne »

Ja ne msilim d aje degen,samo kazem da moze bolje to je ponta!Kao sto imam likove u tertani koji kazu "e pa ja radim ruke svakli dan i ja vidim napredak",da ima naopretka ali moze mnogo bolje,to ja pricam.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Lokk1
Gost
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 07, 2007, 05:26:57 posle podne »

pa listove je teze naterati na rast poshto rade pri svakom koraku i imaju neku toleranciju ...

To ne znaci da treba stalno d ase rade,bas suprotno.Treba ih odraditi s avecim tezinama jer ti kad hodas to je bezbroj ponavljanja svaki dan,poenta je sokirati listove.U bb-u ili imas dobre ili nemas.Evo kolman koji se ubi radeci listove a kroz istoriju bb-a si ima mnogo niih koji su imali velicanstvene listove sa minimumom rada.

to mozda bi ti tako shokirao mishic ... on je provalio da njemu ovako odgovara ... no to su sitnice .. vazno je da se slozimo da je trening u BB individualna stvar i da nece svako reagovati isto na jedan trening ...  sumnjam da je wolf degen i da ne zna shta radi  i da je sluchajno porastao ...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #17 poslato: Oktobar 07, 2007, 03:45:46 posle podne »

finta je u tome sto ni ti ni ja nemamo predstavu da li su oni znali da se hrane tad i da treniraju.Mozda ti ne napredujes dobro pa ti je kriva genetika?svako ko postuje pravila bb napredovace!!ja licno znam par krupnih momaka koji imaju po 19 god a nisu mjesec dana spojili u teretani imaju siroka ramena svi su ogromni nije to sve misic ali brate to je prava podloga za bb i to se zove dobra genetika kad su ljudi cisti mesomorhpi!

Pa sad,mezomorf je neko ko lako nabacuje i skida masu....
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #16 poslato: Oktobar 07, 2007, 03:45:10 posle podne »

Nije opravdanje reci da je to dobra genetika ili hemija. Nisam ja rekao da cu ja izgledati kao Ronnie ili Yates, vec sam pokrenuo temu o treningu Dennisa Wolfa, a to sto njemu odgovara najvishe ne znachi da ni meni nece takodje.
Sto se treninga tiche, rekao sam da mnogo forsira listove i to je sve. Sasvim ok trening, 1 velika grupa mishica dnevno, osim ponedeljka ...4 serije 4 vezbe 10-12 ponavljanja....sasvim ok za hipertrofiju..ne kazem mozda mene vishe pogadja 6-8 ponavljanja, ali sto se treninga tiche meni deluje ok iako je recimo 3ceps isforsirao previshe (ipak 4vezbe). eto moja konstatacija.,.... iskreno ne verujem da je ovo trening koji on upraznjava par meseci, to kazem jer neke delove mishica uopste ne radi (donje grudi itd..) tako da mislim da postoji jos koji trening s kojim pravi smenu.

ja nisam rekao d aje samo hemija ili genetika u pitanju,svi ovde podrazumevamo ishranu fala bogu.Hocu da kazem da TI sa tvojom genetikom,ishranom i bez aas neces nista izvuci iz takvog treninga.
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Oktobar 07, 2007, 12:58:16 posle podne »

Nije opravdanje reci da je to dobra genetika ili hemija. Nisam ja rekao da cu ja izgledati kao Ronnie ili Yates, vec sam pokrenuo temu o treningu Dennisa Wolfa, a to sto njemu odgovara najvishe ne znachi da ni meni nece takodje.
Sto se treninga tiche, rekao sam da mnogo forsira listove i to je sve. Sasvim ok trening, 1 velika grupa mishica dnevno, osim ponedeljka ...4 serije 4 vezbe 10-12 ponavljanja....sasvim ok za hipertrofiju..ne kazem mozda mene vishe pogadja 6-8 ponavljanja, ali sto se treninga tiche meni deluje ok iako je recimo 3ceps isforsirao previshe (ipak 4vezbe). eto moja konstatacija.,.... iskreno ne verujem da je ovo trening koji on upraznjava par meseci, to kazem jer neke delove mishica uopste ne radi (donje grudi itd..) tako da mislim da postoji jos koji trening s kojim pravi smenu.
Sačuvana
Zadovoljstvo je najcesce u onome sto ni ne primecujemo
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Oktobar 07, 2007, 10:03:39 pre podne »

finta je u tome sto ni ti ni ja nemamo predstavu da li su oni znali da se hrane tad i da treniraju.Mozda ti ne napredujes dobro pa ti je kriva genetika?svako ko postuje pravila bb napredovace!!ja licno znam par krupnih momaka koji imaju po 19 god a nisu mjesec dana spojili u teretani imaju siroka ramena svi su ogromni nije to sve misic ali brate to je prava podloga za bb i to se zove dobra genetika kad su ljudi cisti mesomorhpi!
Sačuvana
two more...no matter what...!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #13 poslato: Oktobar 06, 2007, 11:34:13 posle podne »

Pa brate pogledaj sliku markusa ruhla kad je sa 18 godina bio ko stapic sa 60 kg jedva....Kakve to ima veze kad su mladi bili?Uostalom,pogledaj neke slike ako nadjes ronija sa 26 godina pre nego sto je krenuo u bodibilding(ali je vec uveliko vezbao u teretani) i pre steroida i gh,pa mi reci da ne izgleda ko zver...a tad nije pojma imao ni o ishrani ni o cemu.Jejts i nema neku genetiku,los biceps,lose grudi,stomak...on je mozda dvaput trebao da bude mr. olimpija ali sudije odlucuju....

Poenta je da necije telo dobro reaguje na vezbanje i aas a necije nikako.Oni su bili mrsavi ali cim se dovatise tegova,krenuli su brzo da napreduju.
« Poslednja izmena: Oktobar 06, 2007, 11:38:23 posle podne od strane Hans » Sačuvana
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Oktobar 06, 2007, 11:28:50 posle podne »

to su gluposti, rekao sam ja da ne verujem da rade po tim zvanichnim programima....to sto ne na youtube....rade oni nesto drugo 100% a da ne znaju kako rade to se ne slazem....

Pa ok miosli kako hoces.Svi oni su pretrenirani i ko zna kakvi bi bili da treniraju lepo.Pa da znaju da treniraju ne bi najmili nutricioniste,trenere i sto cuda.To je kao da kazes e pa kolman i jejts imaju najbolja ledja u istoriji svetskog roda,mora da tako treba raditi...oni imaju zversku genetiku to moras da svatis,i svako ko se zavarava da moze i blizu njih da dodje propasce stravicno.
potrazi yatesovu sliku kad je bio mlad,nije bio bas neko cudo od genetike,kao ni roni.
Sačuvana
two more...no matter what...!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #11 poslato: Oktobar 06, 2007, 08:50:56 posle podne »

pa listove je teze naterati na rast poshto rade pri svakom koraku i imaju neku toleranciju ...

To ne znaci da treba stalno d ase rade,bas suprotno.Treba ih odraditi s avecim tezinama jer ti kad hodas to je bezbroj ponavljanja svaki dan,poenta je sokirati listove.U bb-u ili imas dobre ili nemas.Evo kolman koji se ubi radeci listove a kroz istoriju bb-a si ima mnogo niih koji su imali velicanstvene listove sa minimumom rada.
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 06, 2007, 08:47:05 posle podne »

a i inache mislim da se ne isplati trenirati kao oni ... poshto od ishrane ,aas , suplemnetacije sve je prilagodjeno samo njemu kao pojednicu i njegovoj genetici . ...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #9 poslato: Oktobar 06, 2007, 08:24:07 posle podne »

to su gluposti, rekao sam ja da ne verujem da rade po tim zvanichnim programima....to sto ne na youtube....rade oni nesto drugo 100% a da ne znaju kako rade to se ne slazem....

Pa ok miosli kako hoces.Svi oni su pretrenirani i ko zna kakvi bi bili da treniraju lepo.Pa da znaju da treniraju ne bi najmili nutricioniste,trenere i sto cuda.To je kao da kazes e pa kolman i jejts imaju najbolja ledja u istoriji svetskog roda,mora da tako treba raditi...oni imaju zversku genetiku to moras da svatis,i svako ko se zavarava da moze i blizu njih da dodje propasce stravicno.
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Oktobar 06, 2007, 08:18:05 posle podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #7 poslato: Oktobar 06, 2007, 08:14:29 posle podne »

Brate samo pogledaj neke video dokumentarce velikih profija,vecina lupa kada prica"Ova vezba radi srednji biceps"???????? Taki su vecina,ali imas par njih koji lepo vezbaju,kontrolisano sa super formom ali takvih je malo.To su ti Sarcev,Lee priest,i neznam sta sad radi ali dok nije imao onu napuhanu stomacinu od GH greg kovacs je radio sa ogromnim tezinama lepo,sporo,kontrolisano.
A pogledaj ove,rade po 4 vezbe za prednje rame,rade 5 varijacija kosog benc presa...nemaju pojma.
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Oktobar 06, 2007, 08:09:10 posle podne »

nisam bash siguran u to sto prichas da ne znaju sta treniraju itd...

Za Sarcheva neznam jel ga i dalje trenira, al cuo sam da je napustio njegov tim.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 06, 2007, 07:48:54 posle podne »

Brate,radi 5 dana nedeljno zaredom,radi bezveze neke vezbe  jer nezna sta pogadja sta(kao vecina pro likova),ovo mu nije trening jer koliko ja znam njega je sarcev trenirao u koloseum gymu.Poenta je da oni imaju takvu genetiku i takvu hemiju da bi mogli da spavaju samo i rasli bi im misici...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.038 sekundi sa 12 upita.