TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399946 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 20, 2025, 02:09:21 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Za MARKA DIMITRIJEVICA  (Pročitano 8593 puta)
axl rose
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Januar 25, 2010, 04:31:14 posle podne »

Ledja 3 vezbe po 4 serije i jedna od tri sto mu dodje 15 serije,a sto se tice ramena 3 serije za prednje i 4 za srednje mislim da nije malo,jer posle  treninga za grud,i dobro pogodim prednje rame,tako da ga samo doradim u 3 serije sa nekom malom tezinom
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #9 poslato: Januar 25, 2010, 04:29:54 posle podne »

Ne ocekuj ni od wheya ni geinera nista spektakularno,to su dodaci ishrani i potreban je duzi period da uz adekvatnu ishranu i treninge vidis neke uocljive promene.
Za ruke mozes ici:
Uski bendz,potisak sa cela i kontrakciju na masini...za triceps
Stojeci pregib dv tegom,skot klupa bucicama,koncentracioni pregib..za biceps
Sačuvana
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Januar 25, 2010, 04:27:10 posle podne »

nisam lepo skontao...grudi 12 serija,to je 4 vezbi po 3 serija ok...za ramena je malo serija kao sto Marko kaze...ledja mislim da je mnogo 5 vezbi po 5 serija...
Sačuvana
axl rose
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Januar 25, 2010, 04:17:56 posle podne »

Sto se geinera tice,pre sam za opciju kvalitetnog whey proteina i naravno ovih 5 kvalitetnih obroka koje si naveo.Program treninga ti nije los,stim da premalo serija imas za ramena i mozda je bolje da ramena i trapezijus radis poseban dan.
Trening za ruke moze zajedno,ja to cesto upraznjavam i dovoljno ti je 7 radnih serija po partiji,jedino gde treba da obratis paznju na sam pokret i kontrakciju misica koji radis i kombinuj bucice i dv tegove.
Sam ces vremenom videti sta ti vise odgovara.
Uzimao sam whey ai nisam nesto prezadovoljan rezultatima,pokusacu sa gejnerom pa cu videti sta mi vise odgovara.A sto se tice ruku,jer mozes da mi napises jedan trening sa serijama i ponavljanjima
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #6 poslato: Januar 25, 2010, 04:16:03 posle podne »

Zasto mislis da je ovo los program? Ako decku odgovara, ne vidim zasto bi bio los, ne vidim neke strasne greske koje bi mogle da mu uspore napredak...
Sačuvana
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Januar 25, 2010, 03:51:34 posle podne »

dosta los program...jesi ti sam ovo mixovao...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #4 poslato: Januar 25, 2010, 03:45:30 posle podne »

Sto se geinera tice,pre sam za opciju kvalitetnog whey proteina i naravno ovih 5 kvalitetnih obroka koje si naveo.Program treninga ti nije los,stim da premalo serija imas za ramena i mozda je bolje da ramena i trapezijus radis poseban dan.
Trening za ruke moze zajedno,ja to cesto upraznjavam i dovoljno ti je 7 radnih serija po partiji,jedino gde treba da obratis paznju na sam pokret i kontrakciju misica koji radis i kombinuj bucice i dv tegove.
Sam ces vremenom videti sta ti vise odgovara.
Sačuvana
axl rose
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Januar 25, 2010, 02:11:11 posle podne »

Vidis da sam napisao da po ovom programu radim par nedelja pre toga sam radeo ledja biceps i ramena biceps,po 6-7 serija,ali nisam imao zeljenih rezultata,pa sam resio da pokusam ovako

Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Januar 25, 2010, 11:10:27 pre podne »

Treniras godinu dana a radis 10 serija za biceps i 10 za triceps...12 za grudi...kuku majko  :( :( :(
Sačuvana
axl rose
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Januar 25, 2010, 01:12:52 pre podne »

E,ovako prvo cu da ti napisem nesto o sebi,a onda cu da te pitam za par saveta,pa ti odgovori kad imas vreme.Pre par meseci sam napunio 16 god,i treniram nekih godinu dana.Visok sam 1,83 i tezak 78-82 kg,i radim na masi.Gledam da imam oko 5 obroka u proseku,sa dosta belancevina i uh.Treniram 4 puta nedeljno i to,u zagradi je broj serija po grupi:
1.Grudi,prednje,srednje rame(12,3,4)
2.Ledja,zadnje rame(15,3)
3./
4.Noge(16+listovi)
5.Ruke(biceps 10,triceps10)
Po ovom programu treniram nekih 2 nedelje,iz razloga sto mi ruke mnogo lose napreduju,ne znam koji je razlog tome,pa sam zato resio da ih odvojim.Gledam da za sve misicne partije radim osnovne vezbe 6-8 ponavljanja,samo za ramena idem 10-14.
E sad pitanja:
1.Sta mislis da li uzmem neki gejner da sa njim dodatno pojacam unos uh i belancevina
2.Sta mislis kako da resim problem sa rukama
3.Da li je po tebi dobar program ili bi trebao nesto da pojacam ili smanjim
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.118 sekundi sa 17 upita.