TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399699 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 10, 2025, 05:01:34 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: DOVIDJENJA  (Pročitano 18894 puta)
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Oktobar 18, 2007, 10:18:59 pre podne »

cini mi se da bilo koji moderator da dodje na mesto Mikija nece biti u mogucnosti da onako strucno i detaljno objasni sve sto se trazi od njega...ne verujem da ce biti prihvacen ovde...
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
kiki_ns
Član
**
Van mreže Van mreže

www.stjepanovic.tk
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 18, 2007, 07:35:56 pre podne »

Razlog prekida medjusobne saradnje ne lezi u nezadovoljstvu Pansporta, sto se tice kvaliteta rada  Miodraga Bradica-Mikija na forumu Pansporta, vec je prekid saradnje prouzrokovan nepremostivim nesuglasice koje su se pojavile izmedju ove dve strane. Rukovodstvo Pansporta NIJE zabranilo ucesce Mikija na forumu, nego mu je ogranicilo ovlascenja koje je do sada imao.
Lose upakovano Majo!!!

Nije sija nego vrat
Sačuvana
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #19 poslato: Oktobar 17, 2007, 03:07:48 posle podne »

E majke mi stvarno nije u redu... Miki je uvek pomogao svakom i dao po detaljan i iskusan odgovor... Ne znam shta da kazhem al nie u redu... Srecno Miki!
Sačuvana

maja
Gost
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 17, 2007, 02:12:12 posle podne »

Razlog prekida medjusobne saradnje ne lezi u nezadovoljstvu Pansporta, sto se tice kvaliteta rada  Miodraga Bradica-Mikija na forumu Pansporta, vec je prekid saradnje prouzrokovan nepremostivim nesuglasice koje su se pojavile izmedju ove dve strane. Rukovodstvo Pansporta NIJE zabranilo ucesce Mikija na forumu, nego mu je ogranicilo ovlascenja koje je do sada imao.
Sačuvana
kiki_ns
Član
**
Van mreže Van mreže

www.stjepanovic.tk
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 17, 2007, 08:39:38 pre podne »

Miroslav-Miki Bradic je covek koji je meni licno dosta pomogao.
Po cemu je pan-sportov forum  poznat i uvazavan, jeste zasluga Mikijevom velikom trudu i radu.
Dacu sebi za pravo da kazem, da mi je politika iste firme vrlo poznata i da se moglo ocekivati nesto poput ovoga!

Sp.pozdrav
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 16, 2007, 11:39:52 posle podne »

SRAMOTA,SKANDAL ETO TO JE TO
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Oktobar 16, 2007, 02:39:09 posle podne »

Miki, srecno u daljem zivotu, nadam se da ces zadrzati emisiju na tv mostu. Poz :)
Sačuvana
Zadovoljstvo je najcesce u onome sto ni ne primecujemo
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Oktobar 16, 2007, 01:46:18 posle podne »

Miki samo furaj napred, ne daj da te ovo obeshrabri mozda oni ne cene tvoj rad i ne znaju koliko dobrog cinis sa nas i ovaj sport uopste ali mi koji te postujemo znamo kakav si ti sampion i kakav si covek, Srecno u daljem radu !!!    :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(   

a sto se tice tih rukovodecih tupana neka znaju da su napravili nevidjenu gresku  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(   

[prilog je izbrisao admin]
« Poslednja izmena: Oktobar 16, 2007, 02:21:21 posle podne od strane LaraTheSun » Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
Proday
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Bicu i ja veliki!!!

« Odgovor #13 poslato: Oktobar 16, 2007, 01:43:51 posle podne »

Osta forum bez jednog od najbitnijih članova. Baš bih voleo da znam šta se tačno odigralo i ko ima šta protiv tebe miki. U svakom slučaju sve najbolje, pa se vidimo!
Sačuvana
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Oktobar 16, 2007, 12:55:14 posle podne »

Steta sto odlazis . Hvala i tebi na dobrom druzenju i dobrim savetima ! ! ! ! ! !

Sačuvana
bodybuilding forever
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #11 poslato: Oktobar 16, 2007, 12:15:25 posle podne »

Ti Miki znas moje misljenje o tebi! To ti ja ne trebam ponavljati...ti si jedinstven covek koga ja jako cenim.
A mi cemo biti u kontaktu...
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Oktobar 16, 2007, 10:09:58 pre podne »

Jeeeeeeeeeeebbbbbbbbbboooooooootttttttttttteeeeeeeeeeee!!!!!!! Ne mogu da verujem! :(:(:(
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #9 poslato: Oktobar 15, 2007, 09:47:22 posle podne »

Nemoguce bre ljudi,koji je tim rukovodiocima ili sta vec?
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #8 poslato: Oktobar 15, 2007, 09:03:31 posle podne »

WTF ?!?!??!!  Ne verujem!!!   :o >:( :o >:(

Što se tvog rada na forumu tiče zaista nije bio zadovoljavajući... bio je vrhunski, drugarski i krajnje profesionalan... a to što je neko slep... e jbg...

Pozdrav kralju!!!   :'( :'( :'(

« Poslednja izmena: Oktobar 16, 2007, 12:57:22 pre podne od strane DHEA » Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Mikala
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Oktobar 15, 2007, 07:10:28 posle podne »

:(  :(  :(

Nisam dugo na forumu, ali za ovo vreme otkako sam pocela da pratim rad foruma stvarno nisam imala nikakve zamerke na tvoj rad i bas me zanimaju razlozi za takvu odluku rukovodecih.   ???

Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.1 sekundi sa 17 upita.