TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399320 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 08:08:35 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: neravnomerno razvijene grudi  (Pročitano 14573 puta)
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Mart 16, 2010, 09:08:41 posle podne »

prosto , neka je novi i oni imaju taj problem , ne nastaje samo od previse potisaka , vec i od sedenja nepravilnog i dugog , od stajanja dugog  ... a ono sto je naveo su klasicni simptomi

nije normalno da je jedna strana slabija, ako je slabija to nije normalno i to treba ispraviti
Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Mart 16, 2010, 09:00:58 posle podne »

Prosto ,a kako mozemo da znamo da mu je problem lezi bas u tome?sta ako jednostavno je jos ''nov'' i treba da se samo navikne balansu i da mozda samo slabije ume da kontrolise tu jednu stranu,a kod ljudi je normalno da je jedna strana slabija i manja?
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Mart 16, 2010, 08:55:32 posle podne »

prosto , ne radi benc , ne radi potiske iznad glave, ne radi povlacenja iznad glave , radi jacanje rhomboideus , subscapularis , odnosno rotator cuff , znaci external rotation ,  masaza i istezanje latisimusa pectoralis minora i majora
Sačuvana
Explorer
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Mart 16, 2010, 08:51:37 posle podne »

Mislim da je vise do toga da neravnomerno radi...a sad sto se tice kontra kosog bendza to nikad nisam radio niti cu to raditi..moja preporuka da radish bendz sa bucicama...sve najbolje..rezultati postepeno dolaze nemoj da se cimas oko toga  ;)
Sačuvana
HARDCORE IS THE ONLY WAY...
nickey
Gost
« Odgovor #10 poslato: Mart 16, 2010, 08:18:19 posle podne »

AKo si tek krenuo da vezbas i radis visezglobne vezbe tipa bench,ni pod razno ne izbacuj ,jer ti pretpostavljam jos uvek imas malo misicne mase i vremenom ce se to srediti,kako budes jacao,moze da bude i usled rasporeda masti da ti se cini tako...kada dobro razvijes misic onda kreni na izolacione vezbe i tada mozes da forsiras jednu stranu...jer tebi ako pektoralisi nisu razvijeni na zavidnnom nivou sa pljonastim grudima izolacione vezbe ti sad NISTA nece doneti
Pa ja treniram karate od 6 godina..Visok sam 184cm trenutno imam 90kg..Kada sam poceo sa teretanom imao sam 84..Nikad u zivotu nisam imao sala imam trbusnjake od kad znam za sebe a sada sam dobio samo na masi tako da imam 90kg.A radim benc,al' mislim da bih ga zaminuo bucicama samo da ih mogu malo lakse podici,radio sam sa njima i posle serija kada spustam jako me ramena bole,pa....Hvala za savet

onda prenosis previse tezinu na prednje rame, i verovatno odizes ramena dok radis, izbaci kosi u ubaci kontrakosi bench.
Sačuvana
Maksim Trzin
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Mart 16, 2010, 07:07:49 posle podne »

Nemoj to da te brine..svi imaju te probleme...ali dodje sve na svoje kasnije...keep pumping...
I ja tako mislim..Samo naporan trening i sve treba da dodje na svoje(nadam se)..
Sačuvana
Maksim Trzin
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Mart 16, 2010, 07:05:38 posle podne »

sigurno više vučeš jednom rukom a možda imaš i deformitet kičme skoliozu.. proveri oba
Posto karatisti svakih 6 meseci imaju lekarski pregled siguran sam da nemam krivu kicmu..A kada vezbam u teretani jedna od stvari na koju obracam paznju jeste da paralelno 'izbacujem' tezinu tj. da mi slabija strana ne kasni..Hvala Danijela za upozorenje
Sačuvana
Maksim Trzin
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Mart 16, 2010, 06:59:45 posle podne »

AKo si tek krenuo da vezbas i radis visezglobne vezbe tipa bench,ni pod razno ne izbacuj ,jer ti pretpostavljam jos uvek imas malo misicne mase i vremenom ce se to srediti,kako budes jacao,moze da bude i usled rasporeda masti da ti se cini tako...kada dobro razvijes misic onda kreni na izolacione vezbe i tada mozes da forsiras jednu stranu...jer tebi ako pektoralisi nisu razvijeni na zavidnnom nivou sa pljonastim grudima izolacione vezbe ti sad NISTA nece doneti
Pa ja treniram karate od 6 godina..Visok sam 184cm trenutno imam 90kg..Kada sam poceo sa teretanom imao sam 84..Nikad u zivotu nisam imao sala imam trbusnjake od kad znam za sebe a sada sam dobio samo na masi tako da imam 90kg.A radim benc,al' mislim da bih ga zaminuo bucicama samo da ih mogu malo lakse podici,radio sam sa njima i posle serija kada spustam jako me ramena bole,pa....Hvala za savet
Sačuvana
Explorer
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Mart 15, 2010, 11:49:46 posle podne »

Nemoj to da te brine..svi imaju te probleme...ali dodje sve na svoje kasnije...keep pumping...
Sačuvana
HARDCORE IS THE ONLY WAY...
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Mart 15, 2010, 08:31:24 posle podne »

sigurno više vučeš jednom rukom a možda imaš i deformitet kičme skoliozu.. proveri oba
Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Mart 14, 2010, 07:29:52 posle podne »

Sačuvana
SAJ
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Mart 14, 2010, 07:18:25 posle podne »

Probaj da izbacish shipku i da radish sa buchicama...
Sačuvana
Powerlifting-92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Mart 14, 2010, 06:12:38 posle podne »

Brate i meni nisu bili jednaki grudi kad su poceli da se razvijaju , mislim da je to zbog toga sto su se naglo razvili , ali kasnije se sve lepo izjednacilo ...  ;)
Sačuvana
Maksim Trzin
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 14, 2010, 04:13:58 posle podne »

Vezbam od pocetaka januara i koristim whey protein+creatine monohidrate..Primetio sam da sam posle dva meseca vezbanja dobio dosta na grudima.Problem je sto mi je levi grudni misic veci od desnog,a to se najvise primeti na spoljasnjoj strani misica.To me jako brine i zanima me da li se jos neko susreo sa takvim problemom..da li ce se to daljim vezbanjem izjednaciti?!Hvala unapred na odgovorima..Pozz
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.184 sekundi sa 19 upita.