TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395194 Teme od strane 25007 Članovi Poslednji član: mileddd

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 30, 2024, 02:37:36 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Budite sam svoj kuvar!  (Pročitano 55032 puta)
ФИКИ
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1146


Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #163 poslato: April 02, 2011, 04:33:31 pre podne »

U je, pa poprilicno je dobra.
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Biochemo
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2340


« Odgovor #162 poslato: April 02, 2011, 01:47:31 pre podne »

@Fiki
Izvolte: http://www.livestrong.com/article/350785-stinging-nettles-nutrition/ ;)

jes da mere na šolju, ali sad da ne izvoljevamo previše.
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1146


Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #161 poslato: April 01, 2011, 12:43:35 pre podne »

You try to make fun of me!? XD
Svaka joj cast, moz da kaze ko sta hoce, al keva je cale. :D
i jos nesto, keva ne postoji, gospodja majka. ;)
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
deskecar
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 487


« Odgovor #160 poslato: Mart 31, 2011, 11:33:46 posle podne »

tako moja keva sprema spanac...
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1146


Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #159 poslato: Mart 31, 2011, 08:43:25 posle podne »

Pu!!! Vako, ubi se trazeci hranljive vrednosti za koprivu, mos kokosku jbat, ne nadjoh! MADA, TO nije bitno za rec, bitno da je ovaj korov, meni vec nekoliko godina unazad meni opasno priraso za zeludac, tj. SATIREM ga. Apsolutni je pobednik ukusa, meni barem i toplo ga preporucujem svima. Mozete je spremiti kao krem ili obicnu supu, i koristiti je uz meso, u salati takodje, u principu multifunkcionalna biljka.
Moj licni favorit je krem supa sa projinim brasnom, fina je dok je vruca, kad se ohladi i zgusne uz meso je savrsena, bila riba ili nesto drugo, koristite je kao preliv, a isto je i sa salatom ili pire krompirom i td. Totalno luda stvar.
Kako se sprema? Lako, kesu kopriva sitno iseckas istreses u lonac, i kuvas 20min, bacis vodu, sipas drugu jos 5-10 min dokuvas, procedis kroz cedilo, umutis u sokovniku dok ne postane kasa, na drugu stranu, uzmes tiganj, i u njega strpas sitno seckan luk crni i przis ga na ulju( ili kojoj god masnoci) kao i svaka zaprska u nas, klasika, kad porumeni dodas brasno, to u onu kasu u lonac, vodu i so po ukusu, biber i ostala sr. . I to je to, kad mislis da je dovoljno gusto, sklonis sa ringle na sto :D, ne podgrevati kad se ohladi i to je to. Poz
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #158 poslato: Mart 28, 2011, 08:42:39 pre podne »

Kako pripremate kelj i brokoli OSIM kuvanja u vodi
ako baš mora, čime je najbolje da začinim?

seckam ih sve sitno, skuvam u vodi, dok se ne napravi ujednačena smesa i posle smiksam mikserom - krem supa :)  + dodam 2 jajeta i začine

a one male zelene prokulice nakon kuvanja na pari malo bacim na tiganj i dodam vegete tek-tek odgore.... mnogo mi je ukusnije tako...  i može i neki preliv od ella sira ili jogurta sa začinom od belog luka
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 151


« Odgovor #157 poslato: Mart 25, 2011, 09:07:13 pre podne »

Evo jedan proveren recept..

karfiol krema sa indijskim orahom

sastojci:

-maslinovo ulje
-400 ml mleka
- 3 crna luka
-3 cena belog luka
- 2 supene kasike sveze samlevenog djumbira
- 1 kasikica cimeta
- 1 kasikica kurkume
- 1 polovina kasikice kima
- so
- karfiol
-indijski orah

iseckati luk i izdinstati na 2 kasikice maslinovog ulja dok ne poprimi braon boju. Dodati djumbrir i beli luk
koji je sitno iseckan. Dodati cimet i kurkumu, a potom dodati karfiol. Dodajte mleko i kokosovo mleko. Proverite da
karfiol nije u potpunosti prekriven mlekom. Krem bi trebao biti gusci od supe. Kuvati na umerenoj vatri dok
karfiol ne omeksha. Ostaviti da se ohladi a potom izmiksati sve josh jednom u blenderu.
Ova kolicina je dovoljna za 2 porcije.
Kada stavite kremu u tanjir, dodajte shaku indijskog oraha i po zelji posolite.
Ovaj recept je siromasan proteinima pa pokusajte dodati josh i posnog mesa ili mozete dodati mericu Whey proteina.
Prijatno
Sačuvana
Satyr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 93

« Odgovor #156 poslato: Mart 23, 2011, 08:36:43 posle podne »

Kako pripremate kelj i brokoli OSIM kuvanja u vodi
ako baš mora, čime je najbolje da začinim?
Sačuvana
MilanMix89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 11


train hard or go home

« Odgovor #155 poslato: Mart 22, 2011, 06:01:48 posle podne »

uf...rostil...mmmm...:)
Sačuvana
Milojevic Mixy Milan
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #154 poslato: Mart 21, 2011, 03:27:10 posle podne »

roštilj, kuvano, na teflonu sa malo ili bez ulja, u kesi za pečenje... mmm  :)    sve opcije su ok!
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #153 poslato: Mart 19, 2011, 10:24:46 pre podne »

Čak i na par kapi ulja je ok. Jedi kako ti se više sviĂ°a :)
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1269


BRO-SLAYER

« Odgovor #152 poslato: Mart 18, 2011, 09:17:39 posle podne »

svejedno, ako przis bez ulja
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
MilanMix89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 11


train hard or go home

« Odgovor #151 poslato: Mart 18, 2011, 09:04:49 posle podne »

sta se vise preporucuje kuvano ili przeno meso?
Sačuvana
Milojevic Mixy Milan
BBBbbb
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1178


Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #150 poslato: Februar 08, 2011, 04:33:03 posle podne »

a lol meni bas danas mama donela oko 700g toga, extra je.

I mene mama time iznenadila i odusevila pre 2 meseca. Nego kaze da se cesto desi da ga nemaju.
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1372


Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #149 poslato: Februar 08, 2011, 04:08:59 posle podne »

Pridruzicu se i ja ovim impresijama  ;)
Sačuvana
Be Happy!!!
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.117 sekundi sa 18 upita.