TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399323 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 10:34:50 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: medicinski fax  (Pročitano 9066 puta)
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #20 poslato: April 27, 2010, 11:55:33 pre podne »

ne , ali treniram nekoliko doktora, od kojih su neki doktori nauka, i to njih 5 iz Nemacke a i bio sam kod njih, a znam i ovde par lekara, i onda kada uporedim tamo i uporedim ovde, ko nebo i podzemlje :D

@DHEA
kada su mogli drugi , mogli smo i mi, ima ih koliko hoces, samo ono izgleda da nismo bili dovoljno pametni na vreme da odemo, sto kasnije dodje iz dup.ta u glavu to gore, po meni najbolje vreme da se pali preko, tamo odmah posle srednje najkasnije sa 21, posle je vec problem

o pa lepo...znaci,uspesan trener  :) 
 i sta ti kazu ti doktori? Pretpostavljam da ste pricali malo o njihovoj struci i radu tamo.. cula sam da su tamo studije medicine drugacije od nasih...tipa oni ne uce sve kao na nasim med. studijama nego se baziraju odmah na odredjenu granu medicine,zar ne? Koliko traju njihove studije? Posle onda nemaju specijalizaciju ili kako...??
 Izvini ako te gnjavim,ali jako mi je bitno da donesem najbolju odluku  ;)
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: April 27, 2010, 11:46:51 pre podne »

ne , ali treniram nekoliko doktora, od kojih su neki doktori nauka, i to njih 5 iz Nemacke a i bio sam kod njih, a znam i ovde par lekara, i onda kada uporedim tamo i uporedim ovde, ko nebo i podzemlje :D

@DHEA
kada su mogli drugi , mogli smo i mi, ima ih koliko hoces, samo ono izgleda da nismo bili dovoljno pametni na vreme da odemo, sto kasnije dodje iz dup.ta u glavu to gore, po meni najbolje vreme da se pali preko, tamo odmah posle srednje najkasnije sa 21, posle je vec problem
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #18 poslato: April 27, 2010, 10:23:19 pre podne »

moras imati diplomu iz engleskog. zavisi od zemlje do zemlje koja se trazi. uglavnom moras imati dokaz da znas dobro jezik, zapitaj se da li si u stanju da slusas strucna predavanja na eng. najmanji problem je svakodnevna komunikacija. uglavnom dele parcijalne stipendije.
u nemackoj kada zavrsis medicinski faks nemas problema da nadjes posao cak sta vise mozes da biras, vecina uzmu studentski kredit i posale otplacuju ,ali koliko znam brzo otplate

u americi je slicno , samo tamo je neka mizerna plata kada staziras ali posle je mislim 250 000 minimalac za doktora, samo dotle treba da se crnci i to dosta vise nego u Nemackoj, za te dve zemlje znam

za stipendije, gledaj na internetu, USA, EU , da mi je ova pamet kada sam bio tvojih godina i ostalo, prvo sto bi uradio zapalio bi preko, USA ili EU, pa sta god studirao, moj savet svima mladima, posle srednje odmah bezite napolje, ovde nesto kenj.u kao EU ovo USA ono ... a oni su ispred nas milion godina i milion puta zive bolje, jedini problem sto je njima svega malo, ali kada dodjes iz rupe Srbije ono sto je njima malo to je tebi mnogo

mozes npr i u Madjarsku otici studirati pa onda zavrsis pa npr u Nemacku da radis

pa naravno,moram vrhunski da znam taj jezik..

Markoni,u pravu si skroz sto se tice standarda zivota i studija u inostranstvu...procitala sam neke tvoje postove i cini mi se da se  dobro razumes u materiju (nutricionizam,sportska medicina)..ti studiras medicinu?
« Poslednja izmena: April 27, 2010, 10:25:11 pre podne od strane rhythm_of_life » Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #17 poslato: April 27, 2010, 12:04:54 pre podne »

...da mi je ova pamet kada sam bio tvojih godina i ostalo, prvo sto bi uradio zapalio bi preko, USA ili EU, pa sta god studirao, moj savet svima mladima, posle srednje odmah bezite napolje, ovde nesto kenj.u kao EU ovo USA ono ... a oni su ispred nas milion godina i milion puta zive bolje, jedini problem sto je njima svega malo, ali kada dodjes iz rupe Srbije ono sto je njima malo to je tebi mnogo

Маркони, сви смо ми и онда хтели да одемо преко гране, али је проблем био што ниси могао нигде да одеш... јбг, друго време било, мада ни ово сад није ништа боље, можда је чак и горе...
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: April 26, 2010, 07:25:50 posle podne »

ma i bez toga, a npr jos igras fudbal i tako neki sport,  dobijes i stipendiju , a i bez toga, ima onih agencija, ne moras na neki vrhunski , odes neki slabiji , i da placas sve tamo nadjes neki posao i lagano platis skolarinu

to najvise prolazi u USA, u EU teze za sport.
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: April 26, 2010, 07:24:31 posle podne »

ma i bez toga, a npr jos igras fudbal i tako neki sport,  dobijes i stipendiju , a i bez toga, ima onih agencija, ne moras na neki vrhunski , odes neki slabiji , i da placas sve tamo nadjes neki posao i lagano platis skolarinu

Sačuvana
quaresma
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: April 26, 2010, 07:16:30 posle podne »

isto milsim, pogotovo ko ima srecu da ima nekog preko, da malo pomogne...
Sačuvana
MSc Sport Scientist

M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: April 26, 2010, 07:14:42 posle podne »

u nemackoj kada zavrsis medicinski faks nemas problema da nadjes posao cak sta vise mozes da biras, vecina uzmu studentski kredit i posale otplacuju ,ali koliko znam brzo otplate

u americi je slicno , samo tamo je neka mizerna plata kada staziras ali posle je mislim 250 000 minimalac za doktora, samo dotle treba da se crnci i to dosta vise nego u Nemackoj, za te dve zemlje znam

za stipendije, gledaj na internetu, USA, EU , da mi je ova pamet kada sam bio tvojih godina i ostalo, prvo sto bi uradio zapalio bi preko, USA ili EU, pa sta god studirao, moj savet svima mladima, posle srednje odmah bezite napolje, ovde nesto kenj.u kao EU ovo USA ono ... a oni su ispred nas milion godina i milion puta zive bolje, jedini problem sto je njima svega malo, ali kada dodjes iz rupe Srbije ono sto je njima malo to je tebi mnogo

mozes npr i u Madjarsku otici studirati pa onda zavrsis pa npr u Nemacku da radis
Sačuvana
quaresma
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: April 26, 2010, 06:26:41 posle podne »

moras imati diplomu iz engleskog. zavisi od zemlje do zemlje koja se trazi. uglavnom moras imati dokaz da znas dobro jezik, zapitaj se da li si u stanju da slusas strucna predavanja na eng. najmanji problem je svakodnevna komunikacija. uglavnom dele parcijalne stipendije.
Sačuvana
MSc Sport Scientist

rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #11 poslato: April 26, 2010, 06:18:40 posle podne »

ako znas neki jezik, bezi napolje pa zavrsavaj faks, koj ces ovde , nemacka, USA tako nesto
engleski dobro,nemacki manje-vise,spanski fino pricam jer sam zivela u Barsi 3 meseca (verujte da je dovoljno da se savlada neka klasicna komunikacija,svakodnevna).. razmisljam i o tome,da recimo savladam super nemacki i odem u Nemacku ili Austriju na studije..recimo u Bec..sta mislite o tome? Realno,u inostranstvu doktorima bukvalno ljube noge,dok kod nas nisi niko i nista.. o tome koliko se vise ceni ta struka i o platama i standardu zivota da i ne pricam..
Da li postoji neki nacin da dobijem stipendiju za inostranstvo tj. studije tamo? Sta treba da uradim po tom pitanju? da li se polazu neki testovi,znanje jezika ili nesto slicno?
« Poslednja izmena: April 26, 2010, 06:22:40 posle podne od strane rhythm_of_life » Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #10 poslato: April 26, 2010, 04:25:35 posle podne »

1. ili 2. neam pojma pravo da ti kazem. Ide redovno i kaze da uci dosta.
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #9 poslato: April 26, 2010, 02:51:34 posle podne »

ako znas neki jezik, bezi napolje pa zavrsavaj faks, koj ces ovde , nemacka, USA tako nesto

АМИН!  ;)  :)
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: April 26, 2010, 02:23:17 posle podne »

Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #7 poslato: April 26, 2010, 01:28:04 posle podne »

jedno mi hemija nije jaca strana,to bi pretpostavljam bio problem?? :(

Ma to das onako, sa "pola opterecenja", a ostalo ides do otkaza. Nije medicina nemoguca, imam drugaricu kojoj je sve "problem" a daje ispite.

pa taj fazon..
koja godina je ta tvoja drugarica? kakvi su njeni utisci? :)
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #6 poslato: April 25, 2010, 10:49:18 posle podne »

jedno mi hemija nije jaca strana,to bi pretpostavljam bio problem?? :(

Ma to das onako, sa "pola opterecenja", a ostalo ides do otkaza. Nije medicina nemoguca, imam drugaricu kojoj je sve "problem" a daje ispite.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.162 sekundi sa 19 upita.